Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Bafta tuturor care merg la doctor azi.madalina poate vine apa calda pana pleci tu.
lorich eu daca nasc normal sper sa scap cu 15-16mil.O prietena de'a mea a nascut normal si a costat-o 1600lei si n-a ratat pe nimeni,a dat plic tuturor.la dr a dat 200euro. Tu cum de ai ajuns la peste 2000lei ?

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Deci eu am intrat sa/mi amintesc cum fac perisoarele....parca m/am zapacit de cap si nu mai stiu.....siiiiiiii.....ce gasesc.....???????????????
HAI IRINUKAAAAAA!!!!!!!!!!!!! aoleooooooo......si cat mai am eu..............

Irinuka, Abramburika, Codruta........sa fiti puternice. Bebelusii va simt mai mult decat credeti.

Ache, si/a dat seama pentru ca eu urlam si cand nu aveam contractii....eu am crezut ca nu se prinde de faza....

Tunde, stai linisita, nu te mai enerva si cu soacra.
Bebelusi, si eu am o ciuda ca nu prind totul la momentul care trebuie. Sunt mereu in urma cu cititul.
Doloress, nu cred ca exista secrete, cred ca fiecare percepem durerea intr/un anumit fel. ACum cum spunea lili cand simti ca nu mai poti atunci e gata.
Bebelu, ce te pregatesti tu pentru o noua pagina ......ce ma mai distrezi....Cum sa fie, ce culoare, format, marime.....

Gata ma duc la ciorba, intr/o ora trebuie sa termin si coirba si felul doi. Am deci ciorba de perisoare si chiftele cu piure si sos.

va pup!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

iubita.mara, e vorba de dr Andrei Tomescu care e considerat printre cei mai buni din oras...dar se pare si ca aroganta lui personala isi spune cuvantul..e extrem de cautat si nu cauta sa se imbogateasca din meseria lui...dar...pana la urma s-a dovedit a fi doar superficialitate pe paine...si daca nu ma inseala memoria e seful sectiei de obstretica ginecologie din spitalul judetean...

Raluca 33s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

MERG ACASA..YUPPPFARA GLUMA

Ce bine ca mergi acasa la baieti,bravo !

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori eu chiar am vb cu alte fete care au nascut acu de curand cu medicu meu, prin cezariana si au zis k mai mult de 2000-2200 ron nu le0a dus.
in banii astia intrand tot (medic, anestezist, mana2, neonatolog, asistente, tot tot) acu depinde cat dai si tu la fiecare.
si pe langa asta nu stau decat 2 nopti in spital.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx da, m-am hotarat pe euroclinic, da. Am asigurare d ela eureko si ma ajunge mai ieftin, plu ca n-am platiti mai nimic din controalele prenatale.

Sunt zapacita, missmj tu m-ai intrebat cum am ajuns la 20 mil?
-7-800 lei dr.
-200 anestez
-150 moasa
-200 neonatolog
-50 kit anestezie (serul..nu mai stiu)
-cateva milione spaga / ora la diverse asistente ..de la travaliu la neonatologie, de la ora la ora daca aveam nevoie uitau repede, se schimba tura etc...bani la controlul ala cu spalarea aia

+absolut orice rahat am avut nevoie am platit-orice crema, tampon..tot..eu asa am calculat si rotunjit ...ca pe la 2000 lei am dat acum 2,6 ani. Dar stiu ca la cezariana sunt alte costuri...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Lori, eu stiam ca la mana a doua (la cezariana) nu se da nimic. Ii da dr din 'onorariul' lui, daca vrea. Dar ma mai interesez,ca nu stiu sigur. De obicei mana a doua sunt rezidenti si astia chiar nu primesc, am vazut pe pielea mea la cele cateva internari pe care le-am avut.
Eu mi-am calculat asa (si pun sumele maxime, ca poate mai scad din ele): doctor - 1500, anestezist - 300, neonatolog - 300, asistente (de la mame) - 10 ron pentru aplicare tratament si 'toaleta' (dar nu de fiecare data) si asistente (de la copii) - 10 ron la fiecare schimbare de tura. La infirmiere nu ai de ce sa le dai, ca iti iau gunoiul si iti matura prin camera? La cezariana mai intervin asistentele de la ATI care merita mai mult pentru ca au munca grea. Oricum, una peste alta, cam 2500-3000, in conditiile in care la Euroclinic cezariana costa 9000 ron (atat era acum 2 ani, nu stiu daca s-a scumpit), La Medlife tot pe acolo, iar la Regina Maria e mai scump.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hai ca ma mai bag si eu in seama cu un subiect super-off-topic, care ma roade zilele astea: aveti un pediatru bun? Stiu ca s-a mai discutat, dar eu una n-am tras nici o concluzie. Deci, recomandari ceva?

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lorich asa e si pe mine m a costat mai mult la stat :((( si nu am dat pt ca asa am vrut....
oricum si acum ma pregatesc sa ma ajunga undev la 600-700 euro asta daca ma hotarasc la stat....nu stiu ce sa fac!!! si tre sa ma hotarasc azi-maine...

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Hai ca ma mai bag si eu in seama cu un subiect super-off-topic, care ma roade zilele astea: aveti un pediatru bun? Stiu ca s-a mai discutat, dar eu una n-am tras nici o concluzie. Deci, recomandari ceva?

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

si eu sunt in cautare de pediatru.
mi-au zis fetele de un medic care este la budimex. dar m-am interesat si nu se poate face fisa acolo. decat dc mergi la el in urgenta sau cu vreo probl. dar nu pt a te lua in evidenta.
deci trebuie mers ori la policlinica, ori la particular

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput