*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici fetelor!

LA MULTI ANI, Ana!! Muuulta sanatate, sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune!

Am vazut pozici tare frumoase!!!!
Otilia ai niste minuni de fetite! Tot una si una, frumoase foc! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele!
Ginye tare scump Edutu'! Pupa mama pe el de blondut mic!
Fluturasha sa-ti traiasca scumpele mici! Sunt niste frumoase, iar tu mami, esti taaare zgarcita la poze!Mai vreeaaaaau!!!
Alra

Am pus si eu pozici de la 2 ani: http://family.webshots.com/album/579301029NLNaFm?start=0

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Doamne ce de copii frumosi am vazut astazi: printesele Otiliei, David si Luca de Amalia .

Otilia, jos palaria in fata ta mamico. Faci o treaba minunata cu fetele. Felicitari. Mi-a placut emorm Iulia in rochita si atmosfera de la petrecerea fetelor. Mai si numai fetite blonde acolo la voi . Sa va traiasca minunile si sa fie sanatoase.

Amalia, ce bine imi pare ca te-am vazut in poze. Poze cu baietii mai prinsesem si alta data dar cu tine nu. Pozele voastre imi transmit multa bunadispozitie si veselie. Imi place de numai pot setul acela de la ecoiffer. Ma tot invart de vreo 2 zile pe net daca sa-l iau sau nu. Merita? Se joaca Luca cu el?
Inca n-am luat cadoul pentru Craciun si intru in panica. Apropo pentru alti intarziati ca mine - din 17 dec la selgros au 20% reducere la jucarii si doar maine la metro aveti tva-ul cadou la jocuri si jucarii.

Sa aveti o noapte linistita!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Printeso, si z se autocorecteaza dupa un timp. Le spune gresit, eu le tot repet corect, apoi, cand nu ma astept, vine cu varianta ori corecta, ori mult mai corecta decat prima.

Am admirat si eu flacau de Gynie. Gynie, sa nu mai slabesti!

Oti, ce s-a lungit Ana. Elisa cred ca e mai inalta decat z, cum o vad in poze. Si si Iulia e cu rochita. O cumintica. Si ai mai avut timp si de tort?! Foarte faina si sala de mese, cu decorul ca-n povesti.

Alra, si iar ne lasi cu ochii-n soare? Hai, o bucla de Nicole, ceva...

Ha, c-am vazut-o si pe Amalia. Io tot vad cozonacii, da` mame ioc, asa ca ma bucur mai tare cand vad cate-o fata de mama. Si si Luka e bucalat. Si iubitor de papusi.

Mergi la inceput

Loryd, multumim de info.

Din culisele Operatiunii Mosul
Dragele Moasei, Mosul o ia incet la drum. Daca vreti, spuneti-mi pe PM sau mail, si eu instiintez cu placere destinatarii sa stea cu ochii pe postas/postarita/cutie postala.

Altceva,

Cat ulei de peste dati acum cozonacilor? Eu ii dau cam de 2 sapt, doza initiala era de 2,5, acum mi se pare prea putin, pe sticla scrie 5 ml, asta iar mi se pare prea mult.

Please, ceva remedii pentru tuse uscata. Z a inceput azi-noapte, azi toata ziua maraila si n-a mancat, acu parca se si infunda, si tuseste, asa, magareste, deja am pus ceapa la cap... N-as incepe direct cu Paxeladine&Co... Sa-i fac oare ceai de ceapa si sa-i dau sa bea, asa, in somn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

nu v-am lasat draga cu ochii in soare ci cu ei in albumul comun :). daca va logati cu useru cu pricina puteti vedea niste sample-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Hm sper sa nu fie virusul pe care l-a avut Eduard. Dr mi-a recomandat sa-l tin in abur, sa fac abur in baie si sa-l tin acolo. Apoi sa nu-l infofolesc, dimpotriva sa-l las aerisit chiar sa-l tin in loc aerisit racoros. Uite aici detalii mai multe. Dar sper sa nu fie asta.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Please, ceva remedii pentru tuse uscata. Z a inceput azi-noapte, azi toata ziua maraila si n-a mancat, acu parca se si infunda, si tuseste, asa, magareste, deja am pus ceapa la cap... N-as incepe direct cu Paxeladine&Co... Sa-i fac oare ceai de ceapa si sa-i dau sa bea, asa, in somn?

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Brrr, Darling, sper sa nu fie Croup asta. Am pus ceapa si nuca la fiert, bag si ceva cimbrisor la sfarsit, altele n-am prin casa. Ar fi ideala patlagina, tei si alte cateva plante emoliente...
Pun si ceva haine pe calorifer sa nu fie aerul prea uscat. Si stau de 6 sa nu faca febra, mai `nainte am vazut-o ca s-a scuturat, si nu e prima data pe azi. Si da, de ieri si stranut.
Na, guturai, croup, laringita, ce-o fi, le-om dovedi.

Alra, crezi ca una imprastiata ca mine mai are id si parola de la cont comun... Le cer, lumea mi le da, si eu le ratacesc. Mi-e si jena sa le mai cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Amalia am vazut poze cu pisoii tai. Ce protector e David cu Luca, ce frumos il tine pe dupa umeri, cred ca-ti creste inima cand vezi fratiorii. Eu zic ca si cu 5 copii tot asa zen o sa fii si tot asa atmosfera calma si echilibrata o sa ai in casa .

Malinas te-am votat si eu da' promiti ca faci o tura si cu mine la vara cu masina? Baga linkul ala sa mai votam.

Alra ce bine ca mai scrii...vreau sa vad si eu Nicolu dar am uitat userul si parola. Da-ti-mi si mie un PM please

Eli m-a impresionat mult povestea ta. Ai scris tare frumos. Multa sanatate si putere mami eroina. Cum mai e Dimitrie?

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Daca tot stau sa fiarba ceapa si nuca, sa va dau de citit...

Uitai sa spui ca noi de-abia ne-am recules, eu dupa o traheita, I. dupa o pneumonie. De inceput a inceput tot z acu vreo luna cu un pui de raceala. Care s-a tratat. O tot ducem intre noi se pare, nu dam la nimeni nimic.

Azi s-a intalnit z cu Mosul. Mosul in sus, Mosul in jos, si pe reclame, si in vitrine, s-a costumat un vecin pt gradi si mama prietenei ei m-a chemat, ca l-a chemat pe Mos la ei. Am pregatit un cadouas mic, si-a sunat Mosul la usa. In secunda urmatoare z a fost calare pe mine. Daria si ea. Ma-nclestau amandoua de n-aveam aer. Daria s-a mai acomodat, chiar de-a stat la distanta, z nici n-a vrut sa se uite la el, era asa de speriata, tot cu capul in sanul meu, si cu mainile stranse dupa gat. Cand a auzit ca pleaca, i-a facut cu mana, dar fara sa se uite la el, de-abia cand Mosul era in usa i-a trimis un pusi cu degetul.... Pe 24 o mai asteapta un Mos echipat, la bunici, unde mergem de Craciun, da` acu stau si ma gandesc daca sa mai vina Mosul anu asta sau nu...

Mergi la inceput

Pentru cine crede ca are copii energici. http://temepentruacasa.wordpress.com/mitul-adhd/
De altfel, blogul asta e unul din preferatele mele.

Mergi la inceput