Club chic (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Am gasit Tobacco Vanille in Berna!!!!!! Este toata colectia Private Blend, asa ca le voi lua la rand cu testatul. L-am testat direct pe piele si e senzational , asa cum il stiam de la Dana, insa direct pe piele parca e si mai si.
Nucsoara din el ii da acel "twist" special, nu ma decid daca mirosul poate fi gurmand sau nu, mai degraba miroase a fumoar oriental, a narghilea, a coniac parfumat si vanilie pura. Tare mi-as dori sa-i placa sotului meu, sa-l folosim amandoi, poate iau 50 ml anul viitor. Mostra din pacate nu aveau :(
Exista si rujuri Private Blend.

Mergi la inceput

De pe site-ul acesta se pot comanda mostre de Tom Ford Private Blend:

http://www.allaviolettaboutique.com/eng/perfume/378-tom-ford-private-blend-samples-.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, ce bineeeeeeeeeeeeee, ma bucur te rog mult cand mai mergi sa testezi pentru mine ITALIAN CYPRESS, sunt curioasa cum ti se pare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, ce bineeeeeeeeeeeeee, ma bucur te rog mult cand mai mergi sa testezi pentru mine ITALIAN CYPRESS, sunt curioasa cum ti se pare

desigur, abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Buna seara parfumatelor! vroiam sa vad ce mai faceti si sa va si intreb ceva..incerc sa imi rezolv cu paypalul. Am fost azi la ing si imi apare ca si tranzactie in asteptare. Ce inseamna asta fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Sunt eu duda! M-am dumirit! Nu-mi confirmasem cardul..offf..Pup eu fetele!

Mergi la inceput