*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 15
anca_27 spune:
Monicus, am admirat si printesa voastra.
Ce frumos papa singura. S-a speriat de artificiile de pe tort?
Sa va fie de bine petrecerea!
Gynie, v-ati mutat in casuta voastra? Super! S-o locuiti sanatosi!
Merg-merg la Cj, si e si fara bilet
, dam si-o raita de oras, si fug si de-acasa de ziua mea.
Malinas, linkul.
Ramo2007 spune:
A adormit, cu mai putin scandal ca zilele trecute, cu desene.Stiu ca desenele ii agita, dar pt. moment asta e singura solutie ca sa nu fie isterica la momentul somnului.Nu sta sa-i citesc povesti.Am Bebe Tv, doar pe Tv-ul din sufragerie, unde avem cablu digital...in dormitor, pe analogic, nu
.O sa-l pun pe sot diseara sa descarce povesti si sa i le pun la DVD, sau o sa inregistram de pe Bebe TV si o sa-i pun pe DVD in dormitor...
De Revelion plecam la munte, sper sa ne descurcam si sa nu avem crize din astea ca sa nu-i deranjam pe ceilalti...suntem 12 familii, vreo 10-12 copii in total...
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Gynie, v-ati mutat in casuta voastra? Super! S-o locuiti sanatosi! ![]() Merg-merg la Cj, si e si fara bilet ![]() |
Cred ca s-a produs o confuzie....eu m-pam mutat la casuta mea de vreo 2 luni
...ieri am finalizat alte parte. I-am schimbat dormitorul lui Edi. Statea in dormitorul mare si era mai frig decat in restul casei pt ca are un p[erete exterior. Asa ca l-am mutat pe Edi in dormitorul mic. Super ca te duci la concert!
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
anca_27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Cred ca s-a produs o confuzie....eu m-pam mutat la casuta mea de vreo 2 luni ...ieri am finalizat alte parte. I-am schimbat dormitorul lui Edi. Statea in dormitorul mare si era mai frig decat in restul casei pt ca are un p[erete exterior. Asa ca l-am mutat pe Edi in dormitorul mic. |
Iarta-mi neuronul, am uitat cu desavarsire.

Ramo2007 spune:
cine ma poate ajuta , va rog, cu user-ul si parola de la mailul comun sa citesc despre psihologia copilului?
Lucie spune:
Seara buna, dragi mamici!
Am intrat special sa multumesc celor care nu au uitat de Mateiul meu :) Gata, nu mai este bebelus de duminica!... ce mai trece timpul!!
La multi ani cu sanatate si multe bucurii tuturor cozonaceilor!!.. si la multi ani mamicilor de cozonacei!!.. sunteti minunate! 
Va citesc mai mereu si vreau sa va spun ca m-ati ajutat in multe situatii fara sa stiti :) va multumesc pe aceasta cale!..
Abia astept sa mai citesc despre voi si cozonaceii vostri...
... imi lipsesc si mie fetele care , se pare , acum sunt mai ocupate si nu mai sunt asa active pe forum...Alra, Mirtha, Mav, Olivia...intotdeauna aveau ceva interesant de impartasit 
Este impresionant cum va intelegeti!!.. ce mai, sunteti ca o familie! ![]()
va pup!
Ramo2007 spune:
Am gasit la Pro Video dvd-ul Mozart si prietenii lui la ora de culcare, impreuna cu alte 4 dvd-uri, le comand si le primesc joi, sper sa aibe succes.
http://www.provideo.ro/Catalogs/DVD/Colectii/Colectia-Baby-Genius/5798q.aspx
monicus spune:
La inceput doar s-a speriat,.. dar dupa aceea a fost ok. Chiar a incantat-o dupa aceea. Multumim frumos pentru cuvintele frumoase. Ii place sa manance singura.. chiar se enerveaza cand vede ca vrem sa o ajutam un pic... asa ca o lasam sa pape singurica si reuseste f bine. Pupici dulci.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Monicus, am admirat si printesa voastra. Ce frumos papa singura. S-a speriat de artificiile de pe tort? ![]() |
criss703 spune:
Fluturasha
ai PM
Monicus ce petrecere mare ati avut , cu multi copilasi , cred si eu ca i-a placut Anei ! Ce cretulina e si Ana !..numai copii frumosi pe aici
.Sa va fie de bine petrecerea !

Iulia si
Delia