Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Ralu, ai gasit pisica?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Yup! Are inclusiv coada si urechi! Echipament complet pt serbare.

Cat despre Bocanila si ai lui... Eu oricum nu urmaresc stirile de loc. Pur si simplu nu ma intereseaza, nu vreau sa-mi fac sange rau degeaba. Mi-e sila sa ascult toata tagma asta de jegosi. Sunt foarte fericita ca UPC-ul mi-a grupat canalele la tv altfel ca pana acum, si toate canalele de stiri sunt undeva departe pe telecomanda, asa ca nu ma incurc de ele. Sunt foarte fericita in ignoranta mea! Pe cuvant! Si in momentul in care ma voi lovi eu personal de vreo lege, o sa ma descurc atunci cumva. Oricum totul se schimba de la o zi la alta si este foarte instabil. Deci de ce sa-mi bat capul? Nu am nici o valoare adaugata, nu pot sa influentez cu nimic... Planurile mele de viata sunt aceleasi, indiferent de mintile bolnave ale celor de la guvenare. Oricum la vot nu m-am mai dus de n-spe ani, si nici nu ma voi duce (probabil never in this life). Ba nu, mint! Mi-am votat primarul de sector, pentu ca acolo chiar cred ca pot sa fac o diferenta. Ala era un nivel mult mai palpabil. Dar in rest, mi se pare vanare de vant.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza cam asa ceva... acum, suntem descoperiti si dati pese cap.. asta e...va fi cum o fi
kya imi place ignoranta ta si te invidiez pt ea, si asa eram si eu pana sa lucrez aici,si as vrea-o inapoi,insa acum le vad pe toate, zi de zi, ptr ca nu am incotro... arata-ne miau-ul

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

..Pneumonie interstitiala...
In 2 zile s-a agravat tare situatia si plamanii sunt tare afectati.Azi am facut radiografie si a bagat-o pe antib klacid si aerosoli cu ventolin si flixotide.
Aseara cand am fost la urgenta ca behaia teribil i-a dat aerosoli cu adrenalina, foarte slaba,de aseara pana azi dimineata a avansat...
..speram sa mearga spre bine,dar sunt ingrozita...
Atat de repede a avansat virusul..

Ce am invatat din toate astea:sa nu mai las copilul cu tuse nicio zi..virusul avanseaza teribil de repede la plamani..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Stela, imi pare rau!!!Sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Stela draga, ce spui tu acolo. Sanatate puiutei dragi, si tie putere, mami

Eu nu-l mai bag in seama pe Boculescu de mult, a fost bun pentru Cluj, pentru tara un dezastru. Luny, nu merita sa-ti faci sange rau, da-l incolo de piticanie

Un pentru zozelici si puii ei frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu, Stela ce nasol! Nu-i facusei nici un vaccin pneumococic, nu?

Din ultima "raceala" cand am ajuns internata cu Sanziana am invatat si eu sa nu mai las copilul cu febra nici o zi!

Acum daca sunteti pe antibiotic, o sa fie bine. Sanatate multa!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Ma bucur tare tare de Siluan ca e spre bine!
Naty,iarta-ma,nu am apucat sa te felicit,cu toate ca te-am sacait cu telefoane.Felicitari!!

Cu legile lu' peshte eu nu ma mai sinchisesc de o vreme,ca bine zice Ralu,ca oricum se schimba de la o luna la alta..am inceput sa ma obisnuiesc cu viata asta kkcio-romaneasca...la tv am renuntat de tot...

Sanatate tuturor,ca-i cel mai important lucru, restul e nimic..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Solutia_pentru_mame-_concediu_de_un_an_din_2011_0_385162103.html
ce poti face cu copilul in tara asta?... crese nu sunt! alaptatul mai este incurajat??? tara asta poate fi comparata cu orice alta din Europa, avem acelasi nivel de trai, salarii, conditii pt copii asa mici? Nu.. bona? gradi privata? nu ne permitem...probabil vor ca solutie sa descurajeze natalitatea, si asa scazuta, si sa muncim pana murim p-aici.. la naiba cu ei

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

nu pot spune ca inteleg de ce te afecteaza ATAT de serios, dar nici nu te mai zgandar. Voi va stiti situatia si calculele, eu doar va tin pumnii si iti spun ca o sa fie bine daca e sa fie ce cred eu ca este...sau ce inteleg

Stela, sa fie faca cat mai repede bine Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am niste nervi!!! Am trimis comanda si m-au sunat ca nu mai au pe stoc bancul de scule pe care-l voiam si nu mai aduc pana dupa sarbatori!!!
Acum scormonesc netul sa caut ceva sa-mi placa..
Asta voiam: http://www.misenashop.ro/produse/detalii/Banc-de-scule/2896/
Daca in cautarile voastre ati dat de vreunul asemanator, spuneti-mi si mie, va rog!!!

Mergi la inceput

Multzam,Doamne ajuta
Kya,nu am facut vaccinul ala,nu s-a pus probema fiindca ea nu a mai avut probl de genul...dar uite cum apare problema de dupa colt..

mami de TEA

Mergi la inceput