Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, sanatate multa micutei! Si tuturor puiutilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele????...immm dicutii despre bunici si copii....
KYA excat la fel gandesc si eu

si fiindca tot venise vorba de declaratii de dragoste pe care ni le fac copii(Zana este o scumpa, si Andru la fel), exact dimineata fi-mea a gasit o eticheta cu o inima rosie, si a zis ca:mami,uite imina mea/ta....exact ce a fost in capusorul ei nu stiu, dar cred ca ma aude pe mine ca-i zic:ca este sufletul, viata, inima si frumaosa mea(bine ii zic eu mult mai multe)...si a corelat ea ceva
dar m-a topit de-a dreptul...aaa si a mai rupt si o muscata din balcon si mi-e dat mie si lu' Maie cate o foicica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Stela un pupic si de la mine pentru creola sa se faca bine cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Help!
Ce sa aleg?
Asta:
http://www.misenashop.ro/produse/detalii/Banc-de-lucru/2610/
sau asta:
http://www.intrasavezi.ro/banc_multifunctional_de_scule_ecoiffier_2360/191.htm
?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mie imi place mai mult al doilea

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Valen, si mie tot al doilea!

Mergi la inceput

Rebecca zice: mami, da-mi bluza (paupusa/cartea/creionul,etc) mea iubita si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

valen si mie tot al2lea..

kyasi eu gandesc la fel mai ales ca eu am avut in familie asemenea specimen cu o asemenea gandire..din cauza asta am hotarat ca in vacanta de vara si nu numai, Andru sa stea acasa,unde-i cel mai bine..imi pare rau de mami pentru ca ea vrea sa i-l duc la tara dar nu-l duc din cauza lui tati,nu vreau sa fie certat,sa i se interzica la televizor,ca nu are voie aia si aia,ca sa manance ce-i pune in farfurie nu ce vrea el ...etc...da,sunt tare dificili cei din strainatate ,ai facut 18 ani gata esti liber,faci si te descurci cum vrei,cum poti...aiurea ,n-am gandit asa niciodata si sper ca D-zeu sa nu-mi ia mintile..cat voi putea si cat voi fi stabila mintal o sa fiu alaturi de copii si nepotii mei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vorbit cu baiatul meu si mi-a zis ca vrea"tosantel=croissant"
si-a mai revenit un pic,a baut un actimel ,a rontait cativa corvrigei si grisine..acum se pregateau sa manance supica..sper sa ia cateva lingurisi sper sa scape de viroza cat mai repede..doamne ajuta!

mstelasanatate!!! pitica si o sa fie bine

Mergi la inceput

Ramo, daaa, sa scape rapid de viroza, e bine ca cere papica bun! Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata
si sper ca D-zeu sa nu-mi ia mintile..cat voi putea si cat voi fi stabila mintal o sa fiu alaturi de copii si nepotii mei....

Asta imi aduce aminte de bunica randunoiului despre care lumea spune ca a uitat Dumnezeu sa o mai ia la el... printre altele biata de ea este si senila si o intreaba pe soacra-mea: Auzi, vad ca ai chemat un tinerel acasa la tine, ala care sta pe canapea in sufragerie... Stie Nelu ca te vezi cu el? Tinerelul era chiar socru!
Sau ii spune, povestindu-i din aminitiri Stii, am si eu o fata, care seamana cu dumneata, doar ca ea e mai grasa
Pe Catalin il uita de fiecare data, si face din nou cunostiinta cu el la fiecare vizita Ce bine imi pare ca am si eu un nepot... mai aveam unul, dar e plecat pe mare si nu prea vine sa ma viziteze...
Rad eu, dar nu e de ras... Offff, grea, urata si bolnava e batranetea asta!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput