Fluturasi de martie-aprilie 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

uitasem sa va spun ca la odiseea dinaintea noastra se naste primul "buburuz"

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Somn usor Lavinia!!!
Deci am ramas singura in asteptarea Strumfului???....mai stau putin poate apare si ne spune ca este bine....oricum este bine

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello de seara!

strumph, da pasional mai este barbatul asta al tau. 200 de tricouri cu Batman ? Sa vezi cand s-o pune pe cumparat hainute la printesa , o sa te intreaca la volum

scrish, hai ca mai e puiutin pana la eco. O sa fie ff frumos, sunt sigura

simo , super burtica . nu-mi vine sa cred ca esti tot cu blugii de la inceput . Chiar sunt aceeasi sau imi joaca mie ochii feste?

yasmi, doar vinerea mai cerem raportul la kg.

felicitas, da asa e perioada asta, dar si un timp dupa nastere. eu am plans rau de tot in spital pt ca se terminasera servetele umede ale baiatului . Acum toti prietenii se amuza pe plansul meu, ca a ramas baiatu' fara servetele, dar atunci pt mine era ff nasol. Or sa treaca starile astea, e normal sa fie asa. eu de ex am plans azi: in fata noastra s-au tamponat usor 2 masini, la vre-o 10 min dupa..deci ne indepartasem mult de accident m-a bufnit plansul gandindu-ma la bufnitura aia, si la faptul ca omul lovit avea un audi nou nout, si frumos, si era nevinovat, si a intrat in el unul mai colorat, si, si, si..tot asa, am dat niste apa la crocodili.

anaxena, unde e freza de punk-ist?

strumphi, hai ca acusi m-ai speriat. Ai mare grija! Acum stau pe ghimpi pana aflu ce ai facut

cami, sa se faca repede bine Antonia.

Am fost la dr si mi-a dat si mie sa iau supliment de fier Tono,,ceva nu inteleg deloc scrisul, 1 pastiluta la 2 zile, pt ca nu sunt inca anemica, apoi sa iau Berocco (calciu+magneziu) tot 1 la 2 zile altenativ.
Ma revad cu el la 32 de sapt cand probabil ca o sa fie si eco

Merg sa citesc si la odiseea de ian-feb

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutzada asa e, mai e un pic, astept cu mare nerabdare

simo...WOW!!! chiar, aia sunt blugii de la inceput? si ii mai inchizi? suuuuuper tare, felicitari mami!!!

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Nu mai pot sta nici eu....mi se inchid ochii. Intru dimineata sa vad ce a facut Strumpitz..
Madutza, imi pare rau pt intamplarea de astazi...
Scrish, bafta la eco
Gata..va pup pe toate ...o seara linistita burtici!!! Somn usor!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Somn usor burtici!
Bia acum ma bag si eu la nani

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

si inca ceva...Strumphi , sa treaca durerea si sa fie totul ok

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

acum am ajuns

va scriu cand ma trezesc , am stat 6 ore

mi-e mai bine dar intreaga poveste o sa v-o spun in 3 ore cand tre sa ma trezesc sa ma duc la spital la analize

va pup ne auzim in 3 ore

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Vai,strumpf, ne tii in suspans...daca ai stat 6 ore inseamna ca ceva a fost acolo. Aia astept sa ne povestesti....O imratisare puternica, sper ca totul e ok, dar vei fi nevoita sa o lasi mai usor cu munca...
Ally, e f ine zic eu, tu oricum pui incet, nu-mi fac eu griji pt tine
Scrish, Madutza, da sunt aceiasi lugi, doar ca inainte imi erau mai largi in talie, ii purtam cu curea... Sa vad cit m-or mai incapea, ca la cita m-am facut....
Roxy, eu am cominezoane de fas, captusite gros pe interior, eu zic ca sunt mai une, poate sa-si miste minutele in voie...Sicer n-am avut sac din acela si nu stiu cum e, dar cominezoanele astea cu totul sunt superok si usor de imracat
lavi...atit de mult te-ar costa la stat nasterea?? EU am mai spus- voi merge pe mnimum minimorum, adica 10 mil dritei, daca voi apuca sa fac anestezie 1 mil -1,5 si dc e moasa un milion. Atit. Punct. La David am facut o risipa nemaipomenita, dadeam in stanga si-n dreapta...la Matei m-am temperat am platit doar 200 drul si 1 mil moasa. N-am avut anestezie. Si eu zic sa te mai gindesti...pana la urma e vora de 2-3 zile, tu ai si gradi particulara si inteleg f ine ca va fi greu. SI eu voi sta 2 ani fara discutie, am 3 copii d eingrijit, plus cel mare care va merge la scoala. Plus ca nu ma mai intilnesc niciodata cu timpul asta....SI voi munci mult si ine pana la 63 ani...daca mai apucam Halal!!!
Miki, eu zic ca nu ar t sa fie vreo reglementare speciala pt cele care intra din CIC in CIC, adica, sa stai cu cel mic pe CIC 1 pana nasti, apoi intri in CIC 2 si te vei incadra ca noi.
Antguess, ma ucur ca sunteti ine, drum un si atentie!!!
Lalely...asta e,a stia-s guvernantii nostri..eu de aceea spuneam ca era mai ine 2 ani si o plafonare la 15 sa zicem...macar era un venit lunar...cit ar fi fost el acolo...dar asa sa fiu nevoita sa incep sv...pai mai mult as da pe intretinerea copilului acasa...oricare ar fi metoda aleasa.
Cami, sper fata sa se faca repede ine ca tare greu e cand sunt olnaviori. Te pup si pe tine tare-tare.
Alina06..ce dragut e puiul cum iti tine el companie!Cu ei deja nu mai suntem singuri, asta e clar...

Merg sa-i pregatesc pe aieti de gradi...am si o gramada de treaa azi.
Ieri am mincat multa multa ciocolata...nu stiu ce-am avut...si unde vreau sa ajung...Azi schim semnatura 28 s. Uraaa!

Simona, mami de baieti David, Matei si 27 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput