*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 21
manumanu spune:
Am vazut pozele cu Nicolu' adorabil, din "liga" printeselor Sara de Anca si Elisa de Otilia
! Alra, venim cu Radu la petit
!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
bebecris spune:
http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-bebecris
poate ma ajutati si pe mine cu un vot....
alina....ai banutzi de la mine si am devenit si prieteni in joc...
david a scapat de laringita dupa injctii cu dexametazona si aerosoli....acum sunt eu fff racita...ma simt f rau....ma scoate din minti starea asta de rau...ma doare in gat, capu', am nasul infundat si nu am pic de forta in mine...maine ma duc la ginecolog la control....
bag ceai de lamaie, oscillo, imi ia sora mea acum nazomer cu propolis pt nas....pentru ca serul fiziol nu a avut rezultat!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
29+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
loryd spune:
Bebecris votat si la tine!
Multa sanatate si sa treaca repede raceala 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
bebecris spune:
http://www.facebook.com/cgavrila1#!/photo.php?fbid=180173168660445&set=-.
daca suntem la capitolul concursuri, ne mai ajutati si pe noi cu un LIKE? MULTUMIM!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
29+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
Otiliav spune:
Printeso, ma facusi sa o intreb pe Elisa cum o cheama. Raspuns "Jack, Thea, Dylan" ...
Astia sunt copii care ne viziteaza pe noi destul de des.
Daniela, a mea spune inceputul cuvintelor. Hai ca impreuna ar face conversatie.
Amalia, sunt mari pozele voastre? Nu mi le incarca deloc, doar asa mici am reusit sa le vad si cand dau pe ele nu merge.
Alra, mi-o facusi madam. Noroc cu linkul Amaliei ca am aflat userul dar parola greu soro sa o tin minte. Bafta meaq ca am un fisier cu de toate, adica parole multe
. Dar aventura nu s-a terminat ca pe prima pagina nu vedeam nimic cu Nicole, pe a doua nici atat asa ca m-am intors si supriza era album cu nume de cod. Dar a meritat efortul meu. E de-a dreptul senzationala Nicole a ta buclata, ochi albastri, mocuta perfecta. S-a transformat enorm de la nastere, ca si a mea de altfel ![]()
Ale mele seamana la gene. Dar eu oricum ma bucur ca sunt diferite, nu cumva sa le incurc
.
La noi ninge si zau ca as mai scrie dar ceva nu merge bine. A trebuit sa scriu toate tagurile cu manuta mea, inclusiv la emoticoane.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
alra spune:
lasa bre ca e bine sa va mai puneti creierii la contributie din cand in cand, cica scade riscu de alz... la batranete (nu mai tin minte cum se scrie
)
ah, uitasem. salutari de la americanca :)) si mega felicitari la toate "bortzoasele" si proaspetele mamici ;)
(e o figura tanti aia sa dea naiba, e mai tare decat orice pastila de buna dispozitie
)
malinas spune:
loryd, ginye,bebecris, multumesc.Bebecris te-am votat.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
monicabo spune:
Ia da-mi si mie va rog datele albumului comun, na ca m-ati facut curioase ![]()
Cine-i americanca?![]()
Imi scapa si mie multe pe aici...
Malinas, eu te-am tot votat, da' ma scoti si pe mine la o plimbare cu masinuta, daca o castigi
. Ce inseamna banutii aia? I-ai gasut X banuti, o data au fost vreo 60, alta data vreo 30 etc...? astea inseamna puncte?
Amalia, f frumoase pozele, ce-au crecut baietii! Ma bucur ca v-ati intrat in ritm, dupa ce ai inceput munca.
Bebecris, sanatate multa! Ma bucur ca David e bine! Si tu tot la concursul asta cu Fiat participi?
Lory, si fetele mele se cam specie de mos, in special Ana Maria, care e mai mica. Tocmai au avut ocazia sa-l vada la serbarea de la gradinita a Andreei.
Si de abia abia le-am convins sa faca cate opoza cu el sa avem amintire.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
anca_27 spune:
Manumanu, mersic, o sa ma dotez si cu Stodal, acu e ok, numai noaptea baga tuse de aia urata. Azi noapte a mai bagat o tura de ceai, s-a mai foit, dar a dormit. Azi au inceput mucii transparenti...
Gynie, da, buna idee, am folosit data trecuta, uitasem.
Alra, ce dulce, la fel face si z, le suteste, apoi ti le da inapoi, `difaca, difaca!`
Malinas, deci mergeti si voi pe homeo. A dat roade data trecuta? Si eu am reinceput de dimi coacazul negru. Sanatate! Mucii nostri-s mai finuti, ca de fetita.
Votat!
Oti, multam, pana acu le salvam in fisiere, s-a tot bulit calcu, acu am facut un mail si l-am bagat in drafts.
Poate asa ma tine.
Hi, hi, cu cuvintele, si noi le faceam pe toate diminutive, si nu mai deosebeam apoi `ulas`, e fluturas sau iepuras?
Dupa insistente, a schimbat in `tulas` si `pulas`
, dar tot renuntam la diminutive. Sa fie fluture si iepure!
Alra, pupam si noi americanca. Monicabo, eu zau c-am uitat id-ul ei, stiu ca e o haioasa si-o nebuna, o vad si-acum perfect in poze.
Dar zau de-mi aduc aminte id-ul...
Alz.... vb Alrei.

Eduard Stefan (12.10.2008)