Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am copil care spune din proprie initiativa si atunci cand trebuie te iog si mecii!!!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

hello
raspunsuri:
1)jucarii in sufragerie 90%, in restul casei (in pantofi, in baie, sub paturi, etc) restul de 10%
2) femeie la curatenie 50 ron/5 ore /4 camere/ o data pe saptamana
3) carpe de bucatarie nu mai folosesc , folosesc servete de hartie

Noi ne pregatim sa-l cunoastem pe Mosu, vine maine la mine la serviciu

Restante jenante:
Ariel vin vin, sa nu faci ca si cu chilotii
Sovi, saptamana viitoare o sa sune ITul la Omu' tau sa-l pofteasca la o discutie
Si ar mai fi (cineva stie ea cine), sa stea pe faza ca ajung eu sa sun la omu' ala zilele astea
Va pup pe toate toate toate si mi-e dor de voi rau rau rau
Nimeni alta
PS Ma bucur rau pentru Simo, sunt sigura ca o sa fie Micu in curand mai roz si mai frumos ca niciodata

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

50 RON/5 ore/4 camere ... WOW
Am zis eu ca atunci cand se aude cartierul brusc creste pretul.

Petrecere de Craciun?
Noi n-avem d-astea. E crizaaaaa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Am copil care spune din proprie initiativa si atunci cand trebuie te iog si mecii!!!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mimo, nu o intrebi daca vrea sa vina si la mine????pe bune, vorbesc serios!!!!

Kya felicitari...si Antonia spune, daca nu chiar de la inceput, daca ma uit la ea cu semnul mirarii...imediat zice:te logggg, haiiii!!!!
bine, cand interesul este foarte mare,de la bun inceput zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bitza, nu mai are zile libere deloc deloc...e la mine si la alte prietene bune care mi-au recomandat-o...e ca-n familie asa si mie asta tare imi convine. Si ei cred, ca ne stie..a mers cu noi si in vacanta, ii mai dau tot de prin casa chestii, in fine! A, si sta in zona unde sta si toata lumea la care merge si cred ca asta ii convine mult. Imi pare rau
Gudi,la noi nu e criza, ce sa faca romanu altceva fara bani? Sta si beleste ochii la tv
Si ca veni vorba de criza , poftiti colind original

I-a mers lu' Mimu drept la suflet

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Ah si ca mi-am adus aminte: duamna manager Mimo m-ati uitat
Stiu, uita-m-ar belelele dar totusi daca nu un decalog, nici macar ceva idei acolo?

Mergi la inceput

Eh, mai tineti minte inainte de Paste cand va ziceam cum am ajuns sa cumpar organe de drob on-line ca efectiv nu am timp sa alerg prin magazine?
Ce credeti ca fac eu acum? Caut adidasi de porc si lopata de zapada pe Internet, cu livrare la domicilui.
Se pare ca anul asta e al noutatilor si improvizatiilor care trebuie bifate si de Paste si de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hellou crenguta! scriu si repede inainte de nani, maine ma scol la 6 si azi tot la 6 m-am trezit, sunt zombilica
Ieri am stat acasa cu Vlad, are laringita , l-am dus la pediatra, ii dau "chestii" de gat si sper sa-i treaca pana marti la serbare...
Maine seara avem si noi petrecere de Craciun cu firma, abia astept!

Vali, eu tot prosopele de bucatarie albe de la Ikea am, dar le pun periodic in lighenus cu apa si clor, de seara pana dimineata, apoi le bag la masina. Sunt super rezistente, se albesc super, imi plac mult.
La noi jucarii nu sunt decat in camera lor. Cand era doar Vlad erau peste tot, deja nu mai aveam loc de ele, dar de cand e si Stef le tin doar la ei in camera. Isi mai aduc cate un cos si se joaca in sufragerie dar apoi le duc la loc sub pat

Pfiu..nu am citit iar nimic, nu mai stiu ce-ati facut saptamana asta...va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Mda, si la bubulina e petrecere de Craciun.
Sa nu-mi ziceti ca primiti si prima de Craciun!

Ehhh si ca sa nu ma uitati, va pregatesc cafeaua si ceaiul. De bomboncino se ocupa geckolina.
, & free hugs

Un si o maaaare Olgutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata, cafeaua, si ceai si capuccino si bombocino

si mai pun niste bombocino

si bag iar linkul de la zoze:

http://www.miscarea.net/1-acum-pa8.htm

caci deh, doar duamna Mimo putea veni cu youtuburi depresive

na, si unul in limba mea

va doresc o zi mununata

PS. Azi sunt ZEN, mi-am luat Distonocalm-ul, mi-am tras doua palme...erau bune o tigara si o tarie dar nu se mai practica.
PS2. In mai putin de 30 de ore ajunge socrela. Curatenie ioc, haine calcate ioc, mancare ioc, chef de munca ioc. Dar sunt emotionata de emotia ei de a-si revedea/intalni nepotii.

Mergi la inceput