Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 17
VALENTINA C spune:
Sovi, jucariile stau in sufragerie de regula, pe covor/ canapea... In cutie mai rar, seara dupa ce se culca copiii...
Cu prosoapele de bucatarie nu ma stresez, le spal cu celelalte lucruri si , la fel ca Anca, le arunc cand nu-mi mai plac. Folosesc din alea mici albe de la Ikea si as fi nebuna sa incerc sa scot petele
Nico, si eu simt la fel in legatura cu curatenia
.. Azi fac, diseara e la fel... Uneori le mai las, alteori ma apuc sa daram casa...De musafiri nu ma stresez, ca stiu ca e casa cu copii...
Bitza, Gudinde, sap in legatura cu femeie pt curatenie ![]()
Nicoleta spune:
A dormit la gradi 2 ore!! Nici nu am mai intrebat ce si cum... era ok cand l-amluat, tocmai se trezise. Copiii care au ramas mancau salata de fructe...
Mirosea acolo!! Asa ca le-am luat si eu fructe si le fac salata dupa ce il iau pe Stef! Mi-am propus ca in curand sa il las pana la 3, 3 si un pic si sa ii iau pe amandoi "odata" de pe unde sunt. Sa fim sanatosi si vom vedea...
Acum Matei spune Die Lampe, die Lampe!! O dechide Birgit sa sie lumina! :) Asta micu cred ca va fi sasait :D. Stef este rarait...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:
Matei..usor,usor o sa se obisnuiasca
m-a sunat d-na educatoare sa ma intrebe ce face Andru...si mi-a zis ca au fost mai multi copii bolnavi,ca acum si ele sunt racite etc..joia viitoare are serbare,vine Mosu'...mi-a zis sa-i fac o plasuta/cadou dar sa nu fie f mare ca sunt unii copii care nu prea au bani si sa nu fie diferenta f mare
...nici nu stiu cum sa procedez de luni ,azi a fost mai bine..a stat 3 ore cu mine la munca si a fost ok,n-a mai tusit...inca este in greva foamei dar usor-usor sper sa-si revina la normal...d-na zicea ca daca este sa nu-l mai duc la gradi dar n-am cu cine sa-l mai tin acasa...

zoze ,fata toata ziua am ascultat colinde,a ascultat si Andru si tare mult i-au mai placut...s-a pus in bratele mele si a stat vreo juma'de ora nemiscat ,ascultand colinde![]()

miradi spune:
Ce fain Vali ,cred ca se vor bucura tare mult copii !
Nici nu am apucat sa mai intru sa va zi ca tare m-am bucurat duminica ca m-am intalnit cu fetele .

Am vazut ca sunt bolnaviori pe crenguta

Sanatate multa copilasilor !
Am vazut si eu pozele de pe blog cu Siluan
offf mititelul,dar ma bucur ca este din ce in ce mai bine si D-zeu a avut grija de ei si ii iubeste.
Si noi la fel cu jucarii peste tot ,chiar si in bucatarie si baie ,desi ele au camera lor.
Prosoapele la fel si la mine sunt problema dar am zis ca in curand le arunc si cumapar altele ca nu mai pot sa le scot fata.
De obicei folosesc clor la scoatea petelor la tesaturi albe si vanish la colorate.
numeioana spune:
Ce bine ca s-a acomodat, Nicoleta! Si vad ca a inceput si sa vorbeasca bine. Bravo! Noi mai avem pana atunci. A inceput sa lege cate doua cuvinte, dar amandoua substantive. Verbe nu.
La gradi sunt deja 7 copii cu varicela si se pare ca serbarea o amanam pe 23. David ma dispera. Are o singura buba de 2 zile, dar face febra destul de mare. Azi-noapte ardea ca un calorifer si am stat sa-l pazesc...sunt cam rupta. Sper sa-i treaca pana nasc.
Va pupam pe toate/toti.
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Ioana, eruptia vine stiu dupa ce dispare febra. Si cu propozitiile din 2 substantive, nu te gandi, si Matei mai face asa. Insa se vede cum a "lucrat" colectivitatea. Desi pare ciudat sa-l fi ajutat cu romana mai ales... va incepe si David cat de curand!
bitza037 spune:
hello
Vali merci mult, astept 

Sovi, eu carpele de la bucatarie le spal asa:le pun la in.mu.iat cu apa fierbinte de la robinet cu detergent si clor....si pe urma le bag la masina de spalat cu alt detergent...acolo nu mai pun clor, eventual putin vanish in detergent si ies super
2.jucariile Antoniei stau in mare parte la ea in dormitor, dar isi aduce ea in sufragerie si se joaca cu ele(bine si-n bucuatrie si la noi in camera, depinde unde are chef sa se joace)...de ascuns le ascund undeva unde sa nu le vada
si le mai scot eu asa, cand vad ca s-a plictisit de celelalte, pe urma iar pe dosesc![]()
atat, ca sunt in criza de timp, am ceva treaburid e rezolvat
Nicoleta spune:
Apropo de ascuns... nu stiu ce-ar fi la gura lui Matei daca as indrazni sa ii arunc locomotivele lui din Thomas!! Zilnic se joaca ccc cu ele.
mimonix spune:
hello
raspunsuri:
1)jucarii in sufragerie 90%, in restul casei (in pantofi, in baie, sub paturi, etc) restul de 10%
2) femeie la curatenie 50 ron/5 ore /4 camere/ o data pe saptamana
3) carpe de bucatarie nu mai folosesc , folosesc servete de hartie
Noi ne pregatim sa-l cunoastem pe Mosu, vine maine la mine la serviciu![]()
Restante jenante:
Ariel
vin vin, sa nu faci ca si cu chilotii ![]()
Sovi, saptamana viitoare o sa sune ITul la Omu' tau sa-l pofteasca la o discutie
Si ar mai fi (cineva stie ea cine), sa stea pe faza ca ajung eu sa sun la omu' ala zilele astea 
Va pup pe toate toate toate si mi-e dor de voi rau rau rau
Nimeni alta
PS Ma bucur rau pentru Simo, sunt sigura ca o sa fie Micu in curand mai roz si mai frumos ca niciodata 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea