Prietene la bine si la greu - 86

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ramo , eu habar nu am avut cat costa, pediatra de la medlife mi-a scris pe hartiuta ulei de cod si multisanostol sa le dau, pe langa vigantol care le dadeam deja... si a zis: vedeti ca au jos la farmacia noastra, am coborat cu copiii si m-am oprit acolo, cand mi l-a dat faramacista si mi-a zis cat costa mi-a fost rusine sa zic ca nu-l iau , adica nu stiam ca exista si mai ieftin
acum cand il scot afara, ii "cert"
eu zic sa nu risti, ca daca nu il ia, te zgarii pe ochi, ai mei saracii au inghitit multe pana acum, fier, vitamine, diverse si accepta destul de usor siropurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

asta e pretul la medlife...
pediatra lor e acolo si nu au medicul de familie acolo... nu stiam ca se da gratuit prin medicul de familie ca poate o "deranjam" cel putin cu o intrebare

si peste o luna bagam Infarix...300 ron/buc...consultatia e 100 ron/copil de fiecare data... in curand ne mutam ca nu ma avantajeaza nici financiar/nici ca distanta fata de casa.Pediatra e ok si mucosii o plac...nu au plans la niciun vaccin, rad la ea, etc. Incerc varianta sa o aleg ca medic de familie pt mucosi, sa vad daca se poate
Ralu_seby, voi ce statut aveti cu pediatra?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

LA MULTI ANI MATTEO SI ANDREI!!!! Sa cresteti baieti inteligenti, sa fiti sanatosi si norocosi in dragoste!

Gabitza, dna dr. e pediatra si totodata medicul de familie al lui Matei. Noi pana acum am primit toate vaccinurile, nu a fost nevoie sa le achizitionam de la ei. Acum va tr sa cumpar Priorixul..dar cand voi suna pt programare voi intreba dc se plateste. Ideea e ca pt noi e aproape de casa, plus ca eu mai am o reducere la Medlife, contracte negociate colectiv de firma. Si sa nu uit, chiar ne place dna dr.

Legat de uleiul de cod, se administreaza cu lingurita, nu sub forma de tablete, chiar as vrea sa ii bag si lui Matei..am sa intreb pediatra.

Legat de textura mancarurilor..ma declar o norocoasa..sfarma-pietre nu face figuri d-astea. Mananca boabe de struguri, rosia ca atare, mandarine..musca singur din mar. Iar mancarica nici nu o pasez, o las maruntita cum a fost pusa la fiert. Doar carnita o toc mai bine din cutit din lipsa de masele. In rest ma declar multumita.

Papa: de dimi painica integrala cu branzica de vaci bio
la pranz cous-cous cu legume si curcan
seara iaurt+cereale
intre mese: struguri pt stafide, mandarina, putin pomelo, rondea de orez. Sa nu uitam de tzitzi.

Fetelor care alaptati...vi se intampla ca dupa tzitzi sa i se faca repejor foame? De ex ii dau san lui Matei dimineata, la 7-8 cand se trezeste. La 9 ii e foame, urla dupa mancare dc vede prin bucatarie, fie ca e vb de fructe sau paine etc..

Ma termina m astia..asa ma oftic ca va fi harait chiar de ziua lui. Ma simt tare prost ca pana acum eram tare hotarata sa ajung la protest....dar nu am realizat ca maine e ziua lui. Cu toate ca m-as simti mandra ca iau atitudine pt el, pt puiul meu chiar de ziua sa, nu stiu cum ma voi imparti cu atata treaba. In prima parte a zilei nu am cu cine sa-l las, mama ajunge pe la 12 la mine, mai am de facut pregatiri pt invitati..mi-e teama ca dc il scot afara se va muci de tot...ma simt ca naiba.Nu cred ca voi reusi mare branza. Macar pt juma de ora tot as veni. Nu am nici masina, ca i-am dat-o lu tata sa se miste cu ea dupa incidentul nefast...sunt in aer.

La multi ani tatic de Coque, sa fii sanatos sa iti vezi nepotii mari!!!

Mai am muulte de spus dar nu cred ca mai reusesc pe moment.

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

In sfarsit reusesc sa scriu si eu ceva.
Geo doarme de la 19.50.Azi a avut doar un somn de la 10.30 la 11.00.
S-a trezit mai devreme,adica la 08.00.
Monis la noi da rezultatele ritualul joaca,alergat in 4 el si noi dupa el sa il prindem,apoi baitza si tzitzi.Adoarme rar la san.De obicei suge si dupa 5 minute adoarme.
Ralu Geo suge la 08.00-08.30 apoi la 09.30-10.00 cere mancare.Deci cred ca e normal.
Azi el a supt la 12.00 iar la 12.30 a mancat ca de obicei 250 ml de ciorbitza de perisoare.Am observat ca Geo mananca mai mult dupa ce suge decat daca nu ii dau.
Raluci spor maine la radio.
Ava felicitari.
Ramoc ma bucur ca scrii.
Diana esti extraordinara din nou.
Monis esti o comoara la casa omului.
Many ma bucur ca Vlad papa mai bine.
Simina esti o norocoasa cu Maia.
Laurici Geo azi noapte a supt din 30 in 30 de min si s-a zvarcolit toata noaptea.
Sper ca nu am omis pe nimeni.
Am vazut poze frumoase.
Geo a primit de la Mos jucarii si o carte cu Mos Craciun.
La multi ani pentru ieri celor cu numele de Nicolae.La multi ani Matteo si Andrei.Sa cresteti mari si frumosi.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.

Mergi la inceput

Coque la multi ani tatalui.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

fetele care le-ati dat gris cu lapte la puiuti,ce lapte ati folosit? de vaca?

eu i-am dat o singura data ,atunci i l-am facut cu Lp..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

eu le-am dat cam de 3-4 ori gris...prima data cu lapte vaca...cahhh, apoi cu LP si a fost ok

mersi de raspunsurile referitoare la dezbracatul/imbracatul inainte de somn.Si eu le dadeam jos sosetele (lui Dragos, ca Eva se ocupa ea de partea asta), cand venim de afara si aterizam direct la nani dormim in dresuri, dar body-ul e mereu cel in care au stat in casa

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

o discutie pe forum despre prevenar 13

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Am pu si noi poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Matteo si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tot o discutie pe forum despre idei activitati educative 1 an

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

A venit Mos Nicolae la Pinky

Mergi la inceput