Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura25 spune:
Eu vin fara copii, deci mie mi-e indiferenta locatia. Unde vreti voi acolo e bun.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
'Neata!
Am vorbit si cu Cristina (ellinia) pe PM si se pare ca vrea si ea la intalneala, dar i-ar conveni mai mult vineri. Sincera sa fiu, si eu prefer vineri. Voi ce spuneti?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
LoraG76 spune:
Daaaa, vineri e ok!
'Neata!
Criss, tre' sa te sun intr-o zi sa vb. ceva cu tine. Am luat ceva din hainutele alea de la Laura si o sa pun niste bani pt. Robi, dar discutam la tel. Sau poate vii vineri si tu.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 'Neata! Am vorbit si cu Cristina (ellinia) pe PM si se pare ca vrea si ea la intalneala, dar i-ar conveni mai mult vineri. Sincera sa fiu, si eu prefer vineri. Voi ce spuneti? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
daaa, ca poate vineri e si sotul acasa sa o las pe Sabina cu el
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
crissandrada spune:
BUna dimineata.
Multumesc de urari. Da, am petrecut la cresa si la Mc. Alessia a fost foate incantata.
Lora nu pot veni vineri. Plecam din oras toata gasca cu bunici cu tot. Ma bucur ca ai gasit ceva care sa iti placa printre lucrusoarele acelea.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la cafea si gogosi!
Criss, fain ca mai plecati...noi n-am mai plecat de-un veac si nici nu se intrevad degraba vremuri mai bune! Sper sa nu uit sa te sun, ca-s cam aeriana.
Deci ne vedem vineri. Unde?
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ancutza_Bro spune:
Neatza
Lora, la cafea nu ma bag, dar gogooosssiii as manca vreo 10
Criss acum m-am prins eu ca micuta Alessia a implinit un anisor, La multi ani si sa va fie de bine petrecerea
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Neatza Criss acum m-am prins eu ca micuta Alessia a implinit un anisor, La multi ani si sa va fie de bine petrecerea Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Alessia lui Criss a implinit 3 anisori
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Alessia lui Criss a implinit 3 anisori www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
oare unde m-am uitat? scuze pt confuzie, urarile de La multi ani raman
allexa06 spune:
Salutare !
OK,deci ramane pe vineri ?
Sa ma treceti si pe mine pe lista
http://community.webshots.com/user/allexa06