*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

pozele aici echipa de medici, primul salon, operatia , bubulina, cel de-al 2 -lea salon la maternitate, ionu si cu mine si spitalul

enjoy

http://community.webshots.com/album/579302477gjWYMC

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana Gabriela!
Matei Constantin!

Ce mica vedeta a fost bubulina zambareata

Bai dar ce de ganduri ti-au trecut prin cap pana la operatie. Mai bine de mine ca a fosto urgenta si m-au anesteziat atat de repede ca nici nu am avut timp sa zic o rugaciune.
Am vazut-o si pe Anca in poze dar n-am recunoscut-o din prima

Bebecris esti prima pe lista de gravidutze

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna mamicutelor!
Un calduros LA MULTI ANI si multaaa sanatate pentru toti sarbatoritii ultimelor zile! Din pacate, nu reusesc sa mai intru atat de des si nu mai nominalizez. Sper sa nu supar pe nimeni!

Eli ma bucur ca ai avut parte de conditii atat de bune. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa va bucurati de minunile voastre!
Otilia m-am gandit numai la tine zilele astea.Am doua colege din alte departamente care asteapta cel de-al treilea copilas (sunt cam in 4-5 luni insarcinate). Ma uit la mine ce program am de cand am revenit si la servici si incerc sa-mi imaginez o zi din viata ta. Cu toate astea, n-am exclus varianta celul de-al treilea...dar nici nu deschid subiectul cu sotul meu. Poate peste vreo 2 ani sa ma gandesc la asta...

Ne laudam si noi cu toti caninii. Ultimul a iesit ieri, dupa alta saptamana de nopti nedormite. Raman ultimele 4 masele, dar nu este inca nici un semn, asa ca o sa ne apuce sigur vara...
In rest, am copii cuminti! David se descurca bine singur cand vine de la scoala. Continua cu notele bune si nu s-a tinut de prea multe nazbatii pe acasa, cu toate ca e singur pana la 17:30-18 cand ajunge "mamaia"(bona) cu Luca de la gradi. Luca se tine tare pe pozitii si e sanatos. O singura amigdalita a tras de cand cu gradi si aia sunt convinsa ca a luat-o de prin parc. Ce diferenta e pentru mine...cand stiu ca pe David la 3-4 zile il tineam acasa alte 5-6.
La servici e bine, m-am acomodat cu programul. Vineri seara am fost la petrecerea de Craciun a firmei si m-am distrat de minune. Pe la 2 am ajuns acasa.
Ma tot gandesc la meniul de sarbatori...incerc sa-mi iau liber vreo 3-4 zile inainte de Craciun si as face mai multe dulciuri.

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oti, nu sunt in nici o poza.

Amalia, sa-ti fie de bine petrecutul!

Eli, ce-ai mai povestit... acu am inteles si eu mai multe, hat si ce era daca ne boceam un pic noi doua cand sa plecati acasa? Aveam si de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ginye55, multumesc.

eli, ce de poveste si ce rabdare ai .

anca, vreun semn pt mine.

Hai sa va mai stresez cu un vot si o inregistrare in lista mea de prieteni.Stiu ca o sa ziceti ca am innebunit si ca pana acum paream femei sanatoasa la cap, dar povestea este asa (fiindca am o poveste).Acum o saptamana am fost la o conferinta, m-am dus cu autobuzul, ca omul fara mijloace de transport proprii.Cand m-am intors insa, m-a luat o colega cu masina, un Fiat 500.Nu stiu daca ati avut ocazia sa mergeti cu o astfel de masina, dar cand am ajuns acasa eu i-am zis lui liciu ca daca vom avea vreodata bani pt inca o masina, eu vreau un Fiat 500.Sincer m-am indragostit de masinuta asta, e mica, cocheta, ce-i trebuie unei femei.Dar, deh, stiu ca nu ne permitem asa ca am trecut peste.Sia cum vreo 2-3 zile am primit link pe messenger sa votez pe cineva din lista de prieteni. Am votat si am vazut sus ca scria...castiga un Fiat 500.si uite cum degraba mi-am facut cont, eu care niciodata nu am crezut in astfel de jocuri, din dragoste pt aceasta masinuta.Asa ca please, please, please, daca aveti 1 minut la dispozitie faceti click pe linkul cu orasul meu, introduceti codul si voteaza.Daca aveti 15-25 de minute cu care nu aveti ce sa faceti, dupa ce ati votat apasati butonul Intra in joc, apoi va inregistrati, activati contul din casuta de email si intrati in joc.In felul acesta deveniti prietenii mei in aceasta lume virtuala, iar eu primesc mai multe puncte.Nahhhh, chiar stiu cat de stupid suna tot ce am scris, dar am asa un 1% speranta ca poate, poate, poate voi putea sa strang numarul de puncte ca sa intru in cometitia pt masina.Acu', ca v-am zapacit ma duc sa fac ceva de mancare.Va pup si va doresc o duminica placuta in continuare.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani sarbatoritilor din acest weekend !

