Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
egonsis clar nicaieri nu umbla cainii cu covrigi in coada, insa, daca in Ro mama ar sta acasa, o familie normala, cu 1/2 copii nu ar putea supravietui, sau macar iti spun cazul nostru concret, ca amandoi suntem militari, cu salarii bugetare mizere... am muri de foame daca eu as sta cu copiii acasa si am fi nevoitit sa traim doar din salariul lui...si spun asta cu toata raspunderea, din pacate e o realitate!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
va las eu cafeaua

, ceaiul 

, si vine Gecko mai incolo cu bomboccino![]()

Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Luny, ca mama a lui Mufy si avand trecutul "respirator", clar ca te alarmezi cand Muf incepe sa tuseasca... Si te duci la medic mai repede decat atunci cand are muci sau daca face diaree, corect? Eu ma duc la medic daca ai mei fac febra, fiindca fac rar. Fiecare mama a aflat pana acum cam care sunt semnele alarmante cand este vorba de copilul ei. Uneori ne ducem la medic imediat, alteori mai asteptam. Si inca ceva, fiecare cauta sa mearga la un medic foarte bun. Nu stiu daca va amintiti cat am cautat eu un medic in Bv care sa nu sara asa de repede cu antibioticul... si cat de greu am gasit... In Bucuresti poate sunt mai multe sanse...
Am inceput ziua tot la 7, desi e zi libera (al meu insa a mers, sa-mi mai faca din treburile de la serviciu, lunea viitoare va pleca devreme: Stefan are examen la karate pt centura galbena, apoi imediat serbarea de Craciun de la gradi...). Sunt singura pe baricade, deocamdata. Trebuie sa ordonez haosul...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
nico da, asa e, ne mai ghidam si dupa instinct si dupa antecedente.. insa si eu am stat casa cu el cu febra, fara sa merg la medic imediat, iar pana acum, am scapat de antibiotic, a luat doar in pneumoniile astea 2 si atat. Dar depinde de situatie..
Iubirea mea,
raluca2107 spune:
Scuze pentru off-topic, dar imi poate recomanda cineva un chirurg maxilo-facial foarte bun in Bucuresti pentru o operatie mai delicata?
gecko spune:
mai luny, 1 plus 1 fac doi si mie mi-a dat ca esti gravida. Dar nu e treaba mea, voi vi le stiti pe ale voastre
.
si pun bombocino pe masa ca vedese treaba ca va trebe
Nicoleta spune:
Al meu e bombocino australian! Hai, jumate! Ca-mi trebe energie, am casa vraiste, copiii acasa, mancare ioc...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
zozela spune:

Iau si eu o dulcica de la gecko,pt ca eu azi la micul dejun am consumat carnaciori![]()
Si ma mir ca nu scad sub 98 de kile![]()
![]()
x3x3!!
In restul discutiilor nu ma bag,pt ca ma simt paralela la mom.actual.Noi am facut-o pe Maria...ca am facut-o.Nu ne-am gandit nicio secunda la kktul in care eram.Treptat,lucrurile s-au transformat/aranjat,asa cum nici nu am fi visat vreodata.Nah,ce pot eu sa zic acum?! Cu indemnizatia,la ce salariu am,prefer sa stau acasa inca un an fara plata,decat sa-mi chinuiesc copii pe la mama.De bona nu se pune problema si nu neaparat din cauza costului,ci a implicarii..Nu stiu,eu nu-mi pot lasa copii pe barba altcuiva decat a noastra sau a maica-mii(daca n-ar fi si tata la mijloc).La cresa se exclude sa o duc pe Maria..complicat.De mancare,gasim noi.Restul "conforturilor" chiar nu ma intereseaza. Cale mai de mijloc,ar fi,stiu.Gandind la rece,i-as putea lasa si cu mama,as putea gasi si femeie,i-as putea duce si la gradi/cresa,dar NU VREAU.Ma rog..noi oricum suntem genul ala care se arunca cu capu'nainte,chiar daca stim ca s-ar putea sa nu iasa tocmai bine,pt ca stim ca intotdeauna,o solutie exista.Daca nu-i de viata sau de moarte,intotdeauna exista solutii.
Superficeali,iresponsabili,imaturi-am fost catalogati de multe ori asa,dar mie una nu-mi pasa.Mereu am invatat ceva din toate si m-am si distrat la maxim!
Nu va mai povestesc despre reactiile la vasectomia lui Dan
Hai ca plec sa echipez trupa de iesire
V-am
!
Buna dulcica

Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
ramo_cata spune:
'neata!
,ceai si multa sanatate,liniste si dragoste!
naty
si eu gandesc la fel si cu toate astea acum am comis-o ..am tot vorbit cu cumnata mea la telefon si mi-a zis sa nu-mi fac griji ,sa-i dau antitermice la 4 ore ,alternativ panadol cu nurofen si sa astept..in Spania stau si cate 6 zile cu febra,nu se sare cu antibioticul ...ma rog,exact ce s-a discutat pe aici.
despre crese,bunici ,bone....am mai discutat si eu si mi-am spus parerea ..uite, eu o am pe mami care ar putea sa ma ajute daca tati ar fi un om de baza...dar nu este !!!saraca mami a stat luni,marti dar aseara a plecat intr-o mare viteza ,cu mii si mii de griji ce o fi facut tati acasa cu animalele,pasarile ,cu tataie pe care mai mereu il cearta..etc...pe soacra nu ma po baza din 2 motive: unul ca lucreaza si 2 .cand am cea mai mare nevoie se imbolnaveste-acum ea zace intr-o camera si Andru in cealalta camera...l-am sunat pe socra'miu si a zis ca vine dar nu stie ce sa-i faca ..etc..deci nu ma pot baza nici pe ai mei nici pe ai lui C...asa ca am discutat cu C si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne gasim o femeie care sa poata sta cu Andru la nevoie si in vacanta de vara..e vorba de bani,stiu si am analizat ca eu o sa muncesc degeaba dar nici acasa nu pot sta,nu pot sa-mi pierd serviciul si nici C nu poate sta acasa..azi a ramas cu Cata desi avea o gramada de treaba..exact acum cand avea i el mai multa treaba s-a intamplat sa nu avem cu cine sa-l lasam pe Andru..asta este viata,atat de intortocheata si grea..EDIT: am avut putintica treaba...mda ,vroiam sa zic ca e viata atat de intortocheata si grea incat simt ca am trait o gramada de ani si n-am decat 29
..in fine...
va doresc sanatate si liniste!ceea ce-mi doresc si mie...
Kya spune:
'Neata!
In primul rand vreau sa o
pe egonsis si sa-i multumesc pentru povestea din "partea celalata a lumii". Mie una mi-a echilibrat un pic balanta perceptiei.
Cat priveste obligatia bunicilor, eu o vad mai mult ca pe un soi de datorie. Nu ma refer aici la ce ma astept din partea parintilor mei vis-a-vis de Sanziana ci la cum ma percep eu acum ca bunica. Imi voi ajuta copii neconditionat cu cresterea nepotilor, daca mi se va cere ajutorul si daca voi putea fizic sa o fac. Asa ma vad eu datoare din proprie initiativa sa-mi ajut si sa-mi sustin copii pana voi inchide ochii.
Despre boli nu spun decat fereasca Sfantu' si Dumnezeu sa ne apere de experiente de genul asta! Eu in general sunt impotriva regulilor aplicate strict la toata lumea la fel. Cred ca fiecare mama isi cunoaste copilul si fiecare mama ar trebui sa-si asculte instinctul cand are puiul bolnav.
Mama imi spunea ca vin in farmacie o groaza de parinti speriati c copii foarte bolnavi, 90% cu afectiuni respiratorii. Ca idee, judecand dupa retete, trendul este de a prescrie aerosoli (Ventolin si Flixotide) in primul rand si apoi antibiotice. Cred ca incepe se mai schimba mentalitatea medicilor nostrii. Si aproape fiecare reteta are Lantigen B (pentru infectiile bacteriene) sau celalalt pe care nu mai stiu cum il cheama pentru infectiile virale.
BTW, Luny, eu am inceput sa-i dau Sanzianei Lantigen B, ca stiu ca si tie ti-l recomandase doctorul.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!