Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Mesaj de la Simo: "Azi, de ziua lui, tocmai a deschis ochisorii." Sa fii sanatos Siluan!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Asta imi aduce aminte de bunica randunoiului despre care lumea spune ca a uitat Dumnezeu sa o mai ia la el... printre altele biata de ea este si senila si o intreaba pe soacra-mea: Auzi, vad ca ai chemat un tinerel acasa la tine, ala care sta pe canapea in sufragerie... Stie Nelu ca te vezi cu el? Tinerelul era chiar socru!Sau ii spune, povestindu-i din aminitiri Stii, am si eu o fata, care seamana cu dumneata, doar ca ea e mai grasa ![]() Pe Catalin il uita de fiecare data, si face din nou cunostiinta cu el la fiecare vizita ![]() Rad eu, dar nu e de ras... Offff, grea, urata si bolnava e batranetea asta! Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

da,e amuzant..uite tataie din partea mamei e senil,ma rog are momente ..uneori e bine alteori ,nu..cand am fost ultima data la mami am stat nitel de vorba cu tataie, mi-a zis ca el are 2 fete,una la Buc si una sta cu el...ca ele au "atatia copii",ca a mai avut un baiat dar a murit...etc..l-am lasat mi-a povestit ,l-am aprobat dupa care l-am intrebat daca nu ma recunoaste si a zis ca nu "eu nu te stiu pe dumneata"..e grea batranetea! e si mai grea cand nu ai liniste asa cum e in cazul lui ..pentru ca tati nu accepta,nu intelege ca atunci cand esti batran (80 de ani) nu mai poti face mare lucru .d.ecat sa stai ,sa mananci ,sa dormi si atat..tot timpul il cearta ,ca sta toata ziua,ca ..ca..ca...imi este greu s amerg pe la mami din cauza lui pentru ca ne luam la cearta .nu suport sa-l vad cum isi bate joc de ei...de parca ar fi stapanul lumii

dar eu nu pot face mare lucru,e treaba lui mami ,daca ea accepta ca propriul tata sa fie certat in casa lui de tati e alegerea ei..eu daca as fi in locul ei una -doua l-as trimite la el acasa,nu as accepta nici o secunda acest comportament...eu am avut o strabunica,draga sufletului meu,care a fost in toate mintile pana in ultima clipa,adica la 94 de ani..cate glume facea si cu cat drag mi-a vorbit in toata copilaria mea...tin minte ca eram la inceputul relatiei cu Cata,ne-am dus in vizita...Cata si-a pus cheile de la masina in pat,ea le-a luat si i-a zis"gata poti sa pleci,imi opresc si fata si masina..."atuncii cred ca avea cam 90 de ani ..era simpatica rau...uite bunici pe care nu-i uiti niciodata....
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Mesaj de la Simo: "Azi, de ziua lui, tocmai a deschis ochisorii." Sa fii sanatos Siluan! ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |

Nicoleta spune:
Vorbiti sa parinti, vorbiti de bunici... am 2 bunici, unul de 92 aproape, celalta de 91... (tatal mamei si mama tatalui). Amandoi sunt intregi la minte. Asa a fost si tatal tatalui meu, care a murit la 91 de ani. Sper sa fie transmisibil genetic, desi ei sunt/au fost oameni de la tara, au cultivat pamantul, au mancat in mare parte a vietii mancare bio, au respirat aer curat... (bunicii paterni au avut si o crasma... la un mom dat). Mama mamei a murit in urma unui accident.
Si da, si mie mi se pare normal sa imi ajut copiii sa-si creasca la randul lor copiii. Insa daca voi fi departe de ei? Daca voi lucra inca? Mama mea inca lucreaza, tata inca lucreaza. Socrii mei au casa la tara si cultiva pamantul, au gaini, capra... Asa ca nu ma pot baza pe ei. Si nici pe copii nu-i pot trimite departe de noi, nu rezist fara ei!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
clauclau spune:
Ce veste frumoasa despre Siluan, Doamne ajuta-i in continuare!

Si eu am bunicii tare batrani si dragii de ei sunt inca intregi la minte, dar tot asa, sunt oameni de la tara, toata viata au cultivat pamantul, au mancat sanatos.
Insa marea mea suferinta este ca ajung tare rar sa-i vad...dar am copilarit acolo si mi-e dor de tot ce-a fost!![]()
Kya spune:
Ma bucur mult pentru Siluan! Slava Domnului!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Si da, si mie mi se pare normal sa imi ajut copiii sa-si creasca la randul lor copiii. Insa daca voi fi departe de ei? Daca voi lucra inca? Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
in cazul meu ,pana acum am incercat sa ma descurc singura,nu am apelat decat la nevoie,cand a fost bolnav..atat!!!eii si uite ca tati nu intelege ce inseamna cuvantul "nevoie si bolnav"-cand i-am zis lui mami el comenta sa-l duc la tara,sa-l duc la dr ce astept sa vina dr la mine..total aiurea!in fine ,m-am expus prea mult,as avea atatea de zis dar nu mai am chef,timp si nu are rost...eu zic ca daca vrei sa ajuti faci tot posibilul si imposibilul..asta daca VREI!!!!inteleg cazul soacra'mi-este bolnava,are un serv destul de pretentios..dar restul nu pot sa inteleg!...indiferenta,comoditatea,lipsa de responsabilitate
VALENTINA C spune:
multam de ajutor!

Despre bunici.. eu am 3: amandoi din partea mamei si bunica din partea tatalui... Sunt in forma, au 80 de ani si muncesc cat se poate... De cate ori merg la tara imi dau bani, uneori sume consistente 
...Asa m-au obisnuit si mi se pare normal
, desi uneori parca mi-e jena sa-i iau..![]()
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C multam de ajutor! ![]() ![]() Despre bunici.. eu am 3: amandoi din partea mamei si bunica din partea tatalui... Sunt in forma, au 80 de ani si muncesc cat se poate... De cate ori merg la tara imi dau bani, uneori sume consistente ![]() ...Asa m-au obisnuit si mi se pare normalValentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
...e frumos si linistitor sa stii ca te ajuta intr-un fel...ca la nevoie ai o rezerva,o mana care sa te ajute...eu n-am chef de munca,am mai spus-o[|:I] deaia sunt pe baricada

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);