Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***281***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi am primit o pereche de blugi super grosi, au polar pe interior , azi am iesit cu ei si a fost super bine asa ca teoretic avem salopeta noastra disponibila doar ca e costum intreg, stai ca gasim noi ceva si pt Gazulina si apoi ma gandesc ca daca e super frig nu o sa-i tinem afara toata ziua

Adyris, noi borcanele nu mai luam, o sa-i dau de la restaurant, ii iau doar biscuiti si eventual ceva iaurturi pt seara
Fructe o sa iau pt noi ca Ada nu serveste asa ceva

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

M-ar interesa si pe mine o pereche de blugi asa grosi...mai are furnizoarea ta? Daca mai are lucruri interesante poate le aduci la munte ...uite asa mai capata fetele un cadou

Borcane cred ca o sa iau 2 cum zicea si Gaza, pt linistea mea si fructe, biscuiti...poate mananca mancare gatita de la rest daca vede ceilalti ghiocei la masa. Stiti ca unde-s multi e mai buna mancarea.

Inapreda foarte interesanta si grea tema propusa de tine, ma depaseste putin, poate si pentru ca Domnul a fost bun cu mine si nu am pierdut pe nimeni drag pana acum. Eu cred ca ne depasesc lucrurile astea, sunt greu de explicat si judecat. In mintea mea, dupa moarte, trupul se duce asta-i clar, insa sufletul ramane alaturi de noi, cumva, si ne transmite semne, ajutor , ne vegheaza...spun asta din experienta sotului care si-a pierdut tatal cand avea 20 ani. imi povesteste ca l-a simtit alaturi cand i-a fost greu, in mom de cumpana si chiar de bucurie. Argumente..nu am, nu ma pricep.
Dar tu ce crezi...care e parerea ta..daca tot ne-ai provocat?

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ina, da' ce-ti veni cu tema asta? Sper ca nu patisi ceva in familion...

Cu baticuturile, io am tot asteptat sa vii la Moeciu; daca mai e nevoie de adresa mea, ti-o trimit pe PeMeu.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Adyris, daca aduce blugi grosi dublati, te anunt ; tipa aduce marfa de dicolo ce prinde la reduceri sau din alte surse sincer nu stiu si nici nu ma intereseaza, dar o vinde rapid pt ca are deja clientela formata, nu umbla ea cu sacosa, anunta cand soseste si imediat vinde tot ce a adus pt ca aduce marfa de calitate la pret rezonabil ceea ce in Deva nu prea gasesti, aici chinezii au monopol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
bang]

Asta seara a venit si la noi Moshu corporatist. Dovada
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1112MosCraciunLaToyota?authkey=Gv1sRgCJKgjdeawMWrVg#

Va pupam mult

Cam asa ceva imi doresc si eu pentru Isabella de Mos

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La capitolul boli la mine ambii au laringiteBogdi e mai grav un picutz

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo mersi ca mi-ai amintit de pozele Anei corporatiste !! super faina rochita si cizmulitele albe, iar caciulita m-a cucerit din prima de unde ati cumparat-o ? am mai vazut asa ceva pe roz la cineva dar nu am apucat sa o intreb sursa
La noi nu se face petrecere pt copii de Craciun, in schimb primim tichete cadou sa le cumparam ce vrem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si la noi a nins azi superb si s-a pus zapada, pun imediat dovada!
Tufete, nu credeam sa mai existe puseu de crestere la varsta asta, m-a luat total pe nepregatite. Sophiphi are 2 geci de iarna, una de la soacra-mea si una de la novusica; bai, ambele i-au fost bune cand i le-am dat primele 2-3 ori...apoi a fost vreme super faina, am imbracat-o cu ceva mai subtire...si acum, stupoare: ii sunt mici!!! Adica cea de la socrela veti vedea in poze ce stramta si scurta-i e, nu pot sa-i da mare lucru pe sub ea, in niciun caz bluze prea multe sau groase...iar cealalta, care-mi place mai mult, ii e chiar mai scurta decat asta cu cateva degete Si zau ca-i erau bune cand le-a primit, nici n-am apucat sa le spal, sa zici ca au intrat la apa...nu-mi explic ce s-a intamplat, cum spuneam- numai un puseu de-ala de crestere putea fi cauza! Bun moment si-a gasit si puseul asta
Ina, am zis: in sufletul meu as vrea sa cred ca situatia e asa cum am descris-o (toti cei dragi fericiti impreuna, undeva). Rational insa, cred ca disparem in neant, pur si simplu, fara sa mai stim nimic de noi si ramane sa traim doar in amintirea celorlalti si, cum spuea Anaan, in trasaturile urmasilor (si eu vad la Sophiphi multe chestii de la taica-meu)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dodo, sanatate hunilor!

Ilinca, trebuie ca este un puseu de crestere la varsta asta; Andrei mananca de vreo saptamana ca un spart si am constatat ca multe haine nu-i mai sunt bune.La kg e la fel, insa a crescut in inaltime ( si-i mai falcos)

Mergi la inceput

Ilinca si noi am patit la fel cu o geaca care ii era mare acum 1 luna cand i-am ;luat-o ca nu m-am putut abtine si acum ii vine doar la maneci ii e putin lunga
Sa vad ce aduce traficanta poate va gasesc una faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iaca si iarna pe ulitza!. Mie nu-mi place iarna, dar azi a fost o zi frumoasa, mi-a placut...asa, o saptamana, maximum doua de iarna pe an nu mi-ar displacea!
Intreb si eu: este vreo fetita mai micutza careia i-ar placea o hainuta mov, frumoasa? Ca-i pacat sa ramana nepurtata iarna asta Denisamada, nu i-ar fi buna oare Adelei? Dati-mi de stire daca o doreste cineva...caci daca nu o sa i-o dau lui Sophiphi la primavara, numai peste tricou, ca asa o incape Chiar, pana la primavara oare mai cresc spectaculos copilasii astia?...
Acum incep sa ma ingrijorez de incaltaminte: sper sa-mi dea de stire Sophiphi cand o vor strange cizmele/ghetele, ca io n-o sa-mi dau seama cand ii raman mici...deja parca-i trag cam greu cizmele pe picioare si in vara cand le-a primit ma gandeam ca e bolunda prietena care i le-a adus, ca asa laboantze demne de cizmele alea n-o sa aiba pana pe la 3 ani

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput