Cand e gata bradul?
Raspunsuri - Pagina 4
toanca spune:
Eu as vrea sa-l impodobim la sfarsitul saptamanii (cel mai probabil duminica dupa ce o sa-mi conving sotul sa-l ciopleasca pentru a-l baga in teaca), sa ne bucuram de el mai mult timp...mai ales ca intre Craciun si Revelion nu o sa fim acasa.
Culori...cam toate
Leditia spune:
Noi l-am facut weekendul trecut..e multicolor
(rosu,auriu si argintiu)Pana acum l-am facut mereu bicolor,acum am zis sa punem tot ce avem si a iesit fain.![]()
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Amina_Marina spune:
Noi vrem sa^l facem sambata dupa ce se culca copiii, vreau sa fie surpriza pentru ca fata mea e topita dupa iluminatii si toate astea de craciun.
Adevarul e ca si mie imi place bradul de craciun, ma bucur ca un copil.
pearl84 spune:
La noi in familie, ca la XIO, impodobirea se face numai in Ajun...cand curatenia si prajiturile sunt gata.
In Cluj, impodobeam toti 4 bradul..aici, in Emirate, voi fi eu si sotul, dar totusi, de traditie ne tinem
.
Al nostru va fi multicolor, la fel ca cel pe care-l faceam acasa.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
getik1 spune:
la noi traditia era dupa ce mergeam la colindat dupa ce termina veneam acasa si faceam bradutul pe care il impodobeam cu podoabe facute la scoala care aveau cea mai valoare si beteala si globuri multicolore.
dar acum noi am facut bradu pe 10
si suntem incantatii la fel ca si ary de bradut si nu am ales o culoare sa u combinatie 2 culori am pastra
t un pik din traditie cu bradul multicolor si podoabe facute de mine.![]()
ariciu a crescut in curand face un anisor
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar