Club chic (40)
Raspunsuri - Pagina 17
PaveLicious spune:
Mersi rose_selavie
Tu ai incercat Musc Ravageur si Tobacco Vanille ? Pare-se ca pe un anume forum despre parfumuri astea doua sunt cele mai apreciate. Lucrul asta m-a facut si pe mine curios, mai ales ca despre MR se scrie ca miroase a scortisoara, Nesquick si mosc iar celelalt dupa cum ii spune si numele: a tutun de pipa vanilat
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaveLicious Mersi rose_selavie Tu ai incercat Musc Ravageur si Tobacco Vanille ? Pare-se ca pe un anume forum despre parfumuri astea doua sunt cele mai apreciate. Lucrul asta m-a facut si pe mine curios, mai ales ca despre MR se scrie ca miroase a scortisoara, Nesquick si mosc iar celelalt dupa cum ii spune si numele: a tutun de pipa vanilat |
da trei pagini mai in spate si citesti acolo cum mi s-a parut mie TOM FORD TB.
anne16 spune:
citat din mesajul lui PaveLicious Buna seara! Cautam niste detalii despre Serge Lutens si am dat de acest forum. Am vazut ca voi faceti schimb de mostre. Eu sunt interesat de Tobaco Vanille, Musc Ravageur, Pure Malt, Vetiver Oriental, Borneo 1834 si Chergui. |
Serge Lutens Borneo 1834 si Chergui le gaseti pe Strawberrynet.com -livreaza in Ro.
Vetiver Oriental il gasesti pe Fragrancex.com- livreaza in Ro.
Musk Ravageur by Frederic Malle- pe ebay.com
Pure Malt by Thierry Mugler- uite un seller pe ebay.co.uk, livreaza in Ro
http://cgi.ebay.com/Thierry-Mugler-Men-Pure-Malt-100ml-EDT-Ltd-Edition-/320630210874?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Men_s_Fragrances_Aftershave_PP&hash=item4aa70cc13a
Tobacco Vanille by Tom Ford- il gaseti tot pe ebay.co.uk(au fost mai multi selleri saptamana trecuta care il aveau) sau ebay.com
Noi avem mai mult parfumuri de dama
Daca vreuna din voi are asa ceva, lasati-mi un pret :D |
Eu l-am avut dar momentan nu il mai am
Gabika27 spune:
Buna fetelor! Imi pare rau ca nu ma mai intrat aseara sa va raspund. pennele mele sunt paste si au iesit o bunatie..la 10 seara papam cu sotu si ma gandeam unde mi se aseaza pastele alea la 10 seara...dar buuune...Cu contul de paypal rezolv azi ca vreau sa trec pe la banca sa scot extrasul ala cu pinul. O sa revin eu cu intrebari despre ebay k am vazut oferte interesante dar parca "prea ieftine". Pupicei si o zi frumoasa va doresc!
PaveLicious spune:
anne16
Pe mine nu ma intereseaza sticla-ntreaga ci mostra sa vad cum e.
Nu tine niciun parfum pe pielea mea, iar sa dau 100 de euro pe 50 de ml de Musc Ravageur si sa observ ca tine jumatate de ora mi se pare o prostie. Nu sunt jucator de noroc, sa-mi incerc norocul sperand ca voi castiga Nu sunt adeptul blind buy
Parfumurile astea, in afara de Pure Malt, sunt unisex asa ca sunt sanse mari ca ele sa fie incercate si de femei
Voi fetelor purtati parfumuri care sunt date spre vanzare ca fiind de barbati ?
Eu unul obisnuiam sa apelez la No. 19 din cand in cand
PS. Nu stiu cum se activeaza pm. Trebuie sa caut mai bine..
danamiha spune:
Gabika, pe extrasul de cont in dreptul tranzactiei efectuate de paypal exista un cod de 4 cifre (pinul), acest cod se introduce in paypal si astfel este verificat cardul.acest lucru a functionat la BT.
la BCR nu mai merge sau in cazul nostru nu a mai mers deoarece ei folosesc un alt sistem de numerotare al tranzactiilor si numarul acela de 4 cifre nu corespundea cu numarul trimis de paypal (cu pinul). in acest caz a trebuit sa trimit la paypal copia extrasului de cont si cartii de identitate pe fax.
anne16 spune:
citat din mesajul lui PaveLicious anne16 Pe mine nu ma intereseaza sticla-ntreaga ci mostra sa vad cum e. Nu tine niciun parfum pe pielea mea, iar sa dau 100 de euro pe 50 de ml de Musc Ravageur si sa observ ca tine jumatate de ora mi se pare o prostie. Nu sunt jucator de noroc, sa-mi incerc norocul sperand ca voi castiga Nu sunt adeptul blind buy Parfumurile astea, in afara de Pure Malt, sunt unisex asa ca sunt sanse mari ca ele sa fie incercate si de femei Voi fetelor purtati parfumuri care sunt date spre vanzare ca fiind de barbati ? Eu unul obisnuiam sa apelez la No. 19 din cand in cand PS. Nu stiu cum se activeaza pm. Trebuie sa caut mai bine.. |
Uite o monstra de Musk Ravageur by Frederic Malle:
http://cgi.ebay.com/FREDERIC-MALLE-Perfume-MUSC-RAVAGEUR-2-ML-SPRAY-NEW-/350417597501?pt=fragrance&hash=item519684343d#shId
din pacate sellerul nu livreaza in Ro, dar poate ai o cunostinta care sta in tarile unde livreaza
Sau varianta 2 sa contactezi baietii de computergames care se ocupa de astfel de intermedieri.
Si noi mai apelam la ei
Sotul meu nu foloseste nici unul din parfumurile enumerate de tine iar pustii in afara de roll-on inca nu folosesc parfumuri
Daca ma mostenesc pe mine ......vai de buzunarele lor
Edit:
PS. Nu stiu cum se activeaza pm. Trebuie sa caut mai bine.. |
Intri in Profil Personal -> Editeaza profil" ->"Optiuni Profil" apesi pe "+" si la "Mail de la membrii?" bifezi DA
Cred ca am scris bine?
Fetelor daca am gresit in pasii activarii PM-ului, corectati-ma
danamiha spune:
anne, zilele acestea am vazut cam 10 produse pe care le-as vrea, nici un vanzator nu livreaza in Ro, asa scrie...dar le-am scris la toti si au raspuns f.frumos ca ar fi incantati sa-mi livreze si mi-au spus pretul. Foarte rar am intalnit sa refuze in mod categoric.