Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

LA MULTI ANI!!! NIcolete, Nicusori, Niculaiesi si Nicholasi. Sa fiti sanatosi si fericiti

LA MULTI ANI!! cu intarziere Andreelor noastre si Andreilor Sanatate si bucurii pentru voi mereu.

Un La multi ani!! pentru Cami sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa.

Olguta si o imbratisare de la noi de aici.

Oare ce-o mai face Zoze si randunoiul din dotare?? pentru tine Zozelici daca citesti si sanatate pentru Dan capitan de Xerox...

V-am vazut pozele de la intalnire... hai Mimo ca ai iesit bine,mie mi-a placut:) In rest ... moama ce ati slabit voi toateearatati ca niste fotomodele.

Merci Nico de vesti si spune-i la Simo ca o imbratisez tare tare .

Am vazut poze cu randunei si randunele mari si cuminti, care mai de care bucurosi de daruri.

Sa ne puna Mosul Nik in ghetute sanatate, bucurii, liniste sufleteasca si putere sa ne crestem copiii mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

PS....I love you ( era si un film)
Ioana LA MULTI ANI!!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa fii fericita alaturi de puiuti si de familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!
LA MULTI ANI NICOL!
LA MULTI ANI TUTUROR NICOLAILOR SI NICOLETELOR!

Mesaj primit mai devreme de la pr George Bota:
Astazi, la sarbatoarea Sf Nicolae, Bunul Dumnezeu ne-a daruit bucuria de a-l vedea pe Siluan cu burtica inchisa si cu aspectele legate de operatie, in stare de normalitate, dupa o astfel de interventie! Probabil ca maine va putea sa deschida si ochisorii, prima data dupa transplant, si noi si el dragutul, sa fim fericiti de aceste daruri primite in aceste zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani, Nicoleta
La multi ani, Nicol
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei
Sanatate bolnaviorilor
pentru toate frumoasele crengutei!
Naty, emotionant mesajul, Dumnezeu e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Doamne ce bucurie!!!!asta da cadou!!!!

EDIT>la Siluan ma refeream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am luat la examen 9,50
www.facebook.com/photo.php?fbid=182265331788720&set=a.172501542765099.45041.100000157623256" target="_blank">Piesa de rezistenta a lui Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Am luat la examen 9,50

Naty[red] mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

felicitari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:

Am luat la examen 9,50
www.facebook.com/photo.php?fbid=182265331788720&set=a.172501542765099.45041.100000157623256" target="_blank">Piesa de rezistenta a lui Mos Nicolae

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Eu nu pot sa vad nimic.

Felicitari pentru nota!

Mergi la inceput

Eu cred ca m-au lasat urechile! Tocmai l-am auzit pe Boc care zicea ca o parte din problema creselor se va rezolva facand crese din spitale dezafectate.

Mergi la inceput

Citat:
Mesaj primit mai devreme de la pr George Bota:
Astazi, la sarbatoarea Sf Nicolae, Bunul Dumnezeu ne-a daruit bucuria de a-l vedea pe Siluan cu burtica inchisa si cu aspectele legate de operatie, in stare de normalitate, dupa o astfel de interventie! Probabil ca maine va putea sa deschida si ochisorii, prima data dupa transplant, si noi si el dragutul, sa fim fericiti de aceste daruri primite in aceste zile!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

WOW!
Asta da cadou de Mos Nicolae!
Doamne ajuta-i si protejeaza-i in continuare!

Mergi la inceput