Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

tunde....te-a adus mosu lu mario cu intarziere de o zi

nu vreau sa pierd nasterea lu bebe patrik, dar tb sa merg la un medic cu analizele si grijile mele...intru cand ma intorc...

sper sa avem si noi macar jumatate din curalul irinei...e un exempu bun, mai ales ca e prima//

fluturas 30EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Hai Irinukaaa!!! Mamica foarte curajoasa, mai e putin! Tinem pumnii strans de tot!!! Hai Patrick, nu te mai lasa asteptat, te asteapta atatea fete!!!!

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ziki , noi cum de e diferenta de 3 zile intre UM iar la DPN e o diferenta de 10 zile/?????

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Doamneee m-am bagat si eu putin in pat si ati umplut o gramada de pagini
Hai Irinuka ,Hai bebe Patrick,ajut-o pe mami
tunde ce bine ca ai ajuns acasa
roxana felicitari pt bebe sanatos si grasunel
mirela dupa ce ca ai tu ditamai burtihanu', te-a pus ala pe drumuri degeaba,mama lui !!!
sanziana mie mi-a zis ca nu imi da pana la 32sapt,sii -am zis ca am prog cezariana si nu am cum sa depasesc,si mi-a dat la aproape 29sapt.Nu te lasa !
djlaura bine ai revenit, ce nebunie a fost la soacra'ta,bine ca nu ai patit nimic

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu am intrat in prenatal la 29s pline. nu te lasa mai dvrm, pt k, in caz de nastere normala, poti sa depasesti cele 40s. si atunci poti pierde indemnizatia. dr nu are nici o siguranta k tu nasti prin cezariana si sti k iti ajung cele 42 zile. de aia unii sunt mai "rai" cand e vb de prenatal dat inainte de 29-30s.

yasmi la elias asa se tin bbii. facuti sarmalute. nu te lasa cu hainutele tale. mai ales k nici nu stau cu tine in salon. mergi tu la 3 ore la alaptat.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

serios?

eu am UM 18 mai, si DPN 15 februarie, dupa masuratori. stiu ca difera, dar pe fiecare ecografie, de la 13 saptamani incoace, imi scrie dpn-15 februarie.
asa ca am modificat in listuta, cu ajutorul lui Ralu.

dar de calculat, calculez normal. adica azi am implinit 29 de saptamani intregi.

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

maimutica si anita, aveti dreptate. si eu tot pe criteriul asta mi-am cules medicul de fam. - apropierea de casa si comoditatea... si uite c-am patit-o tocmai cu asistenta.

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Si eu am patit la fel prima data cu asistenta(ca nu se poate da inainte de 31-32 sapt) si am asteptat sa vb cu dr si i-am zi ca imi raman mai mult de 42 de zile dupa dnp si mi-a dat de la 29 de sapt.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

fluturas - daca e sa aleg eu, nu-s curajoasa . Vreau happy durala cum bine zicea lori . Daca e sa aleaga bb si sa iasa usor ca un fulg ... si repede, atunci e el curajos .

Hai ca ma bag si eu cu imbracamintea in spital, desi nu se pune ca-i divers fata de Ro. Unde o sa nasc nu accepta imbracaminte pt. bb, ii imbraca ei, dar nu sarmaluta. Pantalonasi cu picior si camasuta cu nasturei la spate. Si e un cald de mori ... Politica spitalului pt. care nu accepta hainute de-acasa e pt. ca nu isi iau responsabilitatea pt. cum aduci tu hainele de-acasa, spalate, sterilizate etc. Asa ca prefera sa ii imbrace ei pr bb. Insa sunt si spitale care accepta hainutele tale de-acasa.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

M-am culcat cu durerea de spate, si am visat ca m-au luat durerile rau,ca la menstruatie si m-am dus la spital.Am ajuns la euroclini(desi eu nasc la municipal), si doctorita mea nu mai era Badea,era Lena de la Dansesz pt tine.Mi-a zis ca e franta si ca am venit intr-un mom nepotrivit.M-a lasat cu asistenta sa vada ce dilatatie am,apoi mi-a pus aia un furtun in gura si imi curgeau balele pe langa el, iar cand m-am trezit ,balele erau pe perna

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ziki , aha asa e atunci, eu peste 3 zile vo avea 29 s implinte intregi si voi intra in sapt 30. , deci eu intru n prenatal cu 2 zile inainte de a avea 29 de sapt implinite intregi

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput