*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 25
manumanu spune:
ANCA, MALINAS, coacazul negru este si antialergic, pe langa antiinflamator. Eu le-am facut o cura cu extracte in septembrie (maces, brad, coacaz negru), toate de la Plantextrakt. Cand a avut Anastasia eruptia caninilor si a avut scaune moi de care nu mai scapam, i-am dat extract de merisor si aceeasi gama, plus ceai de afine (cand a vrut sa bea) si a mers, pentru ca medicamente nu a vrut s aia cu niciun chip! Extractele ("picatu'le") le lua fara probleme, din paharelul lor, diluate cu f putina apa.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
fluturasha23 spune:
A avut cineva pouch? Daca puteti sa-mi dati si mie niste detalii, multumesc.
Mami fericita si implinita de
Iulia si
Delia
criss703 spune:
Am intrat special sa multumim " Mosului nostru " care a ajuns astazi la destinatie 
.Foarte frumos si bun cadoul , nu aveam asa ceva . O parte din el Sofi il v-a primi doar de Craciun din tolba Mosului
.Va pupam si noi de la mic la mare !
Darling_ spune:
sunt la capatul a 2 zile groaznice, sper ca maine sa fie mai bine. Eduard m-a stors efectiv. Azi noapte pe la 3 am auzit niste zgomote in gradina, m-am uitat pe geam si era un politist care incerca sa sara gardul comun cu al vecinilor, dupa un raufacator, habar n-am, urla dupa colegul lui ca l-a vazut, urla dupa ala sa stea. Cert e ca gardul dintre noi si vecini si urmatorul gard sunt rupte, incuietoarea de la poarta e smulsa, tomberonul de gunoi spart. A incercat Gabi sa iasa sa inchida poarta si a fost sfatuit de o voce din noapte sa stea in casa ca e politie in zona. Apoi un elicopter a tot survolat si vedeam un mascat ca pazea zona. Brrr, am adormit tare greu dupa aia. Iar azi Eduard a inceput iar, nu vrea sa mai manance la masa, arunca mancarea pe jos, isi toarna laptele pe el si pe canapea, nu sta sa-i schimb scutecul, urla ca vrea aia sau ailalta, il sufoca pe bb cu atatea pupaturi, si-a adus cizmele in bucatarie si a facut numai pamant pe jos
, a mazgalit cu pasta de dinti sifonerul. Calumea nu?? Sper sa raman sanatoasa la cap, dar ma indoiesc daca o tin tot asa.
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
eliza_cri spune:
buna ziua
darling...cunoastem descrierile lui edu
avem si noi asa ceva in dotare
si din capitolul valeuuu , iar am facut-o sa va povestesc
ziua de ieri frisoane, dureri de cap febra 38 cu 8 la purtator cauza tzitzi....si fata de 2 zile fuse turbata ca sa realizez mai apoi ca de la laptik avea ce avea..asa ca sunat una bucata mama din dotare sa stea cu moaca..stat bunica cu gubilaa..eu pe antibiotic....deja e muult mai bine dupa 2pastilute moaca e pe lp nu comenteaza vad si doarme si mai bine...acum vede tzitzi peste 5 zile cand il termin
apoi gubil mare a mancat fte mult aseara si evident nu putea sa adoarma din cauza faptului ca ii venea sa vomite si uite asa s-a tot foit pana pe la 3 si ceva ca nah isi mai facea si singur greata..
a eu am dormit cu dimitrie ca daca tot numai ii dadeam tzitzi fetei chit ca muls ionu a decis sa stea el cu fata sa ma mai refac si eu mai ales ca avusesem 2 reprize de frisoane urmate de cele febrile...booon pe la 3 si 18 min am auzit fata plangea...instinctul m-a trimis la datorie am mers in camera fetei ionu nu era, termostatul imi arata 20 de grade deci ceva nu mergea..cand am mers in buctatarie centrala pe avarie, dai dau sa fac laptele la fata nu aveam presiune nici la aragaz cu chiu cu jale am reusit sa incalzeesc apa sa fac lapticul..pe ionu l-am gasit in sufragerie adormise pe jos , dar dormea saracul l-am terezi tremura de mama mama cred si eu la perter sa dormi pe jos ca nu avem nimic nici canapea nici fotolii in sufragerie decat in camere si fata dupa ce adoarme ii trebuie liniste pana intra in somnul profund asa ca ionu a plecat in sufragerie cu gandul ca sta cateva min dar a cazutt lat....
