*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli sunteti o familie f frumoasa! Dimitrie cum se mai simte?

Ami sa-ti fie de bine petrecutul!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Aseara m-am intalnit cu foste colege de liceu (pe unele nu le-am vazut de cand am terminat - de 7 ani) si cu sotii in dotare...
nu m-am mai simtit asa de bine de o gramada de timp. Apoi ne-am strans la una din fete acasa si l-am luat si pe Edi dupa mine. Tipa a facut bradul de Craciun ...a fost fi-miu in extaz....luminite, becuri...plus spectacolul oferit de pici pt ca era in centrul atentiei intre atatia adulti.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Amalia, pupici.Eu abia ma gandec la bb 2 si tu te gandesti la bb 3. Fetelor sunteti grozave. Hai ca macar ne mai relaxam si noi, daca nu ne alegem cu nimic altceva.eu asa iau lucrurile.

bebecris, sanatate multa lui David.Te-ai gandit sa-i dai ceva pt imunizare?

fluturasha. multumesc.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Eli
Malinas votat, si eu sunt fan 500. e una din cele 2 modele preferate de mine(pe langa mini one, iubirea mea)
Criss e serios cand e pozat si cand e in actiune, de fel, e un nebunatic care rade, tipa intr-una .
am facut si noi bradul sambata seara(aici se face pe 8), cum peste tot e plin de ornamente ,brazi, am zis sa-l incantam putin. dimineata cand s-a trezit si a iesit din camera, o jum de ora s-a minunat si a exclamat uauuuuuuuuuu, si cum el e foarte cuminte, mosul ii baga in fiecare zi in care nu combina cine-stie-ce cate ceva marunt in sosetuta atarnata pe brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Asa, asa, miroase-a Craciun deja... , la mine merg colindele, am facut de dimineata bradul, l-am flancat cu canapeaua si fotoliul, si z e pe spate, tot merge sa-i faca `dada-dada` - draga-draga - si-mi spune sa luam jos globurile. Daca le-am pus sus, sa le luam iar jos, sa le punem inapoi, si tot asa... Aseara am fost in centru la lumini, brad, era un grup de colindatori langa bradul imens, am mers cu Mosul cu caruta o tura, tare frumos.
Acu e afara cu sora-mea, ninge incet si le-am dat si sania.

Fluturasha, cata iubire acolo! Multzam de , cumva sa ma trezesc sa strang dezastrul. Mai, mie-mi face z casa vraiste in doi timpi si trei miscari, ieri era luna acu e ca dupa razboi .

Ceva poze am scapat, oare ale tale, Ocean? Mai pui un link, please?

Malinas, votat! Mai pune linkul, streseaza-ne, ca nu ne suparam. Sa dea DD sa ti se implineasca dorinta!

Bebecris, dar zdrobite si cu putina miere? Sanatate puiului!

Gyinie, super c-ai iesit un pic, si me mine ma mananca calcaiele, da` un` sa merg? Cica vine Hrusca in Polus duminica viitoare, poate-mi fac un cadou si dam o fuga la Cj.

Ama, bb number 3? Eu nu ma mai gandesc nici la number 2... Sa fie cum va doriti!

A sunat interfonul, vine deja z.... va pup, o zi magica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

N-am mai intrat...ca nu am lucruri bune de spus...Sara e foarte nervoasa, agitata...la orice pas spune NU VEAU si urla ca din gura de sarpe daca n-o lasi in pace.Ieri la pranz nu a vrut sa doarma am stat 2 ore cu ea si tati in pat si nimic...s-a culcat la 22 si s-a trezit la 9 tipand NU VEAU.Nu stiu daca viseaza urat...nu stiu ce se intampla si noaptea mai face asa uneori si peste zi nu o mai recunosc.De 3 saptamani, de cand am lasat suzetele e alt copil...f rau, ma scoate din sarite pt. ca nu pot sa mai fac nimic, vrea numai atarnata de mine si sa dansam, dar spatele meu nu poate toata ziua...
Daca nu-i facem pe plac se tavaleste pe jos si tipa...nu o bagam in seama, dar incepe sa planga cu suuspine de ni se rupe inima si o luam in brate.
Nu vrea s-o pun pe olita, s-o ridic de pe olita, s-o imbrac, s-o incalt...NU VEAU nimic...la tot pasul.Tot ce avem de facut facem cu scandal ca altfel nu se poate.Nu stiu ce sa mai fac, ca nu vreau s-o bat...ca ar face mai rau.
S-a mai confruntat cineva cu asta?E doar o perioada sau ...?Nu stiu cat mai rezist, ma sperie uneori...
Malinas, am votat aseara, mai votez si azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu merge pisata pastila pentru ca este groanic de amara...cu orice i-as pune i se intoarce stomacu pe dos

i-am dat imunogrip si vitamina C cu propolis....
maine mergem la peditra lui si o s-o mai intreb ce sa-i mai dau...sunt si eu racita cobza....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 29+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ramo asa se manifesta ei in jur de doi ani. Ar vrea sa le faca pe toate dar nu pot si sunt nervosi, plus ca nu stiu sa-si exprime frustrarile decat prin crize se mai usureaza si ei. Si Elisa face la fel, e campioana la treziri cu fundul in sus. Doar daca stie ca plecam undeva se binedispune. Altfel sta langa usa din living, nu vrea sa intre, se bazaie, nu-i intram deloc in voie. As umple pagina daca as descrie cate figuri face si cat e de pretentioasa.
Nu mai spun de trezirile toata noaptea disperata ca m-a pierdut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

A adormit dupa o criza de plans de 30 de minute cu suspine si sughituri...e in patul mare,am incercat s-o pun adormita in patut si a simtit si s-a prins cu mainile de bara patutului si urla...in 2 secunde am pus-o inapoi in patul mare si a adormit instant.
Sincer,mi-e frica cand o vad cum face, se tine cu mainile de lateralele patutului si urla si se balangane...de parca ar vrea sa se dea cu capul de pereti...si sare si plange.Zici ca o pui pe ace in patut.Nu stiu ce sa fac...ma gandesc sa luam pat de copil din care sa se poata da singura jos, poate doarme in el macar de dragul desenelor de pe el...sau sa luam un tv pt.dormitor si sa adoarma uitandu-se la desene...nu stiu, dar momentul somnului ma inspaimanta.
Otilia, nu vreau sa ma gandesc cum esti tu cu 3 fete cucuiete cum de mai esti intreaga la cap ca eu simt ca o iau razna cand o vad cat de urat face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

oceanborn, crede-ma ca daca as avea bani, mi-as lua cu ochii inchisi un mini one.Iubesc masinuta aia.Dar cum este f scumpa m-am gandit sa cobor nasul spre ceva mai tangibil.Iar Fiat 500 este imediat dupa Mini one, dar si asta e prea mult pt bugetul familie.Asa ca m-am apucat de jocuri online.

anca, multumesc.

Noi am fost sambata la petrecerea copiilor de la firma sotului.A fost si anul asta tot la balonul copiilor.Foarte frumos.David s-a dat pe tobogan de 1000 de ori.Nu am crezut ca o sa urce 4-5 metrii sa se dea pe toboganul ala mare, dar nu a avut probleme.La mos craciun s-a dus doar ca sa ia cadoul, ca altfel ii era frica de el.A stat insa si pt o poza, dar la o distanta rezonabila.Revin cu poze cand intru in posesia lor.

Ramo, multa rabdare iti doresc.

Deci...cine mai are pofta de un vot? Please, please, please.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput