Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
...care spitale dezafectate??? Or fi prea multe te pomenesti...Azi, avand eu si de dat examen, am avut 13 bolnavi NOI; mda, ar mai trebui renuntat la unele spitale ca se sta degeaba 

Cami, Gudinde, multumesc
! Gudinde, Olga, multumesc mult si pt sms-urile de tinut pumnii!
. Mi-am dorit mult sa invat sa fac si ecografie vasculara...
Gudinde, dar fa-ti fato cont pe Facebook! Stii ca si eu am avut MARI reticente dar m-a prins si pe mine microbul...Ideea e ca de expus te expui atat cat vrei tu; nu te pune nimeni sa postezi/comentezi/pui poze daca nu vrei. Pe de alta parte insa, e chiar placut sa citesti ce posteaza cunoscutii. Pt mine alt avantaj a fost ca am regasit vreo 5-6 persoane demult pierdute pe calea asta...Nici eu nu postez des, dar citesc cu constiinciozitate pe toti cunoscutii!
luny spune:
naty, in primul rand, multam de vestile bune despre Siluan!
ma bucur tare ptr ei, asa da cadou, cel mai frumos!
super casuta primita de Iuli
, si nu in ultimul rand:FELICITARI!!!
..ma duc la Dexter si nani, suntem franti..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Gudinde, dar fa-ti fato cont pe Facebook! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |

]
natynic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]![]() ![]() |

Nicoleta spune:
http://bebesiluan.wordpress.com/
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Am primit si eu un mesaj de la Simo, eram pe drum, am tot incercat sa ii dau Forward, dar nu cred ca a mers. Ma bucur mult de vestile bune! Doamne-ajuta!
Nicoleta spune:
Am mers azi la medic, l-a controlat la inima, plamani. I-a luat sange din degetel si mi-a spus ca analizele de sange sunt perfecte, valorea care arata inflamatia din corp este zero curat! Am mai scapat de o grija... Nu va spun cat ce cuminte a stat la intepat si la stors sange din degetel! Nici pas nu a zis! In sala de asteptare era un bebe miiic la mami lui in brate (mi-au dat lacrimile cand am vazut ca il asaza la san sa-l alapteze) si Matei s-a dus la el si l-a mangaiat delicat si rapid pe cap (cred ca ii era teama sa nu il opreasca cineva...). M-a impresionat gestul lui. ![]()
Kya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]![]() ![]() |
IDEM! Gudinde, ne luam de mana
Aveam de gand sa scriu un mesaj mai lung pentru fiecare cte ceva, dar mi se inchid ochii.
Spun doar La Multi Ani de Sf. Nicolae, va
si revin maine.Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
repede cafeluta
, si ceai, si capuccino si bombocino
Sper ca bolnaviorii, Andru, Zana, sunt inspre bine
.
Imi pare rau ca va incurca legea noua cu CIC-ul
.
Si intrebari pentru Mimo: cat succes are jocul ala Marbel..?, cata rabdare si pricepere are Vladut in a-l construi?, cata stabilitate are constructia? cat de potrivit ti se pare pt varsta lui?
dudurutza spune:
Multam Gecko de cafea!
Naty, felicitari! Dumnezeu sa-ti ajute in tot ceea ce faci 
Eu nu vad cadoul Iuliei de la mosul?
Multumesc ca mi-ati laudat puiuta, cu ochii ei dragalasi; cusaturile din poze le face sora-mea, mama si stiu si eu
, mi-a placut dintotdeauna!
Am vazut poze cu puiuti frumosi de Lyvy, frumosi putin spus, minunati, splendizi, sa te bucuri de ei mereu, scumpa mea
Am vazut poze de la intalnirea frumoaselor si sexoaselor mame
O zi minunata va doresc!

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica