Buburuze de ian-feb 2011-HAI IRINUKAAA!!!(130)
Raspunsuri - Pagina 10
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Pai... oamenii vroiau sa taie de la toata lumea... dar era ilegal. Si eu ma simt discriminata... Am 35 de ani, voi deveni mamica la 36 de ani... Pana acum am muncit sa-mi fac o cariera, sa-i pot oferi ceva copilului meu. Muncesc de 17 ani, cate 8-10-12 ore pe zi... Cotizez de 17 ani... Cu ce e mai bun copilul colegei mele care s-a nascut acum 1 luna? De ce el are dreptul sa stea cu mami 2 ani si bebele meu nu? Dar avem tara pe care o meritam si conducatorii care ii meritam. E vina noastra ca am ajuns aici. Ca am votat prost, ca n-am votat de loc, ca ne-am nascut in tara gresita, la momentul nepotrivit... Va fi vina noastra si daca ne vom lasa copiii sa plateasca toate tampeniile astea. Sper ca in anul care urmeaza sa iau hotararea cea mai desteapta pentru copilul meu. Fie ca voi deveni o mama casnica, fie ca-mi deschid cresa (ca e meserie de viitor Baafta mei, bafta si voua ![]() 28+ Darius AlexandruBebe |
Da-mi voie sa nu iti dau dreptate. E adevarat ca nu traim in cea mai buna tara, dar eu sunt recunoscatoare ca nu m-am nascut intr-o tara din Africa unde copiii mor de inanitie sau li se pune arma in mana de la 10 ani sau intr-o tara cum e Cuba unde familiile care au o cocioaba de lemn sunt norocoase, multi traind in cutii de carton. Si chiar tarile pe care noi le invidiem, cele dezvoltate, care iti pun crese la dispozitie dar te obliga sa incepi serviciul dupa 3 luni.
Preferi sa iti duci copilul la cresa la 3 luni sau sa stai cu el acasa un an? Eu zic ca au ales cea mai buna varianta pt noi, in conditiile in care aveau de ales intre mai multe rele. Decat 2 ani acasa cu 1000 lei, mai bine un an cu 70 sau 85% (nu m-am lamurit cat e) si cu 500 ron pentru inca un an ca incep serviciul. Cu astia 500ron pot plati jumatate din onorariul unei bone. Acum 3 ani trebuiau sa se descurce mamicile cu 600 ron (nu imi dau seama cum reuseau). DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, s-a ales cea mai buna varianta.
32+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Shines spune:
Mayane..asta e, capul sus
indiferent ce se schimba in legile astea sau in tara asta..vei fi o mama buna si copilul tau va avea tot ce trebuie
nu te mai supara

eu am turbat cand am vazut stirea..am inchis tv-ul si am iesit din camera..m-am calmat pe urma..nu are rost..ne alegem si fara bani si suparari...sa le ramana lor supararile si frustrarile de ratati.
Simo
36 cu Eduard Matei
roxx26 spune:
Irinukaaa, tinem pumnii stransi sa fie totul bine!

Hai Irinukaaa!!!

Hai buburuzul Patrick!!!

Yasmi, eu nasc la Medlife.
_
BB e deja pe drum
Roxana
35+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
luciact spune:

HAI IRINUKAAAA

VINE [BB] PATRICK

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
madalina_m spune:
HAIDE IRINUKAAA! MULT CURAJ! SUNTEM ALATURI DE TINE!

Ia uite cate suntem aici, pe baricade pentru tine!
32+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bb_yasmi spune:
madalina, preferam sa mananc eu paine cu ceapa si sa am mai putini bani pt a putea f alaturi de puiutul meu pana la 2 ani. este o perioada ff importanta si cu mari progrese la un copil intre 1-2 ani pe care nu am de gand sa o ratez chiar daca asta inseamna sa stau acasa neplatit. DECI PENTRU MINE E CEA MAI PROASTA VARIANTA......
mami de fetita cu codite 3+ si
s29
bb_yasmi spune:
Intrebam de nasterea la privat.....pt ca pe mine stirea -noutatea din seara asta m a pus rau pe ganduri....o sa urmeze 1 an de neplatit si sunt in dubiu daca sa mai nasc la privat sau nu 

mami de fetita cu codite 3+ si
s29
bebelu86 spune:
o intrebasem cat are dilatatie.si mi-a scris:
a zis k permite indexarea - fata de azi dim cand nu incapea nimic! cica mia trece pe la 3 sa ma consulte. pana acu l-a monitorizat p bb si contractiile. pup
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 24 zile pana la marea intalnire 
roxx26 spune:
Gata, declar panica oficiala!!

Nu atat frica de nastere, inca sunt batzoasa
, cat stresul ca n-am cumparat tot ce trebuie...gata frate, sambata facem ultima tura de shopping, ca nu se mai poate...
Ma bag la somn. Revin la prima ora, sa vad noutatile
Pupicei tuturor!
Noapte buna!
_
BB e deja pe drum
Roxana
35+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste