Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 19
mimonix spune:
Hai ca mi-am mancat papara de la Gecko si vad ca oricum nu prea mai aveti chef de ras 
Va dau si eu un espresso tare
si un colind preferat adevarat (poata va mai aduceti aminte ca si anul trecut v-am intoxicat cu el
)
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
luny spune:
hello..
eu nu-s zen deloc, dara asta stiti deja..
in plus, ma scoate din minti reclama cu GDF ce nu se vrea inchisa, si-mi aduce aminte cate milioane le dau lunar!
so, 1. am invatat faza cu clorul ptr prosoapele de bucatarie, insa merge la albe doar, asa-i?.. eu puneam vanish si multe nu ies! la colorate nu merge cu clor.. si de care clor??
2. prima de Craciun nu s-a dat niciodata aici!
3. curatenie de sarbatori nu am facut si nici nu stiu cum naiba sa fac s-o rezolv!
Gecko, ce dragut ca vine soacra, have fun!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Neata
sasa zice ca il doare o ureche. mamicile patite, unde imi recomandati sa il duc? presupun ca la stat se asteapta mult la urgente? sa il ducem direct la un privat?
si multumesc pentru raspunsuri. ne cam aliniem la trend :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Neata!
Azi i-a dus Adrian la gradi si la scoala, sper sa fie ok Matei. Ca Stef nu are probleme de-astea... Fuge in scoala, nici nu se uita in urma de multe ori! Eu tre sa reordonez haosul... a cata oara??
Asa ca iau o cafeluta de unde-o fi (sa o am dupa ce m-oi trezi). Si ma duc sa mai dorm o ora :D. Apoi gasesc eu de facut, ca sunt o mie de chestii... De-ar dormi si azi la gradi!
Mimo, asa mai vii de acasa cu colindu! :D Desi am ras aseara, sa stii! Ce le-o fi picat pe Hrusca nu stiu!
Sovi, cu urechea... stiu ca la primele 2 m-am panicat si i-am dat antib. Dar urmatoarele au trecut cu picaturi de ureche si antiiflamatoare. Asta DUPA ce am aflat ca nu e grav, ca e doar putin inflamata zona... insa tot am primit antibiotic fiindca "TOATE OTITELE SE TRATEAZA CU ANTIBIOTIC!" (aiurea!) Mergei la medic, oriunde ar fi, sa il vada. Febra face?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=br6oGAsGACE&feature=related
Si de la mine un colind trist...
gecko spune:
na, ca sa vezi ca cin'se-aseamana se aduna, am vrut si eu sa bag de dimineata un "Little drummer boy", doar ca varianta Celtic Woman, asa a mai spectacol, goose bumps si toate cele![]()
sau...pt impatimite

PS. Daca va intrebati cum stau cu pregatirile, raspuns bine. Am golit deja garderoba din camera socrelei
, dar a trebuit sa le inghesui in garderobele din celelalte camere
, asa ca le-am golit pe alea mai intai
, depozitand lucrurile in debara
, pe care am eliberat-o in prealabil
, scotand totul pe jos prin casa
. Rezultatul muncii mele: o garderoba goala
, gata de primit musafiri
, si o casa in haos
, in care sa nu-ti primesti nici macar dusmanul
.
sovietica spune:
Nico, din pdv meu n-are NIMIC! sare pe aici de nu pot sa il prind sa il imbrac. doar ca baiatu zice ca il doare. stiu si eu ce sa zic... avand in vedere ultima mea patanie, l-as duce sa il vada.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Sovi, du-l sa-l vada, nu am zis sa stai linistita acasa. Am si scris ca abia dupa ce l-au vazut am aplicat metode "neortodoxe" :). Sanatate! Sa nu fie grav!
cami33 spune:
Neata!!!
Gecko, imi place ZEN-ul tau 
, sper sa nu dispara dupa aparitia socrelei 
M-am recunoscut in categoria "impatimite", deci mersiiii
Mimo, eu sunt fan Fara zahar, deci m-am distrat 
La noi ningea frumos tare dimineata, dar acum deja s-a topit tot
, copiii mei m-au disperat sa facem bradul
, cred ca in we il executam
ramo_cata spune:

expresso...
nico ooo tudor gheorghe ,preferatul meu..
a avut concert saptamana trecuta si l-am ratat din lipsa de timp,om care sa-l las cu A...
geckolas ' bre ca soacra e in vizita prima zi ,a 2 a zi apoi deja face parte din familie
asa ca poate sa puna mana pe treaba,calcat,aranjat..
ioana
am uiat sa te felicit pentru Iris si sa stea cuminte in burtica pana al ei fratior se face bine
- jucariile in mare parte le are in camera lui,dar are un saculet si prin bucatarie,cateva insirate si prin dormitorul nostru...le insira ,le strang/e..in camera lui e curat si ordine cateva clipe dupa ce fac curatenie in rest e ca la balamuc
..asta este ,am devenit oarece nesim...,nu le mai vad,nu ma mai consum...imi aduc aminte de ursuleata -de care imi este dor!!! auzi?mai scoate capul ...care zicea ca pe ea nu o deranjeaza dezordinea..cam asa am inceput sa fiu si eu

-curatenie de Craciun-n-am iinceput,nu stiu cand o sa incep...
..ca niciodata..n-am timp,seara cand ajung acasa nu mai am chef,n-am starea necesara...
-ce frumos,petrecere de Mos
va
si va doresc o zi minuanata!