Eli prin cate ai trecut , bine ca s-a terminat cu bine , Dimitrie e mai bine acum? pt. mamica cea curajoasa si pt. bebelina scumpa .

Malinas votatX2 , bafta cu masinuta ..si mie imi place

Anca vai ce carliontata frumoasa ai tu ..frumoase fete sunt la Tg. Mures !aAAA si eu am asemanat-o la bucle cu Ale venetianu'

Ocean da ce blond serios ai tu in poze ...se vede ca ii sta capul dupa nastrusnicii dar tot serios pare .Am remarcat tortul ..ah ce-mi plac pozele de la mare !

Sambata am fost si noi la Sibiu sa ne vedem nepoata si cu ocazia asta am dat o raita si prin Satul de Craciun ...frumos , admosfera de sarbatoare , putina zapada , soare dar cu dinti ..si cateva poze http://family.webshots.com/photo/2411465160104281140VTmAFX

ps .Uitasem de Craciunelul mic si scump a lui Darling , mi-a placut tare mult poza voastra plina de optimism si in spiritul sarbatorilor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Malinas votatX2 , bafta cu masinuta ..si mie imi place

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas remarci ce mi-ai facut cu jocul, nu? Cica n-am timp... Sa ai bafta si sa iasa cum doresti!

Am vazut si eu poze super! Carliontata lui Anca, blondutul lui Oceanborn, frumoasa lui Criss, doi frumosi ai lui Darling...sper ca n-am sarit pe cineva!
Niste minuni de copilasi!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

aseasra am fost din nou la budimex.....pentru ca david inghitea ff greu si respira cam greu.(are LARINGITA) ...i-au facut o dexametazona si mi-au dat reteta pentru PREDNISON (PASTILUTE_)...a dormit binisor azi noapte cu vreo 3 reprize mici de tuse...este un chin cu luatul medicamentelor....le tine in gura si se ineaca ca nu le poate inghiti si ca nu-i plac...
aerosolii ii facem in liniste cu ochii in calculator la THOMAS SAU TOM&JERRY...nu prea mananca, mi-e mila de el....ma dispera ca nu-l pot ajita cu nimic...
legat de pastilute...sunt ffff amare si nu reusesc sa i le dau...o sa vb maine cu PEDIATRA SA-I BAGE DEXA INJECTABIL...
eu sunt rupta ca si el de altfel...suntem nedormiti de 3 nopti...
fug ca m-a luat ameteala de la nesomn..

pupici!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 29+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza, va invit la o . In dimineata asta sunt singura cu piticele asa ca a trebuit sa ma trezesc devreme.

bebecris, de ce nu-i pisezi pastilele si i le dai intr-o lingurita cu ceai? Multa sanatate!

malinas, am votat.

eli, ti-am citit povestea...mi-au dat lacrimile...Multa sanatate si noroc Antoniei si lui Dimitrie!

Amalia, inca un bebe in plan? Ai curaj, nu gluma!

Anca, sunt topita dupa zibe!

Criss, ce frumosi sunteti!

poze cu piticele http://good-times.webshots.com/album/579304534eiPvXC

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput