Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 16
gudinde spune:
Fetelor pe mine m-au impresionat tare mult pozele Micului. 
Sa dea Dumnezeu ca toate hopurile pe care le va avea de trecut in viata datorita acestei probleme sa le depaseasca cu bine (ca nu va fi usor cu imunosupresoare), sa aiba mereu protectia divina si sa ajunga un om MARE.
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexalorena Scuze ca dau buzna. Sunt poze si vesti pe blogul lui Siluan. Si un mesaj emotionant. Multumim lui Dumnezeu pentru aceasta minune! |

Mare e Dumnezeu! Pozele sunt rascolitoare...
Vestile sunt minunate!
raluca2107 spune:
Nu pentru mine cautam chirurg, slava Domnului sunt ok, socrul surorii mele are de facut o operatie mai grea care tine de MF.
Sovi, la noi jucariile stau numai in camera de zi. Chiar am o prietena care s-a mutat de curand la 3 camere ca sa aiba copilul camera lui si cand ii spuneam ca nu exista camera lui, ca tot livingul va fi camera lui nu credea;....s-a convins ![]()
De spalat nu stiu ce sa iti zic pentru ca eu sunt multumita de Vanish. Mai nou am schimbat detergentul si am trecut la Perwol si sunt mult mai multumita. Am luat toata gama pentru rufe albe, negre si colorate si chiar isi face treaba.
ramo_cata spune:

Am ramas fara cuvinte cand am vazut pozele cu Micu
...Ma bucur pentru aceste vesti,cata emotie...D-zeu intr-adevar e MARE! 

gudinde spune:
Raluca daca-i o operatie mai grea s-ar putea sa trebuiasca sa mearga la un spital.
Sovi noi persoanei ii dadeam 70 RON. Cumnata mea avea pe cineva careia ii dadea 50 RON pt 5 ore.
Problema la noi este ca atunci cand se aude de zona, brusc se creste pretul, ceea ce sincer nu e cazul ca la bunica-miu vorbim totusi de un ap de 2 camere si un batran care sta la pat, deci nu face dezordine prin casa.
ramo_cata spune:
zozesunt la munca si ascult colinde
..sper sa ies din starea de kk pe care o am...
il astept pe C sa mi-l aduca pe Andru la munca ,soacra;mi ii e tot rau,vorbiram cu socra'miu la telefon dis de dimi si ne zise ca ieri i s-a facut rau,ameteli ,partea stanga amortita..acum zicea ca-i mai bine..cu ce naiba am gresit de ne-au napadit atatea probleme
...
C are treaba -urgent ,Andru e mai bine dar nu-i de dus la gradi..asa ca i-am zis sa-l aduca la mine..eu nu ma pot invoi pt ca nu prea imi permit,deocamdata...
tonic spune:
Ramo
ca simt ca ai nevoie.
Ma bucur inca o data pt vestile bune despre Siluan Sa dea Dumnezeu sa fie bine si pe mai departe.
Sper sa mai recuperez din urma si sa apuc sa mai dau pe la voi.
Nicoleta spune:
Salutare.
Matei e la gradi, se presupune ca va dormi... ma simt de parca l-ar trada... 
Sanatate lui Andru. Diseara Matei ia ultima doza de antibiotic... sper sa fie ok pana la vacanta... Uf!
Zoze, si eu ascult colinde!! 
Sovi, eu nu reusesc nimic nici cu ordinea, nici cu curatenia... sunt frustrata: azi fac, maine e la loc. Noi nu avem aici asa multe jucarii. Grosul a ramas la Bv. Avem 2 cutii, insa mereu mai toate sunt pe-afara... Copiii se joaca prin living cu ele. Cu petele, nu stiu, ca si eu am o problema...
Cam atat. Ma mustra constiinta...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
sovi la fel si la mine, doar ca e toata casa plina de jucarii, din baie pana in living... nu pot sa le rotesc deloc, mereu le scoate, le imprastie peste tot
.. pana la 14 ani, asa o fi?!
si la mine la fel sunt prosoapele de bucatarie
, am incercat si eu de toate.. perioadic, le arunc pur si simplu, si iau altele...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Ma bucur ca v-am intrat putin in casa,cu linkul meu

Sanatate bolnaviorilor
Petele de pe orice,le scot cu ace sau vanish lichid.Alea dupa prosoapele de bucatarie,ies numaidecat,daca pun ace+apa calduta si le las asa peste noapte.