bon revenim la gaze de nervi sun la cei de la gaze dai buei eu 2copii acasa..avarie toata povestea..vin domnii pe la 04 si ceva schimbara contorul restartat centrala caldurica bine si frumos ..mi s-a facut mila rau de ionu l-am trimis la somn langa dimitrie, am ramas eu cu fata chit ca nu pot sa o iau in brate am mai mintit-o ba cu una ba cu alta pana a adormit...de dimineata adica orele 10 toata familia happy si gubili si parinti..le-am pus masa au mancat si acum sunt in oras l-am trimis pe ionu sa isi ia ghete ceva ca saracul a facut pana acum iarna in pantofi si ieri cand il mai trimitea dupa una alta in oras si il vedeam cu sosetele ude imi pare rau de el nu zice nimik tace si le accepta asa cum sunt lucrurile ca si mine de altfel.
sa stiti chiar daca exista muulte lipsuri in viata noastra noi suntem totusi happy si de multe ori ne gandim ca ne-a dat Dumnezeu o mare bucurie prin acesti copii ne uitam la ei si nu ne vine a crede ca sunt ai nostri cred ca va fi cel mai frumos Craciun anul acesta
e si cam atata de la familia atomica.acum antonia doarme linistita lipsita de orice grija pe picioarele mele si asa imi da atata fericire cand o vad cum zambeste ii iubesc mult pe baieti si pe fetita...vad ca isi cam bat joc hormonii de mine sau poate ca si zapada asta de afara cu albul ei imaculat creeaza aceasta stare
am vazut si eu pozele mamicilor si cozonaceilor si cozonacitelor foarte frumoase nu nominalizez nu vreau sa scap pe careva si sa se supere...
loryd frumoase jucari a primit lory de ziua ei .....
nah ca vrudssai sa mai scriu ceva evident uitai va pupam 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
http://family.webshots.com/album/579302477gjWYMC " ]dulceata de fetita[/url]
dandusa spune:
Darling,
stiu cum e,te inteleg din tot sufletul dar,daca-mi permiti...nu te mai stresa din orice fleac ca o iei razna,crede-ma!pasta de dinti imprastiata si mizeria adusa in casa,mi se par fleacuri.cum altfel sa-si manifeste si el supararea decat asa?!sau vrei sa vina la tine sa te ia deoparte,sa-ti spuna privindu-te in ochi:"mami,sufar!"?![]()
stiu ca-i greu dar o sa fie si mai greu.salveaza din rabdarea ta pentru momentele cu adevarat grele,cand vin intrebarile,cand vin privirile,cand o sa ai doi copii tragandu-te de pantaloni si spunadu-ti in acelasi timp:"ia-ma pe mine in brate/eu vreau sa beau primul apa/ba eu te iubesc mai mult".acum e usor!nu,nu vreau doar sa te imbarbatez,spun adevarul!
Eliza,
se vede ca-i fericire la voi acolo,transmiti asta ori de cate ori vorbesti de Ionu si puiutii tai.santeti uniti,va iubiti si restul chiar nu mai conteaza.asta-i fericirea adevarata dupa parerea mea!
cu tz nu inteleg de ce nu alaptezi fata?la Radu am facut doua mastite,am luat de fiecare data augumentin si am alaptat fara nici o prb.vb cu medicul,neaparat!
Manumanu,
o imbratisare calda
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Fluturasha, am avut eu, vorbim mai incolo, k? Nu pot acu.... Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
Te astept cu detalii. Multumesc.
Mami fericita si implinita de
Iulia si
Delia
Darling_ spune:
Seara buna,
copii cuminti mancati, spalati si culcati. La noi a nins superb, totul e alb imaculat si pufos si e atataaa liniste, atmosfera de Craciun. Am iesit cu Eduard in zapada si ne-am jucat, am facut poze si am ras.
Dandusa ai dreptate
, ca de obicei posturile tale vin ca un dus rece sa ma trezeasca. Trebuie sa fac cumva sa ma ocup mai mult de Eduard, sa-i acord mai mult timp doar pentru el. Simt si eu asta si tare doare.
Alra am uitat sa-ti zic, am vazut-o pe Nicole, la fel am cotrobait prin albume si nu am dat de ea, apoi am luat-o de la capat si era in cap de lista
. Tare frumoasa s-a facut, seamana intr-adevar cu Elisa si Sara, undeva la jumatatea distantei dintre ele. Mai merge la cresa aia? mai mananca asa mult fara sa se vada? cum se mai simte Laura? mai povesteste-ne de fetele tale, daca ai timp
.
Eli frumoasa atmosfera la voi acolo, bravo voua!!!
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
Darling_ spune:
m-ati pus pe ganduri cu Stodalul, am cautat si eu aici si din pacate nu se livreaza in UK, am sa-l comand pe e-bay.
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)