*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 14
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Gyinie, super c-ai iesit un pic, si me mine ma mananca calcaiele, da` un` sa merg? Cica vine Hrusca in Polus duminica viitoare, poate-mi fac un cadou si dam o fuga la Cj. |
Ce mai astepti? Cumpara biletele! E un super spectacol. Am fost si eu anul trecut (anul asta finante putine...
) si am venit de acolo alt om. Te cutremuri pur si simplu ascultandu-l. Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Noi am finalizat cu succes operatiunea mutat....am cazut aseara lata. Edi a fost incantat (cand nu e el incantat
...mai ales de nou). I-am cumparat ieri o "ploaie" de luminite si drept urmare s-a trezit de 2 ori peste noapte sa i le aprind.

Bradul inca nu l-am facut de frica sa nu il traga peste el....in week-end sigur rezolvam si treaba asta. Vedem cum il camuflam. ![]()
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Noi am finalizat cu succes operatiunea mutat....am cazut aseara lata. Edi a fost incantat (cand nu e el incantat ...mai ales de nou). I-am cumparat ieri o "ploaie" de luminite si drept urmare s-a trezit de 2 ori peste noapte sa i le aprind. ![]() Bradul inca nu l-am facut de frica sa nu il traga peste el....in week-end sigur rezolvam si treaba asta. Vedem cum il camuflam. Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Felicitari pt ca ati reusit sa va mutati.Stiu cum este si cat de greu este cu copil mic misunand printre picioare. eu vreau sa-i fac lui David bradutul in una din serile astea, ca am vazut ca ii plac bradutii tare mult.Cand mergem in parc trecem pe langa un magazin care are un bradut impodobit chiar la usa, asa ca noi intram de fiecare data sa puna David mana pe toate globuletele la care ajunge.Abia astept sa-i fac bradutul sa vad cum reactioneaza.Eu il faceam de regula in ajun, dar anul asta o sa-l fac mai repede.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
kita spune:
RAmo, noi doua trebuie sa ne luam de mana...
LA fel face si Vlad, urla, nu vrea sa doarma(singur nici atat); il culc seara in camera lui, eu stau langa el pana adoarme (il mai ia din cand in cand si pe Duni cu el) sau alta jucarie pe care o tine numai in brate; dupa ce adoarme eu plec si incepand cu ora 2 noaptea vine la noi in camera cu jucaria, patura, si incaltat cu papucii in picioare si se baga asa in pat intre mine si taica'su si doarme ca un ingeras, pe partea lui taica'su sau cu capul inspre mine si il loveste pe sot pe unde apuca pana plecam noi la servici, uneori mai si aprindem lumina si ne foim in camera si el nu se trezeste;
Vlad doarme in pat cu fratele lui, Vlad la perete si Andrei la margine, unul la picioarlee celuilalt, dar pana ii adorm ma apuca toti nervii, ca eu ii bag in pat pana in ora 9, cam pe la 9 fara 10. si adorm in jur de 9.30 spre 10.
Si da, e adevarat ca am gresit ca i-am scos suzeta la 1.9 luni, in conditia in care pana la 8-9 luni nici nu voia sa o vada.
Ramo2007 spune:
Buna dimineata,
Oceanborn, au mai fost persoane care mi-au spus ca m-am obisnuit cu binele, pt. Ca Sara a fost un copil model pana la faza cu scosul suzetei...probabil ca asa trebuie sa mai faca si d-astea...deci sa zic merci ca pana acum am stat linistita.
Tati a venit aseara cu TV pt dormitor, Sara a afost f incantata, din pacate nu l-am putut pune pe perete ca nu se potriveau suruburile de la suport la TV...dar sta pe o comoda pana diseara cand rezolvam problema.La 22.15 dupa baita, am dat drumul la desene si am pus-o in patut, se distra de minune, vorbea si radea cu personajele din desene si la 23.45 a adormit...tot foarte tarziu, dar macar fara scandal.S-a trezit de 2 ori peste noapte si a plans un pic, dar s-a linistit si ne-am trezit amandoua la 9.30.
Sper sa tina figura cu desenele si la somnul de pranz cand facea cel mai urat.
monicus spune:
Am petrecut si noi in avans sambata si a fost super bine. A fost o petrecere pe cinste unde toata lumea s-a distrat de minune.
Aici pozele http://family.webshots.com/album/579306781HbZMUb o parte din ele si inca o parte aici http://family.webshots.com/album/579307863zLXIyu.
Am facut si un filmuletz...http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-00c0-4f56-8a53?lb.
Asa ca vom schimba si noi prefixul maine... intram in randul cozonaceilor mari. Mai, mai ce mai trece timpul...
Ralukutzza spune:
Ramo o ora si jumatate de desene mie mi se pare fff mult si mai ales seara inainte de culcare.Seara copii ar trebui sa aiba activitati linistitoare, si o rutina anume.Mai bine ai incerca cu o carticica intrcativa sau cu forme in relief si diferite texturi, u ii poti exlpica si povesti despre ce este vorba si ea atinge diferitele texturi etc.Poti incrca cu o poveste mai vesela care include si un cantecel, gen "turtita fermecata" orice dar NU desene animate...ea si asa este obosita dupa o zi intreaga de activitati, o ora si jumatate de televizor nu face decat sa ii suprasolicite psihicul si sa o faca si mai irascibila si odata cu asta dispare si somnul.Mai este nevoie sa iti spun ca daca se culca tarziu si nu se odihneste bine noaptea ziua urmatoare va fi si mai nervosa si mai irascibila?
