Club chic (40)
Raspunsuri - Pagina 18
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaveLicious Eu unul obisnuiam sa apelez la No. 19 din cand in cand |
Mai poveste-ne care iti mai plac, deja suna interesant...ador Chanel, printre altele.
alinaclau spune:
citat din mesajul lui gya1407 Buna fetelor! Probabil suna a cliseu, insa si eu, ca multe alte persoane, va urmaresc discutiile zilnic, inspirata fiind de ele in cautarea de noi miresme. Am mai interactionat cu voi cu ceva timp in urma (sa fie 1 an cred) cand va ceream parerea cu privire la Casmir (l-am cumparat, insa mi s-a parut prea greoi pt mine, asa ca l-am facut cadou mamei). Tin sa va anunt ca de cateva zile am devenit mandra posesoare a unui Kenzo Amour (mi-l doream de vreo jumatate de an, eu fiind mare consumatoare de parfumuri vanilate, gurmande..intelegeti voi):) Este absolut demential, mai ales pe vremea asta mai rece!!!!! Tot pt vremea asta mai am si Wish (Chopard), pe care l-am primit cadou, insa nu se leaga nici o prietenie intre noi (m-am dat cu el de vreo 3 ori, insa ma ia cu lesin pur si simplu). So... daca e cineva interesat de un schimb, il scot la bursa. Se pare ca parfumurile Chopard nu sunt pt mine. O duminica frumoasa sa aveti! |
Au..ce mi-ai starnit curiozitatea cu amour-ul tau,serios!cuvantul "demential" imi da toate simturile peste cap ..ma documentez imediat!
Si vis-a-vis de discutia despre Hynotic P.,am fix aceeasi problema,imi place mirosul,tine extraordinar de mult pe haine dar nu si pe pielea mea .
manumanu spune:
Salut, parfumate dragi!
Am fost plecata 10 zile in "tarile calde" si in stationarile prin aeroporturi, am dat iama in parfumuri, evident. Asa ca , sa va spun: mi-au placut Escalele de la Dior, in special Escale a Portofino. Am mirosit din nou Miss Dior (clasic) si mi-am amintit de copilarie. E un parfum pe care l-as purta si eu acum... foarte fin, clasic, discret, elegant.
La intoarcere, apucasem sa citesc dezbaterea voastra despre Hypnotic Poison, asa ca la aeroportul din Paris m-am dus glont la standul Dior, sa verific...[ in trecere, am mirosit si Belle d'Opium de la YSL (hmmm... interesant... mai usurel si mai floral decat Opium, deci mai purtabil) ]. Am dat 2 pufuri de Hypnotic la incheietura... off , ce am mai regretat... miroase minunat, nu zic nu, daaar... aproape n=mi s-a facut rau de la el... a mirosit atat de puternic si a persistat atat de mult (iar in avion am si stat langa niste domni care mai adulmecau din cand in cand) incat la un moment dat m-am dus la toaleta si am spalat cu apa... tot nu s-a dus complet, a tinut pana dimineata o boare de parfum. Vanilia m-a innebunit, dar nu e un parfum pe care l-as purta... miroase minunat pe mine, dar cu toate astea nu cred ca mi se potriveste.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
manumanu, m-am gandit la tine, ai fost in delegatie sau in vacanta? E secret unde ai fost? Eu ador calatoriile asa ca de cate ori una dintre voi plecati si eu merg virtual cu voi
nu ma mir ca nu ai purta Hypnotic, Air de Samsara e pentru tine
saliiii, uite ce am gasit pentru tine, e mai ieftin decat in UK, 30 ml sau 50 ml .
alinaclau spune:
citat din mesajul lui manumanu Salut, parfumate dragi! Am fost plecata 10 zile in "tarile calde" si in stationarile prin aeroporturi, am dat iama in parfumuri, evident. Asa ca , sa va spun: mi-au placut Escalele de la Dior, in special Escale a Portofino. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Bine-ai revenit !
Poti da mai multe detalii despre escale a portofino te rog?
sali spune:
citat din mesajul lui manumanu Am dat 2 pufuri de Hypnotic la incheietura... off , ce am mai regretat... miroase minunat, nu zic nu, daaar... aproape n=mi s-a facut rau de la el... a mirosit atat de puternic si a persistat atat de mult (iar in avion am si stat langa niste domni care mai adulmecau din cand in cand) incat la un moment dat m-am dus la toaleta si am spalat cu apa... tot nu s-a dus complet, a tinut pana dimineata o boare de parfum. |
daca rose nu ar fi incercat HYPNOTIC-ul si chiar extract de parfum in berna , acum m-as fi tavalit in chinuri...si mi-as fi luat bilet de avion catre paris( numai dus ? )...
as fi crezut ca ce am luat eu e prost, ca ce se vinde pt ro e prost, mult mai prost decat ce se vinde in vest.
dar asa...am toata increderea in parfumeriile berneze si in cea care le-a incercat...si ca sa nu inebunesc (imi) spun ca nu e chimie intre mine si hypnotic...indiferent daca m-as da cu el in paris sau in berna.
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha [saliiii, uite ce am gasit pentru tine, e mai ieftin decat in UK, 30 ml sau 50 ml . |
dana, tu cred ca imi intuiesti disperarea perfect!
ma enerveaza ca nu pot sa controlez faptul ca HYPNOTIC nu tine pe mine ! ma enerveaza ca nu am ce sa fac!
daca dau un telefon la dior si la spun sa puna mai mult parfum si mai putina apa oare merge?
rose,daca dior e acasa si imi raspunde, te dau repede pe tine la telefon, ca eu nu stiu franceza!
manumanu spune:
citat din mesajul lui sali daca dau un telefon la dior si la spun sa puna mai mult parfum si mai putina apa oare merge? |
manumanu spune:
DANA, am fost in Mexic, la un congres .