Dovlecei veseli cu cadouri in ghetute (10)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
vik-cj spune:
Fete dragi va !
Eu sunt in drum spre Viena dar vreau si eu contul! Techila nu ma uita...din pacate pana luni nu sunt in tara, e prea tarziu luni sa rezolvam cu transfer de bani?
Va pe toate, o zi buna!
Isabela Maria
il asteapta pe Mos Craciun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
techila spune:
of doamne, tocmai azi am doi copii foaaarte maraiti
ca detalii administrative o sa va rog sa ziceti cu voce tare pe forum cati galbeni donati, ca sa poate tine toata lumea socoteala si evinenta...v-am zis, pentru transparenta si inlaturarea ideii de deturnare de fonduri
si ca veste buna si incurajatoare...sotz a dat sfoara in tara la serviciu despre acest demers, asa ca poate sar si de acolo niste banuti.
deci sperante sunt
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
![]() auzi, ma gandeam.. da' ati curatat sacul de la aspirator? poate e tot ala ma, s-a atasat de voi .. ![]() ![]() stiu ca tu nu te superi ca fac glume proaste ![]() ![]() Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare ! |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
Lutoniana, vineri, zi sfanta de salariu 10 lire. (din care isi va lua si PayPal-ul ceva costuri)...la BNR e lira 5.08...adica 50 lei minus una alta, cred ca vor fi 40 de lei
De la nasu'mare multa sanatate fara numar Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
hello girls
dau si eu 50 de lei, daca imi da cineva un cont, imi intinde o manutza
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
raluk16 spune:
Techi, Relu zice ca asta nu crede ca va creste mai mult de 500 de euro, are de toate, vezi in poze cate are. Dar e second:
http://cgi.ebay.de/Drillingswagen-Mehrlingswagen-Urban-Jungle-Triple-/280599094399?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item415502647f
Sa imi zici daca vrei sa licitam cu ceva suma sau preferi sa fie nou. Maine seara se incheie licitatia.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila fetele, cati bani strangem...de aia luam carucior alea bune si fremoase sar de 30 de mili ![]() acum intru pe site la brandon in ungaria, unde stiu eu ca-s mai ieftine decat in romania ca sa vad cam cat ar costa...am un prieten care s-ar duce pana acolo ca sa il ia la nevoie... trimit pm tuturor la somnul de la ora 3 al puilor. saru mana frumos si din suflet pentru ajutor. Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Eu nu am primit!!Esti minunata mami ce frumos te-ai gandit tu!Vreau neapårat nr de cont.
![](fulg.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](fulg.gif)
![](mos.gif)
![](mos.gif)
techila spune:
citat din mesajul lui raluk16 Techi, Relu zice ca asta nu crede ca va creste mai mult de 500 de euro, are de toate, vezi in poze cate are. Dar e second: http://cgi.ebay.de/Drillingswagen-Mehrlingswagen-Urban-Jungle-Triple-/280599094399?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item415502647f Sa imi zici daca vrei sa licitam cu ceva suma sau preferi sa fie nou. Maine seara se incheie licitatia. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
o sa il am in vedere, il pun la favorite. incerc totusi poate reusim sa luam unul d-ala ca trenul, ca e mult mai comod de condus prin oras. stiu din proprie experienta
![](icon_smile_big.gif)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
![](punk.gif)
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Relu a gasit ceva si pe leboncoin.fr dar sunt scumpe rau.
Dar uite ca sunt in Bucuresti mai ieftine ca ala de la brendon: http://www.okazii.ro/cautare/carucior+tripleti.html?per_page=200
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
techila spune:
citat din mesajul lui raluk16 Relu a gasit ceva si pe leboncoin.fr dar sunt scumpe rau. Dar uite ca sunt in Bucuresti mai ieftine ca ala de la brendon: http://www.okazii.ro/cautare/carucior+tripleti.html?per_page=200 Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
le-am gasit si eu p-alea de pe okazii. sunt mai ieftine, dar tot scumpe. vedem...
![](punk.gif)
nasterea a doua putze