Practic nu ai rezolvat nimic cu televizorul ala, nu faci decat sa intri intr-un cerc vicios in care copilul tau va fi vesnic suprasolicitat si agitat.
Nu vreau sa par atotustiutoare dar to ce ti-am scris am invatat pe pielea mea.Sfatul meu ar fi sa renuntati la televizor macar la somnul de seara si sa gasiti ceva mai interesant si mai potrivit unui copil de 2 ani
bebecris spune:
la culcare noi ii mutam pe BEBE TV (este un post de la digi tv)...are o muzica linistitoare, cu miscari line, calme, care nu-i solicita sub nicio forma atentia... adoarme in 5 minute ascultand melodiile de nani.am incercat si eu cu desene insa....dura muuult prea mult pentru ca il solicita fff mult....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
29+cu
MATEI STEFAN
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
anca_27 spune:
Hai sa mai radem un pic,
In dragoste o singura regula e valabila. Sa faci femeia fericita. Faci ceva pe placul ei, castigi puncte.
Faci ceva ce nu ii place, pierzi puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la care se asteapta. Cu parere de rau, astea sunt regulile.
Iata un scurt ghid al sistemului de punctare:
INDATORIRI OBISNUITE
* Faci patul (+1)
* Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1)
* Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2)
* Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5)
* ..Pe ploaie (+8)
* ..Dar te intorci cu bere (-5)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar
nu era nimic
(0)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, si
era ceva (+5)
* ..Ii tragi una cu facaletul (+10)
* ..Era catelul ei (-20)
EVENIMENTE SOCIALE
* Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0)
* Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o
vorba cu colega
(-2)
* ..Pe colega o cheama Tina (-10)
* ..Tina, dansatoarea (-20)*
* ..Tina are silicoane (-80)
ANIVERSARI
* O scoti la cina (+2)
* O scoti la cina, si nu este un club sport (+3)
* Ok, e un club sport (-2)
* Si e noaptea cu bufet suedez (-3)
* E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe fata ta sunt pictate culorile echipei preferate (-10)
SEARA IN ORAS
* O scoti la film (+1)
* O scoti la un film care ii place ei (+3)
* O scoti la un film care nu-ti place (+6)
* O scoti la un film care iti place tie (-2)
* ..Se numeste "Robocop" (-3)
* ..Ai mintit ca era un film despre orfani
(-15)
CONDITIA FIZICA
* Ai facut burta (-15)
* Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10)
* Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai largi (-30)
* Spui, "Nu conteaza, si tu ai" (-8000)
MAREA INTREBARE
* Ea intreaba: "M-am ingrasat?" (-5) [Da, pierzi puncte indiferent de raspuns]
* Eziti cu raspunsul (-10)
* Raspunzi, "..Unde?" (-35)
* Orice alt raspuns (-20)
COMUNICARE
* Cand vorbeste despre problemele ei, te arati interesat (0)
* Asculti, peste 30 minute (+50)
* Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV (+500)
* Ea isi da seama ca de fapt ai adormit
(-4000)
anca_27 spune:
Dupa ce-am ras
, vin si eu cu parerea despre tv, ca doar asta facem aici, ne tot spunem parerea.
Cand era z mica ma simteam vinovata s-o alaptez sau s-o tin sa dea aerul afara, si sa ma uit la tv, asa ca mai rarut.
Dupa ce-a mai crescut, ma gandeam ca nu-i face bine, ca povestea cu frame-urile, care se schimba la nici 2 secunde, creierasul ei se obisnuieste asa si o fac cu mana mea copilului.
Dupa ce-a crescut fte mare, a se citi 2 ani
si chiar si numai 1 an si ceva, z stie sa ceara `iutu`. Adicatelea `youtube`. Si stie exact ce vrea. `nenea`, `titza cu palu loz`, `ia-ia-ooo` s.a.
In vara am renuntat la cablu tv. Prea putina calitate, parerea mea si indobitocire in masa.
Pt ca kupilu cere, am downloadat Mickey Mouse, `a-pada` - Alba ca Zapada, `Pocoyo`, Baby Einstein, `am-am` - 101 Dalmatieni, `mau-mau` - Pisicile Aristrocrate, Veronica, si altele din seria Disney, si cand le cere, le pun pe dvd. Daca uita de ele cu zilele, nu le pun. Bine, sunt si acele zile in care-mi cade bine ca-mi cere, sau propun eu
, ca s-o stiu 15 minute atrasa de ceva, sa respir efectiv sau sa fac ceva ce e nevoie atunci, urgent. Ca mai mult nu sta.
Din cauza de tata plangacios ca el nu vine la noi ca n-are sport si realitatea toata ziua
- ce motive gasesc unii - am luat o antena de camera, prindem 4 posturi, mai mult decat suficient. Sunt si eu happy zilele astea ca vad campionatul european de handbal feminin, pe tvr2 - mai e cineva fan?
N-am ajuns dar vroiam s-ajung la faptul ca si asa, pe z o agita tv-ul. Orice-ar merge pe el. Baby Einstein, fte educative sau orice altceva. E alta cand nu merge deloc tv-ul, si e alta cand merge, si doar cateva minute dimineata. Cum spunea si Ralukutza, vad pe propria piele ce face tv-ul. Dar fiecare cu deciziile proprii.