*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 23
Ralukutzza spune:
hellooo...nu prea am mai avut timp de mult sa intru sa povestesc si de printesica mea.Este fetita mare deja, merge la gradinita din septembrie, este la o grupa mai mare decat varsta ei dar la grupa mica nu i-a placut asa ca am dat-o la grupa mare...are avantajul ca buni este directoarea gradinitei si asa s-a adaptat ff usor..nu a plans nici macar o zi la gradinita.Are 88 de cm si 11.500 kg, nu vorbeste decat daca are chef si chiar daca o rogi nu vrea sa repete cuvintele dupa noi..o auzi ca le spune dupa cateva zile singura prin casa.Nici cu racelile nu am mai avut probleme de cand ii dam colostrum cu prebiotice...a stat zile intregi langa copii bolnavi la gradinita si nu a capatat nimic.
Ii place la nebunie sa scrie, sa coloreze si sa picteze, nu ii plac desenele animate, am incercat cu de toate, baby tv, disney, gummy bear...nimic nimic...dar intr-un fel ma bucur pentru ca a avut cateva luni in care a fost disperata dupa reclame si statea numai cu ochii in televizor, insa am scapat cu pictat, desenat, citit carticele...acum poti da televizorul la maxim langa ca pur si simplu nu o mai intereseaza![]()
Miercuri a avut serbare la gradinita, a fost foarte dragut, a fost cuminte, a dansat cu copii si a stat langa fiecare cand isi spuneau poeziile, nu s-a speriat de mosul...chiar l-a adorat, statea pe scaunel si ii trimitea pupici![]()
V-am pus si poze de pe acasa, de pe la munte si de la serbare aici http://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/Serbare2Ani#
Pupici 
loryd spune:
Criss 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
loryd spune:
Am vazut pozele cu Nicole. Mai m-am topit toata.
. O frumusete de fetita. Sa va traiasca printesele Alra. 
Oare cand o voi vedea si pe a mea cu par asa lung?
Vad ca predomina blondul printre cozonacei si cozonacite.
Am admirat si o balerina frumusica foc de Ralukutzza. Cred ca a fost foarte incantata de serbare si se vede ca era in largul ei. Ma bucur pentru voi.
Sa ne mai dai vesti despre voi!
La C-ta a nins azi ca in poveste.
Frumos, frumos. Dupa ce s-a trezit Lory pe la 4 am iesit la zapada. Incantare maxima.
Am facut un om mic de zapada ca nu era asezata foarte multa si am aruncat cu zapada una in alta.
Partea proasta e ca e frig rau si bate cam tare vantul si se simte si mai rau frigul.
Nu ma rog decat sa mai tina putin vremea cu noi ca sambata plec la Braila si voi merge cu microbuzul si nu vreau surprize pe drum
. Eu, Lory, bagaje - o nebunie, dar gandul Craciunului la munte ma incalzeste. ![]()
pupici
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
monicus spune:
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase mamica draga Amalia sa se intoarca inzecit...
Si eu am vazut un flacau tare dragalas alaturi de o familie foarte frumoasa si fericita. V-ati simtit super bine la munte.. si v-a priit aerul, schimbarea de peisaj.. totul .. sa va fie de bine "iesirea".. Acum sunteti cu totii prinsi in poze.. si ce party de haloween.. ati avut.. pe cinste... ati profitat din plin. Felicitari mamico pentru cele doua minuni.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Pupici fetelor! ![]() LA MULTI ANI, Ana!! Muuulta sanatate, sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune!![]() ![]() |
monicus spune:
Multumesc frumos draga maica pentru cuvintele frumoase... are parul deschis.. nu stiu pe cine "copiaza" dintre noi.. ca noi din familie avem parul inchis .. saten..asa ca .. parul ei arata minunat... de aceea nici nu am tuns-o pana acum.. nu m-am indurat.. pentru ca imi place sa o vad asa cu parul lung.
Tu ce mai faci? Te-ai intors din deplasare? Ce mai fac prichindeii tai? Vorbesc "non-stop"?
