Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela imi pare rau si sanatate!
Andru tuseste abundent,nu poate sa doarma din cauza tusei,tot nemancacios,nu stiu ce sa fac e pe cedax la 24 ore..ma gandeam sa sun dr si sa-i zic daca se poate sa-i dau la 12 ore..dar cum sa-i zic asta,ea stie cel mai bine ce trebuie facut...
aceeasi greseala am facut si eu,am stat 3 zile cu febra -care nu s-a lasat doborata sub nici o forma,s-a intamplat sa fie si WE fara medic la cabinet decat la urgente,unde imi e frica mie ca om mare sa merg dar cu un copil mic...numai si numai de-a-ndoaselea..ce-o fi fost in capul meu nu stiu,e prima data cand fac asa ceva,pana acum la cea mai mica febra am fugit la doctor...

edit:aseara a tusit pana a eliminat lichid(apa pe care o bea-singura care-i umple burtica) cu ceva mucus/secretii ,azi dimi la fel...asta ma face sa cred ca e spre bine,elimina ce-i face rau..nu stiu!

vali pe bestkids au ceva de genul...http://www.best..../p-1122-mini-atelier.aspx..sorry!cica e reclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...mi-am adus aminte, ca nici eu nu am vazut pozele cu Iulia,desi mi-as fi dorit, dar uite ca nici eu nu am cont pe facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

...mi-am adus aminte, ca nici eu nu am vazut pozele cu Iulia,desi mi-as fi dorit, dar uite ca nici eu nu am cont pe facebook

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

Nici eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sanatate bolnavilor. Si da, de acord cu voi, nu mai lasati copilul cu febra in anotimpul asta, mai ales daca tuseste. Mergeti la un medic sa nu sara din prima cu antibiotic, sa stati si voi linistite, sa fie si copiii supravegheati. Eu asa mi-am propus, la primul episod de febra marg urgent la medic. Aici este sezonul streptococilor.

Suntem ok, Matei a dormit (dupa ce a plans putin) la gradi, cam 45 de minute. Maine il vor duce iar sa faca nani. Acum e marait si obosit... insa asta e.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela off, imi pare rau, insa ma bucur ca ati fost la dr acum, cum insistam si eu, caci stiu cum poate avansa de rapid... nu am vrut sa te mai sperii, insa vezi partea buna a lucrurilor, nu e atat de nasol incat sa necesite internare, si o sa vezi ca va fi mai bine in cateva zile
gecko nu's ce zici tu... eu spun doar ca incepusem si noi sa speram la cate ceva, inclusiv bb2, pe care ni-l dorim tare mult, insa apare 'DAR...' si se naruie.. si asa e, sunt multe probleme, de muuulte genuri, am mai pove cate ceva, insa nu pot sa intru in detalii pe un forum.. vorba americanului, 'it's complicated':)))(cat urasc expresia asta in filme, acum se portiveste manusa, din pacate)... problema cea mai mare a mea este tot husby, care este fff pesimist din fire... d-asta spun, o fi cum o fi, ce-o fi, habar nu mai am.. eu una, maine as vrea bb mic si fratior/surioara de Muf... intotdeauna ne-am dorit 2 copii!..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Multumesc de ajutor,
Dupa ce am rascolit netul dupa bancul ACELA, am ajuns la constatarea ca ei sunt unic distribuitor si toate comenzile ajung la ei, si ei au epuizat stocul... Offf, ma dor ochii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, fetele.
Stela, deci inteleg ca azi ati revenit la dr, dupa cum insistam si eu aseara? Bine ca ati facut-o...Sincer imi ramasese si mie pe creier senzatia ca aerosoli doar cu adrenalina pare cam putin; s-ar putea insa ca intr-adevar boala sa fi evoluat f rapid...
In rest...daca ati da un search cam acum un an si jumatate, cand eu sustineam ca nu mi se pare ok sa stai cu copilul cu febra sa astepti sa treaca 3 zile "ca o fi viral"...ma simteam atunci printre voi panicoasa-panicoaselor dar uite ca tot experienta proprie de viata e cea care ne invata pana la urma cel mai bine, ca niciuna nu s-a nascut cu masterat in profesia de mama!
M-am intors azi acasa plangand in hohote de extenuare...Era ora 17.15, ora la care bona ar fi trebuit sa fie demult plecata (mai cu seama ca sapt asta are si f multa treaba acasa). Si, desigur, va trebui din nou sa ma simt si sa-i dau ceva in plus pt intarziere...Si culmea e ca treaba nu mi-o terminasem, mai trebuia sa fi trimis o recenzie la o revista pana la pranz si nu am reusit. Din fericire insa, Iulia s-a jucat cuminte si am facut treaba asta pana adineauri, de acasa (nu credeam sa ajung ziua la care sa pot lucra ceva la calculator cu ea langa mine, copilul se pare ca a simtit insa perfect momentul de criza in care ma aflam ).
Nu stiu ce voi gandi maine, daca ma mai odihnesc la noapte...acum insa am senzatia ca nu e departe momentul in care N-O SA MAI POT si o sa demisionez, inainte ca sistemul asta infernal sa ma omoare prin surmenaj....Nu vreau sa va prost-dispun dar sunt rau-rau de tot cu psihicul (dar si cu fizicul)
Si, Luny, eu iti inteleg supararea si mi se pare ca nici nu conteaza exact de ce o ai. Nu trebuie neaparat sa-ti fi planificat acum un bb2 ca sa te revolte ce se intampla. In tara asta, daca vrei sa faci copii si n-ai norocul unor bunici SI in putere SI disponibili care sa te ajute...pielea de pe tine trebuie sa ti-o jupoi! Nu e de mirare ca in tarile civilizate, in care ai la dispozitie crese sau ai puterea financiara pt a-ti permite usor bone si sa mergi la lucru, nici macar nu se considera ca bunicii ar avea obligatia sa-ti creasca copiii; dimpotriva, mentalitatea e ca dupa ce te-au crescut pe tine si au muncit o viata au macar la pensie dreptul sa se bucure de viata. Dar la noi...greul naste greu!

Mergi la inceput

Naty, problema era nu de nemers la medic, ci de neadministrare de antibiotic. Majoritatea medicilor din Ro dau antibiotic... stiti. Aici mai nimeni nu se arunca sa dea antibiotic. Ci se fac teste (din secretii, din sange)... v-am mai povestit. Daca e evident ca este infectie (puroi etc.) atunci dau cam la ghici (nu mai asteapta nimeni antibiograma). Altfel... si in Ro am mers la medici si, chiar daca au zis sa le dau antibiotic, cand simteam eu ca nu e de asa ceva, nu le dadeam, asteptam 3 zile... Sunt pro 3 zile in continuare, insa nu si dupa ce mi se spune ca are infectie bacteriana in gat!

Mergi la inceput

Naty, cred ca nu am apucat sa te felicit pentru nota obtinuta!! Bravo!

Mergi la inceput

Sincer, nu vreau sa incep o polemica... dar am aruncat muuuulte sticle de antibiotic expirate de cand am copii. Il luam sa fie acolo si asteptam 3 zile. Mai ciudat mi se pare ca in Ro bronsitele se trateaza cu antibiotic, nediscriminat! Imi zicea un medic din Bv, pneumolog, ca este o greseala foarte mare asta, din punctul ei de vedere. Antibioticul dat aiurea slabeste foarte tare sistemul imunitar. Solutia sunt aerosolii cu substanta potrivita! Si in concentratia si combinatia potrivita. Sunt atatia medici de care scriati si pe-aici ca va spun ca e febra "virala" si sa asteptati, sa reveniti - la din-astia mergeti!... scriati dintre voi de greseli in administrarea de antibiotic peste un virus sau altul... administrare care numai bine nu a facut... si tot asa...

Mergi la inceput