Cand e gata bradul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pe 24 il impodobesc, pe 6 ianuarie il strang.
natural, desigur.
desi presupun ca anul asta vom lua un singur brad la 3 familii (noi, maica-mea si sor-mea) - natural, micut si fara radacini (maine ma duc sa ma interesez de brazi la ikea), ca deja am plantat braduti in gradinile tuturor cunoscutilor cu gradina - cam 50% s-au prins (n-am prea multi cunoscuti cu gradina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe 24 si in premiera va fi unul artificial si-l vom impodobi impreuna, eu cu Giulik

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pana acum il faceam pe 24, de data asta vreau sa-l facem mai devreme, sa se bucure kinderii mai mult de el, probabil va fi gata pe 19-20 dec. va fi unul artificial, pe care am de gand sa-l pastrez cativa ani buni. si o sa schimbam culorile, il faceam argintiu cu albastru pana acum, de data asta va fi argintiu cu rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Noi o sa-l facem sambata asta. Este unul artificial achizitionat acum 4 ani, cred ca era criza de brazi ca ne-am dus in piata sa luam brad si ne-au cerut pe un brad de jumatate de metru cu trei crengi - un milion jumate , asa ca urmatoarea oprire a fost sa achizitionam un brad artificial pe care am dat 800 de mii atunci.

Noi oricum plecam de acasa in provincie de sarbatori asa ca vrem doar sa avem un brad in casa sub care sa mai punem ceva cadouri.

Anul acesta este rosu cu auriu , mie mi-ar fi placut sa-l fac turcoaz cu argintiu dar avem deja ornamentele si nu prea e momentul pentru investitii.

Pe langa brad mai impodobim tot apartamentul cu crengute de brad, facem desene cu zapada pe toate geamurile si oglinzile.....si poate anul acesta punem si un Mos Craciun pe balcon .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

E gata deja!
L-am facut in we trecut, in ajun de Mos Nicoale (asa s-a nimerit). Mereu il facem mai devreme, un pic pt. ca asa e "traditia" pe-aici, un pic pt. ca asa ne place, sa ne bucuram mai mult de el. Artificial, m-am obisnuit deja cu ideea, desi la inceput imi doream si nu concepeam decat brad natural.
Anul asta e multicolor, ca asa a vrut copilu' . Mie mi-ar fi placut bicolor .. in alti ani l-am facut rosu-auriu, bleu-argintiu.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si la nostru tot rosu auriu o sa fie, artificial (dupa ce m-am crizat acum 2 ani cand l-a luat mama, am cumparat inca unul natural care a ramas pana la urma neimpodobit si s-a scuturat saracul degeaba in casa, la caldura) si avand in vedere ca sambata ajungem acasa in Ro, o sa-l impodobim probabil saptamana viitoare, abia astept, e motiv de bucurie si incantare pt mine la fel cum e pt fie-mea.

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si noi il vom face mai devreme de 24, probabil pe 18-19-20, natural. Daca gasesc unul cu radacini suficient de inalt ar fi perfect. Noi il face rosu cu auriu de vreo doi ani. De abia astept!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

In fiecare an , pe 24. Natural bineinteles, si alternam un an rosu-auriu, urmatorul albastru - argintiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Eu as vrea sa fie gata pe 24, anul acesta e ceva deosebit, il vom face pentru prima data la noi ACASA. Si cum inca nu ne-am mutat ... om vedea. Dar parca daca-l facem mai devreme se strica mirajul Noptii de Ajun.
Si prefer bradul cu ornamente de toate culorile. Si multe cadouri sub el.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Noi l-am facut in Jun de Mos Nicolae, ne place sa il avem cat mai mult (este artificial, am avut natural doar in primul an in casa noastra noua). Culorile sunt rosu si argintiu + globuletele speciale (4 la numar) cumparate sa marcheze fiecare Craciun de cand s-a nascut Erica. Anul acesta a fost un glob mare, cu multe printese.

Mergi la inceput