Concediu maternal 24 sau 12 luni

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Botis a anuntat ca indemnizatiile aflate in plata vor creste pina la plafonul de 75% din media veniturilor. Reamintim ca indemnizatiile (a caror valoare initiala era de 85% din media veniturilor pe ultimul an) au fost diminuate cu 15% in iunie 2010.

Cum vine asta ???

Sincer nici mie nu mi se pare o asa de mare victorie.O victorie ceva mai mica,da.Insa eu una daca as naste acum n-as stii ce varianta sa aleg Mamele cu salarii mai mari sunt efectiv obligate sa se intoarca la serviciu dupa un an,pentru ca sa nu uitam multe au un nivel de trai ajustat dupa salariul avut - deci rate la locuinta,la masina etc. pe care nu le pot sustine din maximul ala de 1200 lei.

In plus noi cele aflate in CIC am ramas cu taierea aia de 15% nu?

Oricum felicitari si multumiri fetelor implicate !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Monica, cele care se afla in CIC vor avea 75 % acum, deci putin mai mult decat dupa reducerile din vara.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

interesant ce explicatie legala vor gasi ptdiferenta 85-75%

Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Stie cineva daca in varianta A, al doilea an, cel neplatit este considerat tot concediu de maternitate sau este un concediu fara plata. Ma intereseaza daca este considerat vechime in cartea de munca.

Pentru majoritatea femeilor este o victorie. In cazul meu nu este, din pacate. Sunt pusa sa aleg intre bani si copii..Diferenta intre indemnizatia actuala si 1200 este destul de mare. Cred ca voi opta ptr varianta A...si sa am rezerva al doilea an fara plata in cazul in care nu am alta varianta.

Mami de Ioana, Filip si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

Intr-adevar trebuie sa multumim putinelor mamici care au fost astazi prezente la Guvern... dar intrebarea cea mai arzatoare este UNDE AU FOST CELELALTE MAMICI? Probabil ca s-au vazut cu sacii in caruta (ca nu vor fi afectate de lege fiind deja in concediu) si nu au venit...

Din 4000 si ceva de persoane care au semnat petitia am fost prezente acolo doar cateva persoane - aproximativ 50, erau mai multi ziaristi!! La Miercurea Ciuc au fost 100 de mamici!! Ma asteptam sa fie galagie mare cand voi iesi din metrou, dar nici nu puteam gasi grupul protestatarelor... cand am insistat sa strigam un slogan toate camerele au sarit pe noi ca sa filmeze si ei ceva cat de cat palpitant !!!

Atata revolta pe forum la petitie, atatea mesaje critice, acide, dar cand a venit momentul actiunii... nimic...

UNDE ATI FOST MAMICI ASTAZI LA ORA 11?

inteligenta m-a urmarit intotdeauna, dar eu am fost mai rapida !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui alyah

Intr-adevar trebuie sa multumim putinelor mamici care au fost astazi prezente la Guvern... dar intrebarea cea mai arzatoare este UNDE AU FOST CELELALTE MAMICI? Probabil ca s-au vazut cu sacii in caruta (ca nu vor fi afectate de lege fiind deja in concediu) si nu au venit...

Din 4000 si ceva de persoane care au semnat petitia am fost prezente acolo doar cateva persoane - aproximativ 50, erau mai multi ziaristi!! La Miercurea Ciuc au fost 100 de mamici!! Ma asteptam sa fie galagie mare cand voi iesi din metrou, dar nici nu puteam gasi grupul protestatarelor... cand am insistat sa strigam un slogan toate camerele au sarit pe noi ca sa filmeze si ei ceva cat de cat palpitant !!!

Atata revolta pe forum la petitie, atatea mesaje critice, acide, dar cand a venit momentul actiunii... nimic...

inteligenta m-a urmarit intotdeauna, dar eu am fost mai rapida !!

mai putem posta mesajul de 100x, din pacate faptul este consumat

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

EU una am fost la protest...desi sunt deja in plata si nu voi fi afectata acum de aceste masuri...poate la al doilea bebic

dar DA, unde sunt toate mamicile care au semnat petitia?

chiar ma asteptam sa fie multe gravidute....

vorbeam de solidaritate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Alta mizerie nascocita de mascariciul ala de Boc.
Legea asta a fost gandita sa le dezavantajeze clar si categoric pe mamicile care au salariul mai mare de 1200 lei. Eu de exemplu ar trebui sa primesc undeva pe la 1800. Deci departe de plafonul maxim de 3400 si cu toate acestea sunt dezavantajata clar, pentru ca de la 1200 la 1800 e o diferenta de 600 si nu mi-e tot una ca iau cu atat mai mult sau mai putin. Ce i-as mai cara niste pumni personajului asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui alyah

Lucrand de-mi sareau capacele, cu forumul si siteurile televiziunilor in alt tab si punandu-ma, sper, bine cu colegii din echipa + managerul ca sa inchida un ochi cand dupa 1 an de la nastere voi lucra de acasa in tura inversa cu sotul, "pe sub tejghea" ca unica solutie de a imi tine copilul alaturi.

Eu nu vad nici un sac in nici o caruta, mai precis nu intr-a mea. M-am ales cu concediul redus la 1 an si indemnizatia la 75%. Ultima masura le afecteaza pe toate mamele, de altfel.

...si de ce zbieri?

O sa ia cumva threadul asta turnura filmului "A fost sau n-a fost"?
Am ratat vreun certificat de revolutionar?

26 +

Mergi la inceput

cine gaseste textul ordonantei, sa puna si aici un link

multumesc

Mergi la inceput