*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 24
anca_27 spune:
Malinas, e fte bun antiinflamator coacazul negru. Z e clar, are un guturai de toata frumusetea. La fel fac si eu ceaiul de ceapa, sau sirop mai degraba, si la sfarsit adaug si niste cimbru. Am cautat ieri ulei de cimbru da` n-am gasit, e cel mai bun pt tuse. Mai ales de asta mai productiva. In schimb am gasit de catina. Am inceput de dimi cu amandoua. Manumanu, am luat si stodal.
Ii mai dau si homeogene si coryzalia.
Bombardez copilu cu de toate... numai sa nu ajung la nurofen, ibalgin si dne fereste, antibiotic. Dar febra n-a mai facut, doar subfebrila ieri.
Humex in nas, aspirata si asteptam sa treaca.
Ralucutza, wow, chiar coloreaza.
Ce tare era ea intre cei mari.![]()
anca_27 spune:
M-am grabit mai `nainte, Malinas. E cel de la Plant Extrakt, il gasesti pe site-ul lor. De la 2 ani in sus se poate da 1ml = 25 picaturi, dimineata si la amiaza, daca-l dai singur. In combinatie cu altele, doar dimineata, inainte de masa, diluat.
David a ramas cu bona?
Va poftesc la o felie de diplomat pleostit
, am facut pt cineva drag si-a mai ramas compozitie. Si
, ca e nevoie.
O zi magica!
anca_27 spune:
M-am grabit mai `nainte, Malinas. E cel de la Plant Extrakt, il gasesti pe site-ul lor. De la 2 ani in sus se poate da 1ml = 25 picaturi, dimineata si la amiaza, daca-l dai singur. In combinatie cu altele, doar dimineata, inainte de masa, diluat.
David a ramas cu bona?
Va poftesc la o felie de diplomat pleostit
, am facut pt cineva drag si-a mai ramas compozitie. Si
, ca e nevoie.
O zi magica!
alra spune:
mie mi-a recomandat stodal si dr de familie de aici. e homeopat si cica nu e numai bun de tuse insa si creste imunitatea.
eu acuma iarna le-am luat vitamine de rontzait. crantzane amandoua la ele si le plac.
acuma intre noi fie vorba si cu stodal si cu vitamine cand e sa loveasca boala toate sunt apa de ploaie insa :))
aleinad.g spune:
Ce cozonacei frumosi am vazut zilele acestea!
Luca s-a facut mare, cretulin si expresiv! Bianca este deja vedeta! Si Elisa este gimnasta si are doua surioare superbe! Am gasit-o dupa mari cautari si pe micuta belgianca, Nicole, "sora geamana" a blondinelor crete. Si pe Sofia plimbareata pe strazile Sibiului. Stefanut are niste ochi superbi. 
Ieri am iesit si noi in zapada, a fost incantata, mirata, n-ar mai fi intrat in casa, acum abia asteapta sa plece iar, i-am scos si saniuta.
Otilia,
, cred ca ar face un cor interesant. Eu am ajuns la concluzia ca una din noi are cantarul defect. Pai la ce obrajiori, manute si picioruse am vazut la Elisa mi-e greu sa cred ca are mai putine kg ca scobitoarea mea.
Anca, noi mai folosim Plantusin si Tantum verde spray. Sanatate multa cozonacelei. 
Sanatate tuturor cozonaceilor bolnaviori! 
ginye55 spune:
Criss Aleinad 
Si noi tot cu extract de coacaz negru, sirop de catina cu propolis,sirop de muguri de pin (unul dimineata, unul la pranz si unul seara), miere (1 lingurita, dimineata pe stomacul gol) si vit C (10 pic). Piciul e ok...a vrut doar sa ma sperie putin. ![]()
Noi ne pregatim de
. Piticul se invarte pe langa el. ![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
monicus spune:
Multumesc pentru info pe PM...
Am vazut o cozonacica bucalata... si mare este diferenta dintre bebe si domnisorica.. sau si din cauza ca nu ne-ai mai aratat-o pe cozonacica de foarte mult timp. Sa iti traisca si sa te bucuri de minuni in continuare si sa ai parte de bucurii multe din partea lor.. Mai vrem si cu surioara poze... sa le vedem pe amandoua cum se joaca.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra pentru cine are timp si chef de goange: http://www.elfyourself.com/ Vacanta cu Laura in Romania |
manumanu spune:
ANCA, pentru tuse atunci cand a fost mai persistenta si nu a trecut cu Stodal, noi am mai folosit Prospan, pe baza de extract de iedera, care chiar a dat rezultate. Exista in varianta sirop pentru copii si sirop sau pastile efervescente pentru adulti. Am luat si eu luna trecuta cand am avut o tuse de care nu scapam, si a fost foarte bun.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008