Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
LoraG76 spune:
Adriana, si pe mine ma intereseaza storcator de fructe/legume si blender, separat. Nu vreau robot, am si nu-l prea folosesc, m-ar interesa ceva mic, usor de folosit/spalat.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
storcator am zarit ceva pe site la domo, de la westood, parca, la 1 mil. si ceva. O fi bun, oare?
s-a trezit, am fugit!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Legat de intemnizatie este totul neclar, eu una astept pana pe la jumatatatea lunii, sa vad cum scot legea exact si pe urma depun concediul pe decembrie, dc nu imi este favorabila legea avand in vedere ca mie concediul mi se termina pe 17 feb, sunt hotarata sa renunt si pe 31 decembrie sa depun actele pt cic, sper totusi sa scapam. Mama lor de ...nu mai zic cum ii fac.:) Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010} |
In situatia ta sunt si eu! Acum am trimis Anexa 2 la serviciu sa mi-o completeze pt mezina si SPER sa se miste natural sa incheie actele pana pe 31 dec a.c.!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
citat din mesajul lui Fistiq buna... noapte! asa cred si eu in legatura cu indemnizatia, ca nu e nimic sigur deocamdata. chiar daca a aparut pe site-ul guvernului, cica pina nu apare ordonanta si in monitorul oficial, lucrurile nu sunt 100% sigure. iar asta mai dureaza va ziceam de colegul care e tatic de ieri, azi a dat si el fuga sa faca actele sa-si depuna luna asta dosarul. sotia e casnica asa ca intra el in CIC. a dat o mica atentie la o tanti si miine are deja certificatul de nastere, altfel astepta dupa el 1 luna. in skimbul pozelor cu bebelusa, l-am ajutat cu detalii ca sa nu mai piarda timp, ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
Ajuta-ma si pe mine te rog!
Eu acum am trimis la munca anexa 2 sa mi-o completeze. Trimit si o cerere,nu?! Eu pt Matei as avea pana pe 15 mai, cand teoretic ar trebui sa intru cu Maria in continuare. Dar acum vreau sa schimb de pe unul pe altul. Sefii imi vor face alt act aditional de suspendare?! Sau in mai fac altul?!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui adelena Fetele care inca mai alaptati, v-a venit menstruatia? Mie inca nu si incep sa ma cam ingrijorez. Eu mi-am ligaturat trompele si dupa ce am mai citit pe-aici pe forumuri, incep sa ma cam ingrijorez. O zi frumoasa va doresc tuturor si fara bb-i plangaciosi! mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
Nu! Si poate lipsi pe toata perioada alaptarii! Feliitari pt masuratori!
POZE
Cum a aparut Printul!
aniast72 spune:
citat din mesajul lui RalucaElenaM Salutare mamicutzelor! Bebecris insanatosire grabnica micutzului...eu si sotul suntem raciti si nu stiu ce sa mai facem sa nu ia raceala si bebelina..ne-am luat masti stau cu inima in gat sa nu raceasca.. Intrebare pentru fetele care au depus dosarul de indemnizatie Astazi a depus ptr mine sotul meu si nu i s-a dat nici un numar de inregistrare!!doamna de la ghiseu a spus ca nu se da...ca ar fi in nush ce regisru ,,,ca se trece acolo numele celui care solicita indemnizatia.. Va rog care si-a depus dosarul sa imi spuna si mie daca a primit numar de inregistrare. Multumesc! P.S. Eu nu mai stiu unde e albumul cu bebei.. ar trebui sa mai sterg niste poze din cel al burticilor? 37+ Sara Maria |
Raluca, unde a depus dosarul?? In Ploiesti, la sediul unde se depun dosarele de indemnizatie nu sunt ghisee, se intra direct in birourile oficiantelor. Eu am o d-na dragutza care lucreaza acolo, scrie-mi pe PM pls daca mai ai nevoie.
aniast72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tutz
Bebecris - eu am fost cu Julia la targ de craciun timp de o ora jumate, erau -1, 0 grade si nu i-am pus fular in fata nasucului (mama denaturata ce sunt ). Am uramrit-o cu emotii vreo doua zile fiind convinsa ca va face rosu in gat/febra, si nu a facut. E bine mersi. Nu cred ca tu ti-ai tinut copilul mai mult la aer mai rece.. Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Tunde, fetelor, nu puneti fular la nasuc copiilor!!! Aburii respiratiei condenseaza si e calea cea mai sigura catre raceala...
vanyy2009 spune:
buna dimineata si de la noi
mari multumim de cafeluta
aseara puiul meu a dormit de la ora 21:00 pana la 7:30 dimineata fara intrerupere
bebecris sper ca david este bine si ca a trecut febra
lora ...adelina e super tare cu revista in mana , ce interesata este de ea
kamy, ce dulce e Emanuel
Asa stiam si eu ca nu e bine sa pui fular la gurita la bebei...mai degraba puneti fularelul la gat si daca folositi puneti suzeta in gurita
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
Loredana,Lora multi Suntem bine mersi!!
Am reusit sa ne adaptam la noul program de papica (lp,ceai), si sa facem kk in fiecare zi,chiar daca f putin.
Bebecris imi pare rau ca David e bolnavior. Sper ca se simte mai bine! Doamne ajuta!
Aniast ai dreptate cu fularul!! Imi aduc aminte cand eram mica si ieseam afara la joaca,imi punea mama fular la gura. In 5 minute era tot fleasca,se uda f tare! Si numai de cald nu mai tinea!! Deci, NU fularului la gurita!
Voua va place sa stati cu fularul pe gura afara??
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia