Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 13
bitza037 spune:
La multi ani Siluan, sanatosi si fericiti alaturi de fratiorii si parintii tai!!!!!....stiam eu ca o sa curga vestile bune..Doamne ajuta!!!!

Edit: eu mai am decat o bunica, mama mamei mele care are 73 de ani si se tine bine de tot, este cuconeasa asa, mi-e cam dor de ea ca a plecat pentru 6 luni in Canada la fi-su si familia lui![]()
, ma inteleg super cu ea ....
numeioana spune:
Ma bucur mult pt Siluan! Ce vesti bune!
Eu am fost la control, bebelina e ok, 3100g deja si nu da semne ca ar vrea sa iasa. In schimb David are varicela, doar o bubita, dar cred ca va erupe cat de curand, pt ca a facut putina febra. Sunt deja 6 opii cu varicela la gradi... N-a racit dar a luat-- si nu stiu cum fac sa-l tin 10 zile in casa... plus ca trebuie sa fiu atenta sa nu se scarpine
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Ioana sanatate lui David, si sa treaca repede. Iar Iris sa mai stea la caldurica acolo pana trece varicela.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Ioana, ce-a trecut timpul!!!
Nu-mi vine sa cred ca deja e vremea pentru bebelina.
Multa sanatate pustiului si daaa, sa mai stea printesa putin la caldurica sa fie si David bine, fara urma de varicela.
Valen, ce dragut!
Nicoleta spune:
Ioana, sa treaca repede! Eu as fi vrut sa faca ai mei varicela! Sa scape de ea cat sunt mici. Cat despre bebelina, mai e putin, asa-i?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Vali, si eu tot cu al doilea votez. Aici am vazut de la Bosch, cu multe alte chestii la promotie. Deocamdata nu avem in plan, dar curand...
Nicoleta spune:
http://www.toysrus.at/search/index.jsp?fv=TRUAT/3967101&f=Taxonomy&keywords=bosch&x=0&y=0
Vad ca nu mai sunt promotii, dar tot sunt ok. Zic eu... ca sunt si de calitate.
Kya spune:
Nicoleta din foarte pacate, ToysRUs nu livreaza in Romania...
Mama mama, ce vanzare ar mai fi avut cu mine
Deh, pierderea lor
![]()
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Ups, la asta nu m-am gandit... De ce oare nu deschide careva unul si in Bucuresti? Ei, fetelor, v-am dat idee de afacere? Uite Kya, ar fi client fidel! ;)