La noi a venit zapada./// arata ca in povesti in Bucuresti.
| citat din mesajul lui manumanu MONICUS, Ana e o dulce, de fapt o vazusem in pozele facute de vrabiuta , cu parul ei lung si frumos! |
loryd spune:
Buna dimineata!
Monicus ai PM. 
Doamne ce ninge afara. Daca n-ar bate vantul asta asa tare ar fi super. Las 

pentru toata lumea.
Sa aveti o zi frumoasa!
POZE LORY
monicus spune:
Multumesc din suflet...draga mamica...
Cum ati reusit sa vedeti poze cu cozonacica Nicole? Cine ma ajuta? Am tot facut incercari.. dar nu dau de poze... Multumesc anticipat.
| citat din mesajul lui criss703 La multi ani Ana (pt. ieri) si celorlalti sarbatoriti ![]() |
monicus spune:
Super poze... am admirat poze cu o cozonacica tare dragalasa.. fotogenica.. si care ii place observ sa fie fotografiata. Si noua ne place tare mult sa coloram...
Ce bine ca a fost in elementul ei la serbare si s-a acomodat fara nici o problema... Am admirat o balerina.. o desenatoare... o iubitoare de cai... si ce s-a mai ditsrat ea cu copii mai mari. A fost pe petrecere de Craciun pe cinste... sa va fie de ine petrecerea... Pupici cozonacicai... si multa sanatate si aveti grija de voi.
| citat din mesajul lui Ralukutzza hellooo...nu prea am mai avut timp de mult sa intru sa povestesc si de printesica mea.Este fetita mare deja, merge la gradinita din septembrie, este la o grupa mai mare decat varsta ei dar la grupa mica nu i-a placut asa ca am dat-o la grupa mare...are avantajul ca buni este directoarea gradinitei si asa s-a adaptat ff usor..nu a plans nici macar o zi la gradinita.Are 88 de cm si 11.500 kg, nu vorbeste decat daca are chef si chiar daca o rogi nu vrea sa repete cuvintele dupa noi..o auzi ca le spune dupa cateva zile singura prin casa.Nici cu racelile nu am mai avut probleme de cand ii dam colostrum cu prebiotice...a stat zile intregi langa copii bolnavi la gradinita si nu a capatat nimic. Ii place la nebunie sa scrie, sa coloreze si sa picteze, nu ii plac desenele animate, am incercat cu de toate, baby tv, disney, gummy bear...nimic nimic...dar intr-un fel ma bucur pentru ca a avut cateva luni in care a fost disperata dupa reclame si statea numai cu ochii in televizor, insa am scapat cu pictat, desenat, citit carticele...acum poti da televizorul la maxim langa ca pur si simplu nu o mai intereseaza Miercuri a avut serbare la gradinita, a fost foarte dragut, a fost cuminte, a dansat cu copii si a stat langa fiecare cand isi spuneau poeziile, nu s-a speriat de mosul...chiar l-a adorat, statea pe scaunel si ii trimitea pupici V-am pus si poze de pe acasa, de pe la munte si de la serbare aici http://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/Serbare2Ani# Pupici ![]() |
malinas spune:
Ralukutzza, am vazut poze de la serbare.dulce foc balerina.Si ce frumos coloreaza.Chiar coloreaza.David mazgaleste peste tot.Ce face el nu are legatura cu coloratul.
Anca, pt ce ii dai coacaz negru si cum i-l dau, cat?David a inceput cu o tuse urata, uscata, magareasca.Am lasat de dimineata pe foc siropul de ceapa si nuci, si instructiuni cum sa-l faca si sa i-l dea.Tu cum il faci si cum si cat ii dai? Eu am pus o ceapa, 9 nuci sparte si un litru de apa.Fiert pana scade la jumatate, strecurat si indulcit cu miere.1-2 lingurite inainte de mesele principale.Tare greu mi-a fost de dimineata sa-l las acasa bolnav si sa plec.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Muuulta sanatate, sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune!