Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
Aseara ma uitam impreuna cu Sanziana pe cartea cu Tinkerbell si ii aratam zanele si spiridusii.
- Iana e zana?
- Da mami, si tu esti o zana mica.
- Si mami e zana!
Mi-a spus copilul ca sunt o zana!
Mor de dragul ei!
Edit: oare cand o avea vreo 15-16 ani, tot zana o sa fiu, sau o sa ma transform intr-o cotoroanta? 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Hello gagici! Gata inchiderea, o sa am in sfarsit putin timp de palavre!
Kya, ce super , esti o Zana!
Rebi ma surprinde zilele astea cu o noua expresie...cand ii dau ceva ce imi cere imi zice : melci, esti dlaguta mami!
A primit dvd-ul cu Tinkerbell de mos si vrea sa-l vada in fiecare dimineata. Si invariabil dupa 10-15 minute vrea sa il pun pe Barbie!
Eu ii multumesc Domnului ca nu am avut deloc probleme de sanatate cu pitica, in afara mucisorilor. Doamne ajuta in continuare.
La fel gandesc si eu ( ca si Kya) , la pensie imi doresc din tot sufletul sa ma lase copiii sa ii ajut cu tot ce pot si in special ma gandesc la cresterea copilasilor. La noi asta se intampla si acum...si mama si soacra fac cu schimbul la copii, este extraordinar cum ne ajuta , neconditionat. Este minunat sa stiu ca mi-am lasat copiii acasa cu parintii nostri.
Si legat de greutati , intr-un fel sau altul mereu apare cate-o solutie, cate-o usita la un moment dat. Si noi am fost catalogati de multe ori imaturi si iresponsabili....pe Razvi l-am facut cand nu aveam casa noastra si eu nici servici...stateam cu chirie si Paul avea un amarat de salariu! Am reusit dupa vreo 2 ani sa ne luam o garsoniera prin credit....si totusi eram fericiti!
Restul e istorie....dar pentru viitor am sperante de mai bine clar!
Ma bucur enorm de vestile bune despre Siluan!![]()
![]()
Naty, 

Mai viu...![]()
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya 'Neata! In primul rand vreau sa o pe egonsis si sa-i multumesc pentru povestea din "partea celalata a lumii". Mie una mi-a echilibrat un pic balanta perceptiei. Cat priveste obligatia bunicilor, eu o vad mai mult ca pe un soi de datorie. Nu ma refer aici la ce ma astept din partea parintilor mei vis-a-vis de Sanziana ci la cum ma percep eu acum ca bunica. Imi voi ajuta copii neconditionat cu cresterea nepotilor, daca mi se va cere ajutorul si daca voi putea fizic sa o fac. Asa ma vad eu datoare din proprie initiativa sa-mi ajut si sa-mi sustin copii pana voi inchide ochii. Despre boli nu spun decat fereasca Sfantu' si Dumnezeu sa ne apere de experiente de genul asta! Eu in general sunt impotriva regulilor aplicate strict la toata lumea la fel. Cred ca fiecare mama isi cunoaste copilul si fiecare mama ar trebui sa-si asculte instinctul cand are puiul bolnav. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

si mami ma enerveaza ca cedeaza asa de repede,ii e frica de el..imi pare rau de ea !..naiba stie..off...gata ma duc la ale mele...va pup..si scuze ca-mi descarc sufeltul aici,de multe ori mi-a fost rusine ca va umplu capul cu ale mele,uneori m-am simtit cea mai vaicaroasa dintre toate
nu-mi place sa ma vaiet dar daca ma regasesc in unele discutii zic sa-mi dau cu parerea...
luny spune:
| citat din mesajul lui gecko mai luny, 1 plus 1 fac doi si mie mi-a dat ca esti gravida. Dar nu e treaba mea, voi vi le stiti pe ale voastre .si pun bombocino pe masa ca vedese treaba ca va trebe ![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
nu sunt soro!!!

dar daca s-ar intampla, recunosc,as fi in megaultraextaz, am fi pusi in fata faptului implinit si bucurosi am fi, asta e clar, EXACT cum a fost la Zoze, planificat sau nu,dincolo de problemele conexe si greutatile inerente, ar fi bble nostru! eu una nu am facut avort si n-as fi in stare in vecii vecilor de asa ceva..am comis-o si noi in ultimul timp, insa nu s-a lipit... si cu siguranta v-as spuneIubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
hmm
n-am chef de munca...
sunt atat de dragalasi cand isi expun dragostea fata de noi..mie Andru imi zice"mami e fumoasa"si imi trimite cate un pupic,acum cu buzitele lui rosii si parlite...asa din senin..mor de dragul lui
luny spune:
citat din mesajul lui zozela![]() Superficeali,iresponsabili,imaturi-am fost catalogati de multe ori asa,dar mie una nu-mi pasa.Mereu am invatat ceva din toate si m-am si distrat la maxim! Mamica lui Mihai si a Mariei ![]() ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
lol, exact asa am auzit si eu despre noi:)), in special de la ai mei

Iubirea mea,
luny spune:
| citat din mesajul lui Kya 'Neata! Cat priveste obligatia bunicilor, eu o vad mai mult ca pe un soi de datorie. Imi voi ajuta copii neconditionat cu cresterea nepotilor, daca mi se va cere ajutorul si daca voi putea fizic sa o fac. Asa ma vad eu datoare din proprie initiativa sa-mi ajut si sa-mi sustin copii pana voi inchide ochii. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
si noi avem exact aceeasi conceptie, si la fel vom proceda... chiar am discutat despre asta, si Liviu a spus aproape cu aceleasi cuvinte ce ai scris tu mai sus..
fac prevenarul 13, cateva zile pauza, apoi lantigenul b, asa n-ea spus dr..
Iubirea mea,
Kya spune:
Eu chiar nu inteleg conceptia bunicilor vestici (dar nu numai)! Nu-i condamn, dar nici n-as putea sa fac asa. Sa-mi vad de batranetile mele fericite, sa ma plimb in tot felul de vacante si sa joc bridge cu alte babete, in timp ce copii meu au nevoie de ajutor (cu nepotii, ca de asta vorbim acum concret).
In momentul in care am ALES sa fac un copil, mi-am asumat si o responsabilitate fata de el, nu?
Tipul de ajutor pe care il acord mi se pare irelevant - ca are 6 luni si ii schimb scutecul si-l hranesc, sau ca are 7 ani si il ajut sa invete sa scrie, sau ca are 30 de ani si il ajut cu cresterea propriilor sai copii. Eu sunt MAMA lui, are nevoie de mine si punct!
Nu inteleg cum vine asta: "te-am facut, esti mare, vezi-ti de treaba ta si lasa-ma in pace sa ma bucur de pensie" Mi se pare un egoism stupid si dus la extrem... fata de cine? de propriu tau copil????
Nu pricep si pace!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
| citat din mesajul lui luny EXACT asta mi s-a explicat mie in spital in ambele dati cand am fost internata cu Muf! desi ambele pneumonii au fost clar de tip viral, tocmai d-aia i-au administrat antibiotic, conform explicatiilor Nataliei. Si da, la Matei, a evoluat EXTREM de repede, in 3 ore a ajuns de la bronsolita sau ce era, la pneumonie (ascultat la plamani la ora 9,30 si era bronsolita, iar la 13,00 ne intorsesem inapoi, si acelasi medic i-a pus diagnostic de pneumonie)... d-aia initial ne-a trimis acasa, cu aerosoli, si m-a atentionat clar, dacva nu se imbunatateste, sau apare febra, dupa prima doza de aerosoli, sa revenim... din pacate, am revenit... noroc ca stiam despre ce e vorba, in urma episodului anterior, si am recunoscut imediat IRA, iar febra era doar 38,2.. Si eu zic la fel, MARE grija, starea lor se degradeaza in doar cateva ore, extrem de rapid.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Complet de acord..am trait sa experimentez si asta,desi pare greu de crezut..de la o tuse aparent banala,in numai o zi s-a agravat incat mi-era clar ca e ceva grav si diagnosticul a fost direct de pneumonie.Pentru ca i-a dat doar aerosoli cu adrenalina (ca sa vedem cum evolueaza-nu o condamn deloc pe dr care a vazut-o si i-a prescis adrenalina,pt ca dupa ce m-a intrebat daca a mai inhalat vreodata asa ceva,daca a mai facut vreodata ceva de genul,a luat-o in pasi marunti), intr-o noapte numai s-a agrvat puternic.
Apoi,ne-a dat antibiotic tot pe principiul ca desi, viral,este o forma grava si nu mai stam fara antibiotic..daca nu zicea el,ii ceream eu direct la cat de speriata eram,dupa ce in noaptea dinainte noapte a respirat extrem de greu de n-am inchis un ochi.
Am intrebat daca e cazul e analiza de sange sa vedem ce iese,si i s-a parut irelevant,fiind o forma virala grava care necesita oricum antibiotic..
mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Help!
Ce sa aleg?
Asta:
http://www.misenashop.ro/produse/detalii/Banc-de-lucru/2610/
sau asta:
http://www.intrasavezi.ro/banc_multifunctional_de_scule_ecoiffier_2360/191.htm
?![]()