Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Ups, la asta nu m-am gandit... De ce oare nu deschide careva unul si in Bucuresti? Ei, fetelor, v-am dat idee de afacere? Uite Kya, ar fi client fidel! ;) ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
am vrut sa zic: ARIEL ESTI PE FAZA????
tonic spune:
Ioana felicitari pt vestile bune despre bebelina. Sa stea la locul ei pana mai trec bubitele lui David.
Antuca mea a avut varicela in perioada asta pe cand nu avea inca 2 ani si a fost destul de usor, fiind si vremea rece si ziua scurta a fost mai usor sa stea in casa. Atunci a invatat ea literele si cifrele, ca toata ziua era cu cartile sub brat dupa mine si ma punea sa i le spun...mi se pare o vesnicie de atunci. Oricum cei mici fac forme destul de usoare.
Tu cum te mai simti? 
Valen baga un ochi si in oferta de la Selgross, noi de acolo am luat anul trecut un model simplu pt 18 luni, dar erau si mai complexe gen Bosch si altele.
Stela multa sanatate micutei, la fel tuturor puiutilor care se lupta cu virusii de sezon.
Multumim pt vestile minunate despre Siluan, cred ca e o mare bucurie in sufletul parintilor greu incercati. 
Numai bine tuturor.
Nicoleta spune:
http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/Eul_propriu_ca_obsesie_7_385831416.html
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Kya spune:
Din pacate nu cred ca ToysRUs acorda licenta de franciza doar pentru manazin online. Prin toata lumea asta ei au magazine de jucarii mari, gen hypermarket.
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, clar. Sigur vro ceva mare, asa cum au ei peste tot! Trebuie bani investiti! BANI, zic!
gbutucica spune:
Sililuan ,La multi ani ! sanatate in continuare si
doamne ajuta. Simona sa-ti traisca baiatul.
Ce dau si eu copilului pt durere de ureche ( tuchi???)
cica asa s-a trezit la cresa , nu are febra , l-am apasat cum m-a invatat dr ..... dar vreau sa-i dau ceva preventiv.
Kya spune:
Giani eu stiam de picaturi de Otocalm (eventual un pic incalzite)
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/otocalm-picaturi-auriculare-solutie_12081)
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gbutucica Sililuan ,La multi ani ! sanatate in continuare si doamne ajuta. Simona sa-ti traisca baiatul.Ce dau si eu copilului pt durere de ureche ( tuchi???) cica asa s-a trezit la cresa , nu are febra , l-am apasat cum m-a invatat dr ..... dar vreau sa-i dau ceva preventiv. |
Nicoleta spune:
Otocalm, e foarte fain!
numeioana spune:
Va multumim pentru gandurile bune
!
Tonic, ma simt ok. Mi se umfla mainile si nu prea pot sa ma odihnesc, obosesc f usor, desi n-am luat decat 11 kg in greutate... dar gandindu-ma ca mai e atat de putin incerc sa nu bag in seama.
Randunoiul zice ca eu nasc numai la zile mari, deci de Craciun vom fi singurii nebuni pe drum spre Brasov
.
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.