Cand e gata bradul?
dragilor, eu abia astept sa plec spre Romania - si, pentru ca sunt intr-o tara in care nu se gasesc brazi, nu fac bradul. Nu imi plac brazii artificiali (sunt o fata de la munte).
In alti ani, pe vremea asta incepeam sa ma gandesc deja la brad. Si acum deci ma tot gandesc la seara frumoasa cand impodobeam bradul ... pe muzica de ABBA (la noi e o traditie asta). Cand il faceti si mai ales, va intreb, cand e gata? Ceva teme speciale, culori speciale pentru bradul de anul asta?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
philip spune:
Al meu e gata cand il fac
Glumesc
Dupa ce ani si ani am facut bradul in ajunul Craciunului, de cand s-a facut Philip (6 ani) mai mare, il facem ca americanii in week-endul de dupa Ziua Recunostiintei. atunci suntem liberi cu totii vreo 4 zile si e mai multa vreme pt asta. plus, de-acum mai mult face el. l-am facut mai mic, artificial, cu globulete bleu si beteala aurie si cocotat pe o masa de bar de frica juniorului casei (18 luni).
Cristina_OR spune:
Mirela, pe mine sincer ma bate gandul sa cumpar un brad artificial anul acesta.eram de-a dreptul inversunata impotriva acestora pana acum, caci eu sunt mai nostalgica, asa, insa.....acum m-am razgandit.
pe de o parte, vazand pretul brazilor si dezastrul din tara(brazi in rate, de inchiriat....etc..), pe de alta parte din cauza mizeriei care se face si a faptului ca mi-e mila de toti acei braduti care vor fi aruncati dupa sarbatori.
eu de cand s-a nascut Denis am facut bradul mereu rosu cu auriu, sincer m-am cam plictisit, as dori un bradut impodobit cu alb, insa acum deja avem o multime de ornamente, si in plus suntem amandoi fara servici, deci lipsa banilor isi spune cuvantul, vom fi multumiti daca vom putea pune ceva sub bradut, indiferent in ce culoare va fi![]()
Denis inca mai crede in Mos Craciun, si tot scrie de zor scrisori.acum s-a mai scurtat un picut lista, caci a preluat o parte din ea Mos Nicolae.avem noroc ca in general contribuie toata familia extinsa![]()
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
Cristina_OR spune:
ups, intrebarea era cand e gata???
pai...de obicei la noi in oras in seara de 23, atunci se aprind focurile traditionale de Craciun.daca mergem in Ardeal, in seara de 24, in Ajun![]()
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
anangel_lexi spune:
Noi pana acum am impodobit bradul in Ajun, pe 24. Anul asta, avand in vedere faptul ca pe 18 dec plecam in concediu, l-am impodobit de pe 1, ca sa ne bucuram de el cat mai mult. Bineinteles, Maria e cea mai incantata.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
josefine spune:
E gata de doua zile! ![]()
E primul an in care il facem asa devreme; dar avem mai mult timp sa ne bucuram de brad.
raly spune:
Noi il facem week-endul viitor, podoabele noastre sunt auriu cu visiniu, foarte dragute, le am de vreo 3 ani, nu vreau sa le schimb curand.
Arriel spune:
Si eu as vrea sa-l impodobim la sfarsitul saptamanii, sa ne bucuram de el mai mult timp. Ca si anul trecut, vom renunta la aspectul elegant in favoarea unuia mai amuzant: vom avea un bradut multicolor, cu mai multe ornamente din material textil, mai ales in partea de jos, pentru siguranta copilului curios ![]()
Nu-i voi intelege niciodata pe cei care isi fac bradul pe 24 si il strang pe 1 ianuarie, mi se pare mai mare deranjul. Bine, nici ca sora-mea care, in extrema cealalta, a desfacut anul asta bradul (artificial desigur) la 01 martie ![]()
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
Arriel spune:
Josefine, superb bradutul tau 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
sdcristian spune:
il facem pe 24 decembrie, cand tati si carol merg la biserica pt slujba de ajun, si eu stau acasa sa il pazesc pe mosul...
la noi in casa obiceiul e sa fie toate culorile posibile pe brad.
mama de Carol (29.12.2008) si
8+