Prietene la bine si la greu - 86

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Dana[/b] foarte frumos la voi si mi-a placut tare mult saniuta lui David. Este luata de pe net sau din magazin de la voi.

mami de Vlad (29.10.2009)

Many este comandata pe net. Se gasesc si in tara. Uite aici: http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1139/sanie-alpen-bambino-tm/

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

asta e pretul la medlife...
pediatra lor e acolo si nu au medicul de familie acolo... nu stiam ca se da gratuit prin medicul de familie ca poate o "deranjam" cel putin cu o intrebare

si peste o luna bagam Infarix...300 ron/buc...consultatia e 100 ron/copil de fiecare data... in curand ne mutam ca nu ma avantajeaza nici financiar/nici ca distanta fata de casa.Pediatra e ok si mucosii o plac...nu au plans la niciun vaccin, rad la ea, etc. Incerc varianta sa o aleg ca medic de familie pt mucosi, sa vad daca se poate
Ralu_seby, voi ce statut aveti cu pediatra?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Many Eu ii vorbesc ambele limbi, in traducere simultana. La recomandarea pediatrei o sa vorbesc cu ea ori romana ori engleza dupa 2 ani, deocamdata ramanem la 2 limbi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

gabitza, de ce nu cumperi tu vaccinul? infanrixul ipv de 1 an, este 205 lei la aceeasi farmacie tei

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

si noi am pus pozici

Tina ce rapida esti, nici nu am apucat sa pun toate pozele

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,gagici!!

repede-repede zic ,pana nu se trezeste puiul..

Dienutze nu sunt pastile..eu ii dau ulei din ficat de cod,firma producatoare este Lysi,este ptr.copii si il gasesti in farmacie sau la magazine naturiste!

Lumi ma bucur ca nora a devenit papacioasa si ma bucur ca ti-am fost de folos (indirect)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lumi, felicitari pentru reusita cu fructele !!!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Cuscri drag, poate intri si ne spui si noua ce-ati facut la control la Bucuresti...va pupam si ne gandim la voi

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Dana foarte frumos la voi si mi-a placut tare mult saniuta lui David. Este luata de pe net sau din magazin de la voi.

Many este comandata pe net. Se gasesc si in tara. Uite aici: http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1139/sanie-alpen-bambino-tm/

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)[/b]

aceeasi saniuta este si pe strollers punt ro

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput