Pat copil 1,5 ani
Raspunsuri - Pagina 2
accept92 spune:
Baby1321, fetita mea are un patut cu o structura identica cu cea a patutului care iti place tie si doarme numai cu capul in partea opusa protectiilor laterale. La inceput cadea aproape in fiecare noapte, acum se intampla rar.
Baby1320 spune:
hmmmm ... am de gand sa fac schimbarea asta cand voi fi sigura ca baiatul meu e pregatit :). De asta si spuneam ca noi inca suntem departe. Avem un patut clasic http://bebedesign.ro/pat-sertar-silence.php cu salteaua data la maxim jos si sunt foarte multumita. Estimez ca pe la vreo 2 ani o sa il schimb. Atunci sper ca va fi si el pregatit :). Merci oricum de avertisment :)
Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010
mamana spune:
Credeti ca paturile in forma de masina sunt ok pentru un copil de 1 an si 10 luni ? Am vazut cateva modele dragute si la preturi mai mult decat rezonabile, dar nu stiu daca e indicat sa il culc intr-un pat masina la varsta lui. Am vazut ca este un producator in Romania care face astfel de paturi in forma de masina si toate paturile au niste paravane de protectie. Ma gandesc ca totusi nu ar avea cum sa cada in timpul somnului. Si sunt si destul de joase, ca ma gandesc ca la cat de nazdravan e, sare pana transpira si daca ar cadea n-ar fi o problema majora, fiind joase. Astept cateva pareri si le multumesc anticipat celor care o vor face. P.S. Copii sunt cea mai mare bucurie a unui om !
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela2001 Buna. In ce fel de pat culcati copiii de 1,5 - 2 ani? Eu il culc pe al meu (1,5 ani) intr-un pat din acela pliant, pe nivelul de jos. Insa acum a aparut o problema: mi-e teama sa-l mai las in patutul lui pentru ca sare din el. Mi se pare cam devreme sa-l culc in pat de copil mare. Ati gasit in magazine paturi pt copiii mai mari, dar dimensiune mai mica: latime=70cm/ lungime 1,20-140m? Nu am deocamdata libera camera pe care ar trebui sa i-o fac lui dormitor si la noi in camera (sau in camera surorii lui) n-am loc pt un pat mai mare. |
Da, da, Ela!
Uite: http://www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=246
Recomand cu incredere, Daria si-a ales modelul si numai acolo doarme! Singura se duce si se culca in el!
Nu e inalt, tocmai pentru a nu se lovi copilul!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Edit: am platit 390 de lei (patut cu saltea inclusa) + 40 de lei transportul. Modelul ales este cel cu pisicuta roz.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
miri2007 spune:
Daca copilul e pregatit si ii place patutul mare, nu este prea devreme pentru "marea mutare".
Noi ne-am mutat la un an si 7 luni. Si a fost super ok. Dar patul mare era in camera celui mic de cateva luni. Ziua dormea acolo, insa seara ne mutam in patul de bebe.
Dar cu timpul a facut el alegerea catre ceva mai spatios si "mai de oameni mari".
La noi practic a contat ca cele doua patuturi au coabitat ceva timp si astfel cel mic a ajuns sa-si doreasca sa stea numai in cel mare.
Avem un pat de la Ikea cu bara de protectie si salteluta tot de la ei.
ancacaragiu spune:
Incepand cu varsta de 2 ani puteti sa va uitati la patul de la flexa. e modular si poate fi folosit pana la adolescenta.
http://flexa.dk/Romanian/Produse/CLASSIC_/_Combina%C5%A3ii_de_pat/Paturi_simple.aspx le gasiti aici! Va pup!
theo_2004 spune:
Si noi avem Flexa. Pat inalt, joi birou deocamdata. Dar vom luat pat si pt praslea de la ei si vom aranja interesant camera. Sus cel mare, jos praslea, biroul intors altfel ... noua ne plac mult flexa!
ralcat spune:
Al meu a dormit pana la 3ani jumate, spre 4 in patul de bebel, pliant. Undeva inainte de 2 ani a hotarat ca marginea cea mai ingusta care se putea deschide pentru a-i permite pruncului sa faca ce vrea el, dar fara sa cada prea des ...
Patul ala, saracu a fost prima vedeta a blogului pruncului ca prea a tras multe la viata lui http://baietzisme.blogspot.be/2008/09/noiembrie-14-in-2007.html
viperisme