Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
Super faina Sophihi ca de obicei 
!!! si ce caciula faina aveti si voi !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Multumim fetelor de aprecieri !!!, parerea mea e totusi ca, Gazulina seamana mai mult cu tati dar in ultimul timp o simt mai mult decat pana acum ca fiind "a mea", probabil caracterul isi spune cuvantul. Chiar si in incapatanarea ei tot cu mine seamana. Eu sunt stresata ca am o lista luunga de cumparaturi si pregatiri inainte de a merge la munte si sigur nu ajung sa le fac pe toate. In plus va trebui sa colind iar intreg orasul dupa diverse ca sunt si pretentioasa si nehotarata. Cel mai mare stres il am cu pregatirea de munte a Gazei mici. Noi nu avem inca echipament pt munte si zapada asa ca va trebui sa ne dotam serios. Am vazut cate ceva dar vreau sa se si asorteze cu geaca. Apropo fetele din Bucuresti de unde ii iau eu Gazei salopeta, de fas de schi? Si inca o intrebare, de fapt doua pentru excursionistele vesele. 1. In bagajul de munte ati inclus si sanie? Noi nu avem dar ma gandeam ca n-ar strica 1-2. 2. Bucurestencele, ce traseu alegeti pt plecarea la munte? Noi cred ca vom pleca Vineri dupamasa, tocmai cand va fi aglomeratia mai mare. Sotul se gandea la varianta Targoviste dar eu nu sunt prea increzatoare sa trec Rucar-Branul daca vor fi conditii meteo nefavorabile, sau va ninge. (Bianca vre-un sfat?) Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Pai eu zic asa:
- cine pleaca pana in pranz samearga cu incredere pe DN1
- cine pleaca cande aglomeratia mai mare sa aleaga varianta Buc-Pitesti-Campulung-Bran
Dopul se face intre Campina si Predeal (ca doua benzi trec intr-una singura) asa ca varianta cu Targoviste- Sinaia e destul de complicata
Parerea mea!
simonapro spune:
Buna, fetele!
Ne-am adunat si noi de pe drumuri, nici gerul nu ne potoleste
, cu toate ca nu ma impac deloc cu vremea asta, vreau sa treaca cat mai repede.
Am fost azi la niste rude de ale sotului in vizita si Lucian a facut numai traznai, a scris cu marker-ul pe o lenjerie, ca probabil i s-a parut prea simpla
, a scos pragul de la usa si il alerga pe Sebi cu el si cea mai tare faza, ea turnat gazdei suc in sani
, a fost distractie maxima, mai ceva ca d-nul Goe ![]()
Am ramas tare incantata de poze
, sunt frumosi cu totii si cresc de la o luna la alta, mai ales fetele m-au dat gata si nu mai am de gand sa mai fac vreun bebe, dar as infia o fetita daca as avea mai multi banii
Tema: eu cred in rai si iad si ca mergem acolo, fiecare dupa faptele savarsite.
noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Floric spune:
Ilinca, asemenea soc si intrebare totodata am avut-o si eu aseara cand am vrut sa il imbrac pe Rares cu o salopeta de noapte (pijama). Desi ultima data cand a purtat-o acum vreo 2 sapt era stramtuta dar buna aseara can sa il imbrac nu intelegeam de ce nu intra picioarele si trageam de copchil ma gandeam ca s-a asezat pe haina, ba trageam de haina ma gandeam ca tine pe undeva, in fine nu pricepeam ce se intampla caci acu 2 sapt era buna. Concluzia: a avut un puseu de crestere in ultima perioada de mi-a dat garderoba peste cap. Cat despre ghete...eu am schimbat deja unele. Sunt cumparate anul trecut (cand le/am cumparat asa am zis ca le va purta la gradinita) si le/am purtat vreo 3 sapt. Apoi intra piciorul greu, din ce in ce mai greu...am zis ca e din cauza sosetei, ca nu impinge el piciorul, etc. pana la urma am renuntat si am acceptat ca, copchii mai si cresc. Asa ca...suntem in curs de reinnoirea garderobei. Si eu ma bucuram ca ii veneau salopeta si un body de sezon de anul trecut. Sper sa pot face macar poza imbracat in spiridush.
Copchii sa fie sanatosi in rest om gasi cu ce sa ii imbracam.
Pe mine m-au apucat niste muci de nu mapot stapani. Curg ca la robinet. Am umplut batiste intregi. Imi curg si ochii.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Pisik06 spune:
Hello!
Multumim pentru aprecieri

ANA, ai fost mortala. Chiar nu stiu ce roluri ati putea juca tu si H, ca sunteti mega simpatici costumati in...voi
Moshul a fost f autentic intr-adevar, de aia ne place si il chemam demult, e cel mai Mos pe care l-am vazut eu. Cel mai mult imi place ca Tanti Craciun e chiar tanti, nu o piti cu fusta scurta si sutien cu puf ![]()
SIMPLYANA, asa pitici sunt renii, au fost preferatii Anei. Cand eram inauntru imi arata mereu pe geam afara si facea precum calutul.
NOVUS, caciulita i-am luat-o de mult de tot (de prin septembrie) de la C&A si ca deobicei a doua oara cand m-am dus nu o mai aveau. Asa au astia un obicei prost, schimba marfa non-stop si cum de mine e departe, ori iau atunci cand vad ori aleluia. Am pierdut multe chestii faine ca nu m-am hotarat la vreme.
GAZA, eu i-am luat salopeta de ski de la Decathlon. Au roz si rosie, eu i-am luat si salopeta si geaca (desi mai are 2, dar ta-su a zis ca asta e de ski si ca va fi asorata si o sa fie ca un puf roz
) si apreschiuri. Sunt chiar f faine, groase, impermeabile si doar 50 ron.
DODO, la ce te referi cand spui ca asa ceva ai vrea sa ii aduca Moshul Isabellei? La setul de ceai primit de Ana sau la party-ul de Mos?
Ca daca e prima varianta, se rezolva rapid, numa zi
. Pe bune, astept raspunsul tau, eventual da si un pm.
ILINCA, naspa faza cu crescutul asa rapid. Adica e bine ca (,) creste, dar sa te trezesti dintr-un foc fara doua geci nu e prea fun
INAPREDA, cam filosofica tema data de tine pentru ora asta. In ultima vreme mi-am schimbat putin viziunea asupra mai multor lucruri, inclusiv asupra a ceea ce se intampla dupa moarte. Am inceput sa cred ca nu avem o singura viata si ca sufletele celor dragi ne vegheaza de undeva de sus.
Astazi am trait o experienta foarte frumoasa, am vizitat alaturi de alti membri si voluntari ai organizatiei EMMA un lacas in care sunt adapostiti 20 de copilasi extrem de saraci, unii cu mame cu tot, altii fara nimeni, copilasi care au fost stransi acolo de un preot sufletist. Le-am dus jucarii, alimente, bradut, produse indispensabile, etc. In urma acestei experiente I-am multumim inca o data lui Dumnezeu pentru ceea ce avem, dar si pentru ca mi-a dat sansa sa fac anul asta ceva ce imi doream demult.
Va pup mult pe toate
Mami de minune mica
Dodo-pui spune:
Cap nou Aici***282***
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Primul Anisor