LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *275*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ana Antonia sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, sa-i bucuri pe parinti si sa te intelegi minunat cu fratele tau!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Buna zuzulici.

dimitrakis ii comandase mosului o piramida de la Play Mobil - da' mosu' a vazut ca avea pretul de 530 lei asa ca i-a luat un sfert de piramida - adica o fortareata mai mica cu niste soldati prin ea...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Laurici aici http://www.mytoys.de/PLAYMOBIL-PLAYMOBIL-4242-Sphinx-mit-Mumienversteck/PLAYMOBIL-%C3%84gypter/PLAYMOBIL/KID/de-mt.to.br01.26.41/1722311 gasesti la pret mult mai bun. Ozi a fost mare fan Playmobil si are jocul din imagine. E si piramida la 80E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ema, calendare de advent sunt la mag. Plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Va multumesc mult pentru urarile de "la multi ani" si de bafta la interviu!! Datorita voua am simtit cat de cat ca este sarbatoarea mare azi la noi!
E stres mare pe capul nostru! Al meu sot imi spunea ca nu a fost asa stresat nici cand au divortat ai lui!

Cati si Miky, cu intarziere si cu scuze, sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi! Felicitari pentru samburei!!

Ramo, imi pare rau, nu stiu nimic despre acel medicament! Imi pare rau ca aveti probleme...sunt tare urate enterocolitele! Multa sanatate bolnaviorului!!

Lauriciule drag, mai mami...chiar ca ai avut un an... Dar e pe sfarsite si tu trebuie sa redevii optimista si mai ales sanatoasa! Ingrijeste-te si incearca sa te mai menajezi cat poti de mult! Da-i sarcini sotului si nu te mai gandi ca nu stie sa le duca la bun sfarsit. Daca nu are incotro, va reusi!
Multa sanatate iti doresc!

Roxanici, multa sanatate sotului!

Sa va spun ce problema am eu cu Ana si pentru care nu stiu nici o solutie. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Acum ceva timp (sa fie vreo luna cred) a fost constipata (stiti ca i-am facut analize pt avea scaune albe) si a durut-o foarte tare cateva zile cand facea kk. De atunci nu mai vrea sub nici o forma sa faca la olita sau wc si face numai in pantaloni. Efectiv nu mai au ai mei nici o solutie ca sa o convinga. La fel, cat a stat aici, nici eu nu am gasit solutie. La gradinita se abtinea si acasa facea in pantaloni. Nu stiu ce metoda sa adopt. In plus, la ecografie a aparut bila marita destul de mult. Doctora mi-a spus sa o lasam ca se reface singura...dar in cat timp? Ea face in continuare scaunele usor decolorate si de o consistenta ciudata.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Multumesc fetelor de reprimire ...sa stiti ca nu v-am uitat. Desi nu am mai scris de f multa vreme, v-am citit aproape zilnic.
Daca tot am intrat in vorba, sa va zic cate ceva despre noi, de fapt despre Daria...am hotarat sa amanam gradinita pentru la anul (oricum nu aveam sanse sa o inscriu la noi in cartier pe motiv ca nu are inca 3 ani) asa ca a stat la tara la ai mei si noi eram la ea de vineri seara pana luni dimineata. E destul de greu si asa, dar ne-am obisnuit. De azi s-a schimbat situatia...pt ca sotul nu are de lucru ieri am adus-o in Bucuresti si sunt fericita (eu, pt ca sotul are deja nervii pe moatze ) si abia astept sa ajung acasa sa stam impreuna. La partea negativa a faptului ca nu munceste, momentan nu vreau sa ma gandesc...
Altfel, Daria s-a schimbat destul de mult, este f incapatanata, nu prea vrea sa invete poezii/cantecele (desi incepuse promitator dupa 1 an jumate), este o alintata, neascultatoare, unu doi cand nu-i convine ceva scoate limba, isi pune mainele sub brat si eventual ne intoarce spatele sau ne mai da si una...asa ca sper ca schimbarea peisajului sa o ajute sa-si mai schimbe si comportamentul. Asta cu scosul limbii a invatat-o de la o pisicutza din Pisicile Aristocrate ...a fost suficient sa-l vada de 2-3 ori si a prins miscarea..

Cam cu astea ne "laudam" momentan...
Aaaa si totusi ca sa o laud putin...avem aproape o luna de cand a renuntat si la pampersul de noapte si in curand va urma operatiunea "biberonul cu laptic".

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Ma bucur pentru tine ca ti-ai adus papusica langa tine! Stiu ce inseamna sa o ai departe si sa o vezi numai in weekend (sau si mai rau, la 2-3 saptamani).
Felicitari pentru operatiunea pampers...si bine ca mi-ai amintit si mie de operatiunea "biberonul cu laptic". Dar oare....are ceva daca i-l mai las? Ca mie-mi place si convine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab exact asa am patit eu cu Ioana (la noi cred ca a fost reactie la Augmentin sau indigestie). Am tinut regim: i-am facut mucilagiu de orez in loc de lapte- nu i-a placut, in rest ceai de menta, stiksuri, covrigei..cateva zile.
Aaa..si Biotics in ceiut.
Ea varsa o zi da una nu.
Sanatate multa!
Acum e racita. Se 'cunoaste' ca a lipsit o saptamana de la gradinita.
kalosalina noi nu mai bem de la biberon dar n-am renuntat la pampersul de noapte/ somn la pranz.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor apucati-va de treaba: www.portablenorthpole.tv

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Poftiti la cafeluta...e fierbinte

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!

Lala multumesc pt cafeluta, tocmai am savurat-o. Cum se mai simte Bia?

Alinush bafta muuulta la interviul de maine! Referitor la problemuta Anitei, nu prea am habar...poate ar fi bine dupa ce va linistiti cu interviul, sa o mai duci la un pediatru sa mai ceri o parere.

AlinaT de unde cumperi DVD-urile Magic Disney? As vrea si eu pt Daria.

Ramo cum se simte Razvanici? Sper ca mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

AlinaK... multumim de intrebare...Bia e bine...doar ca nu prea mai vrea sa faca gimnastica seara,nici ortezele nu pre mai vrea sa le poarte...zice ca o dor piciorusele...Asteptam sa incepem kinetoterapia...poate saptamana viitoare...of...In schimb de ochelari nu se mai dezlipeste si zice taicamiu ca se observa o mica schimbare...poate imi fac azi un pi de timp sa incar cateva poze ,sa o vedeti si voi cu ochelari...
Si total oftopic...dar trebuie sa ma descarc...nu mai pot...aseara m-am certat cu indivitul ce ii este tata si m-a trimis la al cu coarne cu tot cu fata,si-a a zis ca nu ii mai pasa de ea,plus inca alte cateva cuvinte foarte grele la adresa mea si a copilului meu...i-am promis ca nu o sa mai auda de noi si nici fata nu o sa o mai vada...stiu,poate ca am gresit,dar pana aici...mi-a dracuit copilul,nu mai pot sa trec peste nimic...si asa am trecut peste multe,poate ca nu am eu dreptul sa judec,sa aleg pt.ea dar asta e limta mea...offff...simt ca il urasc...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput