*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 20
Darling_ spune:

sa lesin de ras nu alta. De fapt imi amintesc din copilarie ca si pe mine ma cam treceau fiori de spaima cand aveam serbari la gradinita si venea Mosu. Imi amintesc de frate-miu care intr-un an era asa de speriat de Mos ca zicea poezia rapid si pe masura ce recita se tot departa de el incet incet.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Azi s-a intalnit z cu Mosul. Mosul in sus, Mosul in jos, si pe reclame, si in vitrine, s-a costumat un vecin pt gradi si mama prietenei ei m-a chemat, ca l-a chemat pe Mos la ei. Am pregatit un cadouas mic, si-a sunat Mosul la usa. In secunda urmatoare z a fost calare pe mine. Daria si ea. Ma-nclestau amandoua de n-aveam aer. Daria s-a mai acomodat, chiar de-a stat la distanta, z nici n-a vrut sa se uite la el, era asa de speriata, tot cu capul in sanul meu, si cu mainile stranse dupa gat. Cand a auzit ca pleaca, i-a facut cu mana, dar fara sa se uite la el, de-abia cand Mosul era in usa i-a trimis un pusi cu degetul... . |

Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
anca_27 spune:
Darling, eu nu-mi aduc aminte de nici o teroare de asta legata de Mos. A mea personala. Si nici cineva apropiat.![]()
reclama ilegala - considera acesta un avertismentforum/viewforum.php?f=14 aici sunt surse mai `citibile` decat cele de mai sus.
anca_27 spune:
Gata, ma duc, a luat cateva guri de ceai, mi-e somn. Noapte linistita la toata lumea!
manumanu spune:
ANCA, pt tuse poti incerca Stodal, sirop homeopat. Sanatate multa tuturor! 
AMALIA, ce mare s-a facut Luca ! E asa scump, are o figura de baietel cuminte
!
MONICUS, Ana e o dulce, de fapt o vazusem in pozele facute de vrabiuta
, cu parul ei lung si frumos!
OTI, printesele tale sunt superbe, iar tu o mamica-model!
ALRA, am intrat in contul cozonaceilor prin link-ul Amaliei, dar n-am gasit poze cu Nicolu'. E vorba cumva de alt cont?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
ginye55 spune:
Neata!
Darling Ami Anca 
Anca inceraca ridiche neagra cu miere. Scobesti rodichea, pui 2 lingurite de miere si ii dau sucul rezultat. Multa sanatate!
Si Edi s-a trezit stranucios, mucios si cu ceva tuse.
Se vede ca a venit iarna. Iese la zapada si alearga cu gura deschisa, bineinteles...
Ami ce cret s-a facut Luca!
SAI pe David aproape nu l-am recunoscut...a crescut f mult de cand nu l-am mai vazut. 
Printeso gata? Ai fugit?

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Anca ma gandeam si eu sa-l aduc pe Mos acasa pt Edi...dar m-am intrebat daca nu o sa se sperie...si ai venit tu cu raspunsul.
Dulce foc Zibe! 
Flori, mami de
alra spune:
si la noi a venit mos nicolae in persoana cu 2 zwarte pietzi dupa el (o actiune gratuita la noi pe strada - noi am lasat cadourile la usa). fetele mele nu au fost deloc speriate (din nefericire astea nu se sperie cu una cu doua :s), si-au luat cadourile, nicole a dat biscuiti in gura tuturor si apoi i-a dat cutia cu cadoul ei inapoi mosului sa i-o desfaca: "adica mi-o dai asa in pachet, tu nu vezi ca sunt mica si nu pot sa deschid cutia???"
malinas spune:
alra, bine ai revenit.
darling, multumesc de vot. Macar sa castig masina ca la vara ti-o dau cu imprumut, cand vii in romania, ca sa ai cu ce sa vii sa ne vezi.
Anca, Sanatate multa Sarei.Si David e cu muci vascosi, galbeni si frumosi de ieri, iar de dimineata a inceput cu tuse.De dimineata am inceput sa-i dau tratamentul homeopat pt raceala a lui chirila.Se vedem cum o sa fie de data asta.
Si pt cine mai are timp, aici puteti sa dati un vot pt masina lu' Alina.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
loryd spune:
Buna dimi!
Intai va servesc cu o cafea aromata, ceai sau sucuri! Brrrr ce frig e afara!
Alina, votat si azi. Sa pui link-ul sa mai votam!
Multa bafta!
Multa sanatate cozonaceilor bolnaviori Sara, Edy, David. Sa treaca repede. 
Alra, pupam fetele nesperioase
. Frumoasa actiune la voi cu Mosul. Lory il iubeste pe Mos Craciun dar de la distanta. Adica se bucura cand il vede in reclame, in carti, pe pungile de cadouri insa cand am vrut sa facem poze cu el la un mall s-a speriat de el si n-a mai vrut.
Vom vedea cum reactioneaza la munte de ajun ca vine Mos Craciun cu daruri si trebuie sa-l ia de la el
. Abia astept. 
Sa aveti o zi minunata.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Si pt cine mai are timp, aici puteti sa dati un vot pt masina lu' Alina. _ |
Hai cu masina!

Votat!

Flori, mami de

.