Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

M-as duce sa ma intind putin, da' voi sunteti periculoase, scrieti 3 cap. intr-o ora si am de recuperat dupa ...

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

exact asa si eu, la serviciu mi-au spus sa ma duc la medic inainte de 1 PENTRU 1 decembrie.
medicul a zis ok, asistenta a zis Ntz.

auzi? noi avem aceeasi DPN, acelasi medic SI aceeasi data de nastere?!!

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu m-as intinde un pic in pat. dar mi-e ca da mesaj k a venit bb si nu sunt pe faza. asa k mai stau p aici. asteptam.
si sa vedeti de acu incolo activitate p forum

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Eu trebuie sa mi pun de toate in bagaj, inclusiv leucoplast pentru operatie, daca o sa fie cezariana, pentru bebe leucoplast, hainite pt el.

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

fetelor in legatura cu prenatalul...depinde de fiecare medic in parte
si eu a trebuit sa stau sa ma rog putin...dar in final mi a dat la 29 sapt incheiate,cu prima zi din sapt 30 am intrat in prenatal
succes!!

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Danina sa inteleg k inafara de tampoanele minune, camasi, cosmeticele noastre si hainute pt plecat cu bb aksa, nu mai e nevoie de nimic??? ti-a dat o listuta ceva??? vreau si eu detalii dc sti mai multe

faza cu hainutele pt bb stiam k nu ai nevoie in spital. stau facuti sarmalute.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

bebelu, poate o fi asa la spitalul unde vei naste. unde am nascut eu , bebei nu stateau sarmalute ci erau imbracati cu hainute aduse de noi, si avea nevoie de 1 schimb./zi in caz ca nu apareau incidente :))

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Bantui si eu aici cu emotii. Nimeni nu cred ca vrea sa piarda momentul IRINUKAI, sunt la birou si toti stiu ca v-a naste o mamica de pe forum .
Acum chiar ca-i curajoasa fara epidurala.... Ma bucur ca s-a rupt si apa singurica, deci mai e putin.

36+ Rebecca-Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

raluca - mai astept si eu un picut . Nu vreau sa ratez aparitia primului buburuz al odiseei. Ce emotii am pt. irinuka. Ce emotii o sa am pt. mine!!

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

mayane, stai ca eu ma prind greu :((((
deci slabe sanse sa imi dea Vele prenatal la 28 de sapt, nu?
oare macar e draguta sa imi inventeze ceva de stat la pat doua saptamani, sau e ATAT de corecta?

eu nu ma mai joc in cazul asta

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

fetelor in legatura cu prenatalul...depinde de fiecare medic in parte
si eu a trebuit sa stau sa ma rog putin...dar in final mi a dat la 29 sapt incheiate,cu prima zi din sapt 30 am intrat in prenatal
succes!!

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

eu voi intra de maine. si de abia vineri am 29 s incheiate.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput