Dovlecei veseli cu cadouri in ghetute (10)
Raspunsuri - Pagina 16
vik-cj spune:
Fete dragi va !
Eu sunt in drum spre Viena dar vreau si eu contul! Techila nu ma uita...din pacate pana luni nu sunt in tara, e prea tarziu luni sa rezolvam cu transfer de bani?
Va pe toate, o zi buna!
Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun
techila spune:
of doamne, tocmai azi am doi copii foaaarte maraiti
ca detalii administrative o sa va rog sa ziceti cu voce tare pe forum cati galbeni donati, ca sa poate tine toata lumea socoteala si evinenta...v-am zis, pentru transparenta si inlaturarea ideii de deturnare de fonduri
si ca veste buna si incurajatoare...sotz a dat sfoara in tara la serviciu despre acest demers, asa ca poate sar si de acolo niste banuti.
deci sperante sunt
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
uof ce naspa .. auzi, ma gandeam.. da' ati curatat sacul de la aspirator? poate e tot ala ma, s-a atasat de voi .. stiu ca tu nu te superi ca fac glume proaste Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare ! |
am sa-i sugerez lui Sergiu, sa vedem ce raspuns primesti
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
Lutoniana, vineri, zi sfanta de salariu 10 lire. (din care isi va lua si PayPal-ul ceva costuri)...la BNR e lira 5.08...adica 50 lei minus una alta, cred ca vor fi 40 de lei
De la nasu'mare multa sanatate fara numar
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
monis5 spune:
hello girls
dau si eu 50 de lei, daca imi da cineva un cont, imi intinde o manutza
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
raluk16 spune:
Techi, Relu zice ca asta nu crede ca va creste mai mult de 500 de euro, are de toate, vezi in poze cate are. Dar e second:
http://cgi.ebay.de/Drillingswagen-Mehrlingswagen-Urban-Jungle-Triple-/280599094399?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item415502647f
Sa imi zici daca vrei sa licitam cu ceva suma sau preferi sa fie nou. Maine seara se incheie licitatia.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila fetele, cati bani strangem...de aia luam carucior alea bune si fremoase sar de 30 de mili...dar vedem... acum intru pe site la brandon in ungaria, unde stiu eu ca-s mai ieftine decat in romania ca sa vad cam cat ar costa...am un prieten care s-ar duce pana acolo ca sa il ia la nevoie... trimit pm tuturor la somnul de la ora 3 al puilor. saru mana frumos si din suflet pentru ajutor. Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Eu nu am primit!!Esti minunata mami ce frumos te-ai gandit tu!Vreau neapårat nr de cont.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 27+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
techila spune:
citat din mesajul lui raluk16 Techi, Relu zice ca asta nu crede ca va creste mai mult de 500 de euro, are de toate, vezi in poze cate are. Dar e second: http://cgi.ebay.de/Drillingswagen-Mehrlingswagen-Urban-Jungle-Triple-/280599094399?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item415502647f Sa imi zici daca vrei sa licitam cu ceva suma sau preferi sa fie nou. Maine seara se incheie licitatia. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
o sa il am in vedere, il pun la favorite. incerc totusi poate reusim sa luam unul d-ala ca trenul, ca e mult mai comod de condus prin oras. stiu din proprie experienta
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Relu a gasit ceva si pe leboncoin.fr dar sunt scumpe rau.
Dar uite ca sunt in Bucuresti mai ieftine ca ala de la brendon: http://www.okazii.ro/cautare/carucior+tripleti.html?per_page=200
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
techila spune:
citat din mesajul lui raluk16 Relu a gasit ceva si pe leboncoin.fr dar sunt scumpe rau. Dar uite ca sunt in Bucuresti mai ieftine ca ala de la brendon: http://www.okazii.ro/cautare/carucior+tripleti.html?per_page=200 Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
le-am gasit si eu p-alea de pe okazii. sunt mai ieftine, dar tot scumpe. vedem...
nasterea a doua putze