Strumfi de iulie-august 2007(204)
Raspunsuri - Pagina 7
musso17 spune:
neatza
mychy si eu ii dau lui mihnea vit c..natural,catinofort si tot ce gasesc pe baza de vit c..a vrut med de familie sa ne dea vitamine dar n-am luat reteta caci mihnea mananca bine si fara analize nu-i dau nimic plus ca se stie ca vitaminele nu inlocuiesc necesarul ci doar suplimenteaza asa ca tot alimentatia e baza.
CarlaV spune:
Buna dimineata,
Eu nu i-am dat nimic de imunizare si nici vitamine, doar vit. C la nevoie, iar vitaminele masticabile americane le am in casa tot pentru nevoie.
Vivela, ai baiat mare
.
Stefania, si eu as astepta cu diversificarea chiar pana la 6 luni, ma bazez mai mult pe instinctul mamei informate decat pe curbele lor.
Mie-mi vine sa fac ceva cu mine sau cu gradinita sau cu parintii si tara asta de kk. Nici nu mai stiu incotro s-o iau.
Am dus-o pe Saby la gradinita marti si miercuri dupa o pauza de 2 saptamani, toti tuseau sa-si scuipe plamanii, iar aseara a inceput Saby sa urle de durere de ureche, aceeasi ureche la care a avut 2 otite perforate intr-o luna. Mi-a urlat toata noaptea pana dimineata la 5 cand i-a perforat iar timpanul si mi-a facut febra 39 cu 3 antitermice bagate in ea.
I-am dat antibiotic prima data 7 zile, a 2-a oara 10 zile, si la 3 zile dupa ce l-am terminat mi-a facut otita iar. Fiecare episod s-a vindecat complet, am vazut 3 orelisti de 2 ori pe saptamana numai ca sa am confirmarea ca e copilul bine.
Deci asta e a 3-a otita si nu stiu ce sa-i mai fac. Analize de imunitate ma gandeam si eu la un moment dat sa-i fac, dar pana la gradinita ea n-a avut probleme, n-a fost copilul cu mucii in barba in fiecare luna, n-a facut bronsite repetate, pneumonii etc. Mai degraba as crede ca este ceva in neregula cu constructia interna a urechii ei drepte, plus ca s-a sensibilizat de la otita si antibiotic, si acum orice pui de virus prinde, ajunge direct acolo.
Nu sunt coerenta fiindca n-am dormit de 2 nopti, dar ideea e ca-mi vine sa ma arunc pe geam.
A avut dreptate sotul cand a zis sa nu o mai ducem deloc la gradinita.
Vivela spune:
Carla, imi pare rau ca iar s-a imbolnavit Saby
. nu stiu ce sa zic, doar va doresc multa sanatate si tie putere sa rezisti, nu e usor. 
mi-e somn de mor, am baut o ditamai cana de cafea, inutil insa. damian vrea atentie non-stop, nu mai pot sa ma duc nici pana la wc. iar de dormit, doarme numai la mine in brate
sau cand il plimb cu carutul. deci nema sanse sa prind si eu un nani.
Traiesc in Orasul Alandala
greierash spune:
Of, CarlaV, sanatate multa.
Si eu l-am dus pe Andrei luni dimineata si in grupa lor am auzit 2 copii care tuseau, mi-am zis in sinea mea ca in 2-3 zile iar il paste tusea si pe Andrei. Cred ca e a 3 repriza de la inceputul anului(si ma refer la inceputul anului de gradi). Bineinteles ca azi nu l-am mai dus pentru ca a inceput sa tuseasca.....Iar el era chiar foarte ok luni dimineata.
In rest, toate bune...
Ioana multam de cafea...am facut neste treaba asa cu noaptea in cap si acum trebuie sa imi fac si eu cafeaua....
greierash mamica de Andrei si
23+
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
anca,imi pare tare rau,nu esti tu de vina si nici nu cred ca saby are probleme cu imunitatea dar si eu as zice ca trebuie tinuta acasa pana trece sensibilitatea la ureche..ma uit la fii-miu ca a trecut o luna si mai bine de cand cu pneumonia si abia acum i-au disparut cat de cat cearcanele,pentru mine era semn de slabiciuni si recunosc ca daca nu era cu serbarea nu-l duceam pana in ianuarie la gradinita...iar cu urechea,banui ca daca au vazut-o atatia orl-isti si avea o deformatie ti-ar fi spus,stiu de la fii-miu,din nou,ca suntem de o luna pe antialergice si nasonex si asta pentru ca orl-istul se uita in nas si vede ca rinita nu s-a rezolvat...sanatate multa.
Vivela spune:
aaa, sa vedeti ce "preocupari" am eu. stiu ca-s nedormita si vai mama mea, uneori n-am timp nici sa ma mai pieptan si parca-s cotoroanta. dimineata ies pe usa sa-l duc pe david la gradi in cea mai mare viteza, imbracata cu ce-mi pica in mana. de machiaj nu mai zic, am si uitat ce-i ala. si nu ca as vrea eu sa fiu naturala, dar sunt mereu la ora aia cu capsa pusa de nesomn si fix asta nu-mi mai vine sa fac, respectiv sa ma machiez.
azi dimi a trebuit sa-l iau si pe damian cu mine, ca taxu' a plecat mai devreme ca de obicei. plecatul de acasa a fost o adevarata aventura...si daca tot am iesit, am trecut pe la piata sa mai iau una-alta.
si cum eu am iesit cu figura mea de vrajitoare, probabil am speriat niste babe: "ooo, maica, ce frumos copil, ce ochisori...cu cine seamana?", apoi uitandu-se la mine, apoi iar catre copil: "semeni cu tati, nu-i asa?" 
bine, acum nu pun si eu la suflet ce zic babele pe la piata, doar ca se pliaza tare bine peste "suferinta" mea de a nu mai gasi resurse sa ma ingrijesc! adica si niste babe chioare vad ca-s daramata
.
ce mai, tre' sa fac ceva, e clar!
Traiesc in Orasul Alandala
greierash spune:
Vivela,
....m-ai facut sa zambesc..si sa "ma vad" si pe mine peste cateva luni... 
greierash mamica de Andrei si
23+
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
vivela, nu cred ca e cazul , dar am ras cu lacrimi!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
stefania_97 spune:
Carla imi pare rau de Saby saracuta e nasol cu durerea de ureche
Vivela am ras de nu am mai putut. Eu la fel sunt. Am bafta ca dimineata o duce sotul si seara ma duc eu cu Andre. Ieri m-am vopsit si mi-am facut manichiura, vai ce mandra eram
si daca am timp sa citesc si ziarul deja ma simt mai in rand cu lumea.
Azi am fost in oras si ne-a prins zapada pe acolo. Abia am ajuns acasa cu amandoi, Catarina mai avea putin si adormea in autobuz. Foarte fericita ca a ramas acasa cu noi si nu s-a dus la gradinita.
Ieri am iesit pt prima oara toti 4 la restaurant a fost foarte bine. Mai vreau.
Diversificarea va astepta cel putin o luna.
la toate
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
mychydutza spune:
carla, sanatate multa lui Saby.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"