Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Livi, nu poti afla acum nimic sigur, ca inca nu a iesit ordonanta de urgenta. Ce sa afli acum mai mult decat a declarat Boc, ca doar atat exista la ora actuala? Stai linistita si asteapta...
Luny, nu te mai gandi la asta. Nu iti da Dumnezeu mai mult decat poti duce, lasa lucrurile sa mearga de la sine si traieste-ti viata, ca tare frumoasa o mai ai. Bucura-te de ce ai, lasa ce ar putea fi, ca nu stii nimic despre viitor si nu poti controla nimic. Carpe diem, da
?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
lyvy spune:
Olga, mda stiu ca tre sa astept, da asa sunt eu, ma agit rau inainte de vreme, ce va fi va fi, oricum nu pot influenta cu nimic.
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele???
vad ca unele sunt suparate...hai ma Luny, nu inteleg de ce te superi???te hotarasei sa mai faci un bebe si acum ti-au dat astia cu peste cap planurile???nu vezi ma ca se schimba de la o ora la alta deciziile???? vorba Olgai, carpe diem....si eu ma oftic asa la modul general , ca eu cu Antonia nu am stat 2 ani(de frica sa nu pierd locul de munca) iar in cazul in care il faceam pe al doilea imi propusesem sa stau doi ani cu orice risc....numai ca oi vedea la momentul potrivit, nu mai pun nimic la sufletcu nu vreau sa mi-l amarasc din cauza lor......
pana una alta, sunt fericita ca-i merge bine micutului nostru Siluan
sunt prin zona...a dat cineva o cafea azi???
daca nu,va dau eu una virtuala cu frisca
...
aaaa, mi-am adus aminte ca am vazut pozele de la intalnire postate de Luny, maaamaaaa ce am mai salivat la mancarurile voastre, si m-am ofticat ca nu am reusit sa vin.....
zozela spune:
La muulti ani,tuturor celor care poarta numele Sf.Nicolae!

Felicitari Nati pt.nota mare
(desi nu stiu pt/la ce e![]()
)
Am vazut si eu in fuga poze cu pitici frumooosi
si iar 
Adriuta
Dan e bine! L-au rezolvat atunci,Martea trecuta
Acum e pe baricade![]()
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Ma bucur tare,tare,tare mult sa citesc de bine despre Siluan!
Simo!
La mine nu a venit Mosul
Cica mi-am primit darurile,saptamana trecuta
Cam asa e,dar..![]()
Legea noua,nu ma afecteaza,daca se aplica celor nascuti in 2011.Mie mi se termina cele 126 de zile,acum,pe 16.Eu mi-am luat din concediul asta si inainte de nastere,de-aia "scap"..
Imi pare tare rau ca nu am vazut-o si eu pe Elara
In rest,suntem bine,numai ca foarte ocupati! Am imbracat casa in strai de sarbatoare,am cumparat bradul si l-am depozitat la buna in curte
,ne-am facut majoritatea cumparaturilor pt sarbatori,pt ca detestam aglomeratia din zilele ce urmeaza,eu..elimin si firele astea
,asa ca iar sunt bloody
si cu dureri,ametita..Mihai intra pe Singulair,dintr-astea..
Maria e o dulceata,zambeste cu adresa,vocifereaza deja,e tot cu greutate(6420g aseara
),il adora pe Mihai..si invers
El tot ii face inventarul si tot cu minus ii da-ca are manutele tot mici,nasul la fel,ochii,gurita..Asteapta sa creasca mare ca el![]()
Va
!
Mamica lui Mihai si a Mariei
VALENTINA C spune:
Aveti idee de ce mi se cere CNP la o comanda de jucarii pe net? Pe factura trebuie trecut???? Ezit sa il dau... 
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Aveti idee de ce mi se cere CNP la o comanda de jucarii pe net? Pe factura trebuie trecut???? Ezit sa il dau... ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
si mie mi s-a cerut cand am comandat masinuta de pe site-ul ala dat de tine, toycumva, atat CNP cat si seria de CI. Le-am scris din burta, ca nici nu le stiam si nici nu aveam de gand sa le dau. Comanda a ajuns in regula la socrela si mi-o va aduce ea aici.
Nu mi s-a parut in regula sa le dau.
Kya spune:
CNP-ul este pentru factura emisa pe numele unor persoane fizice. La persoane juridice se cere CUI-ul.
In principiu, chiar daca il dai, nu are ce sa se intample rau... adica nu-au ce sa-ti faca, nu au ce sa-ti fure, n-au cum sa e pagubeasca in vreun fel.
Si stai linistita, ca oricum esti in atatea baze de date... hohooo! ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
si mie mi s-a cerut cand am comandat masinuta de pe site-ul ala dat de tine, toycumva, atat CNP cat si seria de CI. Le-am scris din burta, ca nici nu le stiam si nici nu aveam de gand sa le dau. Comanda a ajuns in regula la socrela si mi-o va aduce ea aici. Nu mi s-a parut in regula sa le dau. SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
la fel m-am gandit si eu...
VALENTINA C spune:
L-am auzit pe boc zicand ca pana in 2012 vor fi crese
!!!!Cand sa formezi personalul, nene????
In cateva luni? 

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);