Piatra Neamt, Perla Moldovei (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, mii de scuze! Abia azi mi-am dat seama ca suntem in 16.

"La multi ani" Alessiei, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba parte de mult noroc in viata!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Alessia!!! Sa cresti mare, sanatoasa, vesela si plina de noroc!! Sa-ti triasca domnisoara, Cristina!!!
Ati petrecut? V=ati distrat? Vrem pozeeee!!!!

Ancutza, nu trebuie sa te scuzi deloc! Ma bucur ca ti-a placut si ai votat-o, mai ales ca nu stiai a cui e poza. Multumim pentru vot!!

Mihaela, pe unde umbli? Ce faci? Suneti bine??

Noi azi am fost la Bacau si am vazut toti 4, pt prima data, un film de desene animate 3D. A fost super, super fain. Ne-a placut f. tare la toti. Era supratitrat in romana (f,. buna prestatia actorilor romani!! chiar m-au impresionat), asa ca au inteles si cei mici toata poveste. Super fain! Am vazut povestea lui Rapunzel.

Vreau si eu la intalneala joi, sau vineri, cand puteti si voi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
LA MULTI ANI ALESSIA !!!!!!!!!cu scuzele de rigoare
ce fac fetele???
activitate vad?si noi am fost la Rapunzel ,2 luni in urma si super filmuletul,asa ca Laura sa mai mergeti la filme de desene animatesupeerbe,acu ma arunc la un vot ....in rest noi bine,facem planuri de vacanta(nu radeti)daaaaar e grele,mai avem o nunta la sora lui gab in iunie ,asa ca se mai taie din plan dar tot va sun si poate ne zarim,abia astept
va doresc o saptamana frumoasa,sanatoasa sa fie

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, sunt de acord si eu cu intalneala, joi sau vineri!

Scuze ca dispar, nu ma simt bine si am si de facut mancare.
O zi buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

mai fetelor, pot sa va intreb unde va intalniti de obicei? daca veniti si cu copilasii? daca imi puteti da niste detalii, ca tare as vrea sa vin si eu, si ma gandeam cum as imbraca mandruta, daca sa iau si caruciorul, etc etc

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Ancutza, vara ne intalnim cu tot cu kinderi de multe ori, pe o terasa unde sa poata misuna si ei in voie. Iarna preferam sa lasam taticii responsabili cu copiii si sa iesim numai noi, de capul nostru (e cam greu sa gasesti un loc unde nu se fumeaza, nu se uita chelnerii urat daca rastoarna copiii ceva, cei mici nu se plictisesc etc, etc). Ultima intalnire a fost la restaurant Andreea. Am mai iesit la Amadeus (la Pietricica) de cateva ori.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Ancutza, vara ne intalnim cu tot cu kinderi de multe ori, pe o terasa unde sa poata misuna si ei in voie. Iarna preferam sa lasam taticii responsabili cu copiii si sa iesim numai noi, de capul nostru (e cam greu sa gasesti un loc unde nu se fumeaza, nu se uita chelnerii urat daca rastoarna copiii ceva, cei mici nu se plictisesc etc, etc). Ultima intalnire a fost la restaurant Andreea. Am mai iesit la Amadeus (la Pietricica) de cateva ori.

am inteles, nu stiu daca o sa am cu cine lasa copilul, eu sunt genul de mama lipita de copil 24/24 , sotul ajunge seara tarziu si nici nu prea accepta sa stea singur cu Sabina pt ca ea se cam miorlaie dupa ma-sa, stiu , nu e tocmai normala situatia asta, dar daca asa s-au invatat... Desi, eu vreau sa ii dezvat, dar nu prea am ocazia de a iesi fara ei...
dupa ce stabiliti voi locul si ora o sa vad daca e sotul pe-acasa sa o las cu el

Mergi la inceput

Ancutza, daca nu ai cu cine sa o lasi sau nu vrei sa o lasi acasa, normal ca o poti lua cu tine. Nu e nici o problema din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Ce spuneti de un spatiu de joaca pt strumfi ?Asa ei se pot juca in voie si noi sa stam la o masa, pe langa ei.Cip-Savin ?Numai ca acolo parca si-au restrans mult din spatiul pe care il aveau...ce spuneti ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

pe mine m-ar incanta mult un spatiu de joaca, dar nu vreau sa va faceti programul in functie de mine...voi intalniti-va ca de obicei si daca o sa fie posibil, o sa vin si eu, daca nu, data viitoare

Laura as putea sa o iau si pe Sabina dupa mine, dar nici nu vreau sa nu inteleg nimic din timpul petrecut cu voi din cauza ca trebuie sa alerg dupa ea intr-una

Mergi la inceput