Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Yasmi dc ai un medic care te urmareste la stat, eu una as naste la stat, cu banutii aia care raman poti face multe.
te-am citit la fluturasi si mi se pare enorm cat trebuie sa dai.
la stat mai mult de 2000 ron nu te duce. indif k nasti natural sau cezariana.
acu gandeste-te bine si vezi ce faci.
eu una nasc la stat. k nu mor acu 2 zile sa stau acolo.
oricum nu imi permit sa nasc la privat, chiar dc as vrea.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 24 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

o intrebasem cat are dilatatie.si mi-a scris:

a zis k permite indexarea - fata de azi dim cand nu incapea nimic! cica mia trece pe la 3 sa ma consulte. pana acu l-a monitorizat p bb si contractiile. pup

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

deci pana dimineata are toate sansele sa nasca.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Irinukaaa!!!Irinuka!!!Irinukaaa!!!Irinuka!!!Irinukaaa!!!Irinuka!!!Irinukaaa!!!Irinuka!!!

32+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf bebelu ca nu stiu cum sa fac....verisoara mea a nascut acum la stat, conditii de kk, tratatie de kk...si cu tot cu spaga tot de abia a fost bagata in seama...si a costat-o 700 euro
banii ii am pregatit pt particular,,,,,,,si de cand am fost sa vad cum e la particular , am stiut exact ce vreau....

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

si eu ma retrag, desi nu cred ca voi putea adormi prea curand. Revin dimineata sa vad daca a venit buburuza!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Pt mine cea mai buna varianta era cea a udmr-ului, faceau niste economie scazand plafonul maxim la 2500ron,nu drastic la 1000 ! si lasau 2 ani,toata lumea era multumita cu varianta aceasta.
yasmi si eu as manca paine cu ceapa ca sa stau cu copilul meu 2 ani, dar sincer cu 1000 lei nu as putea sa imi iau nici paine nici ceapa.nu as mai avea bani de rata pt casa,pt facturi...nu mai e ca pe vremea lui Ceausescu cand aveau parintii nostri rate modeste la case,locuri de munca aigurate, acum ti-e frica ... iti poti pierde locul de munca in orice moment,nu mai ai stabilitate si nu mai sunt locuri de munca.Daca stiam ca vin vremuri ca acestea,nu mai imi faceam rata la casa.Intr-un an au distrus astia romania,au scazut salariile cu 25%,au marit tva-ul,au scazut indemnizatia cu 15%,au redus nr locurilor de munca.Singurul lucru bun care mi s-a intamplat este faptul ca am ramas insarcinata, in rest...ioc.Dar, capul sus, trebuie sa ne descurcam orice ar fi.

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Da-mi voie sa nu iti dau dreptate. E adevarat ca nu traim in cea mai buna tara, dar eu sunt recunoscatoare ca nu m-am nascut intr-o tara din Africa unde copiii mor de inanitie sau li se pune arma in mana de la 10 ani sau intr-o tara cum e Cuba unde familiile care au o cocioaba de lemn sunt norocoase, multi traind in cutii de carton. Si chiar tarile pe care noi le invidiem, cele dezvoltate, care iti pun crese la dispozitie dar te obliga sa incepi serviciul dupa 3 luni.
Preferi sa iti duci copilul la cresa la 3 luni sau sa stai cu el acasa un an? Eu zic ca au ales cea mai buna varianta pt noi, in conditiile in care aveau de ales intre mai multe rele. Decat 2 ani acasa cu 1000 lei, mai bine un an cu 70 sau 85% (nu m-am lamurit cat e) si cu 500 ron pentru inca un an ca incep serviciul. Cu astia 500ron pot plati jumatate din onorariul unei bone. Acum 3 ani trebuiau sa se descurce mamicile cu 600 ron (nu imi dau seama cum reuseau). DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, s-a ales cea mai buna varianta.

[/quote]

daca mi aduc bine aminte acu ceva timp, cateva luni sustineai ca nu te intereseaza banii, chiar ai intrat in polemica pe aici cu alte fete....acum se pare ca varianta cu plafonul maxim pt un an e cea mai buna varianta,

eu una sunt 95 % convinsa ca voi sta acasa fara niciun ban...decat sa mi las puiutul la 1 an pe mana strainilor, cand de abia incepe sa mearga....

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cred k in seara asta Irina ne va tine de urat pe forum dar prin mesaje pe tel

Durerile se intensifica din ce observ, tot cam la 5 min as zice, Eu vreau cu epidurala , dar parca vad ca ma duce cu zaharelu dr asta al meu. ce o fi o fi. numai sa se temrine cu bine imi doresc. ce plictiseala pe aici... era mai bine acasam pe forum cu voi! pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

si io ma duc la nani, desi as fi vrut sa vad mesajul cu anuntul primei buburuze 'live'...

Hai bebe Patrick, hai Irinuka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rox 30+ Marie Lorelei

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

madalina, aici ne spunem ofurile una alteia, nu ne certam intre noi. Doar daca nu faci parte din guvern (glumesc, nu da cu pietre )
Stii si tu la fel de bine ca mine ca asta n-a fost cea mai buna hotarare. Cea mai buna hotarare era sa nu se atinga de unul din putinele lucruri care mergeau in tara asta mai bine decat in alte parti. Cel mai bine era sa-si faca economiile din alta parte, nu din mancarea si visele bebeilor nostrii. E adevarat ca in unele tari e mai rau din punctul asta de vedere, dar in altele e mai bine. Acolo cum se poate?
Eu si sotul meu (ah, ce mandra sunt cand spun asta ) ne vom pune creativitatea la incercare si vom incerca sa-i oferim puiului nostru totul. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla daca tot nu le vor ajunge banii...
Si cu asta eu chiar am incheiat acest subiect. Ni se intampla lucruri prea frumoase zilele astea, lunile astea...

Asa ca...

HAI IRINUKAAA!!!

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput